• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ben azıcık yiyorum ama hiiç kilo veremiyorum diye söylenip duruyorum ve sebebini anladım!
Verdiğin listenin tam tersini yapıyorum sürekli hamurişine dikkat dediğin zamanlarda hamurişine saldırıyorum, suyun etkili olduğu günlerde su içmiyorum vs vs vs ne olacak benim halim daha vermem gereken EN AZ 10 kilo var biri bana yardım etsin :43::43::43:

Ben devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim canım. 4 kilo gitti iyi bir sürede. Sonra araya başka şeyler girdi diyet için motivasyonumu yitirdim, ama yapmaya düzenli devam edilirse diyetisyenle veriliyor hem de aç kalmadan

Ben devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim canım. 4 kilo gitti iyi bir sürede. Sonra araya başka şeyler girdi diyet için motivasyonumu yitirdim, ama yapmaya düzenli devam edilirse diyetisyenle veriliyor hem de aç kalmadan

diyetisyene gittim ben de 2-3 ay kadar sonra bıraktım bıraktıktan sonra da epey kilo verdim ama hala daha 10 kilo var vermem gereken :43:

yaşasın ilk defa senin verdiğin tarihe göre saçlarımı kestirip boyayacağım mutluyum heyecanlıyım tabi inşallah reglime denk gelmezse

Bu konuya ilk kez bakıyorum, o kadar rastlamıştım başlık olarak yeni mesajlar listesinde ama hiç okumamıştım. Bu aralar saçımı boyamak istiyorum ve demek ki öğreneceğim birşeyler varmış ki bu konuya gönderilmişim :) Bari gününü takip edeyim 29 Aralık a kadar saçımı boyayabilirim demek onu öğrendim. Bu tür kozmik bilgilere insan-kainat arasındaki ilişkiye inanıyorum.
Merak ettiğim sevgili aycangul bu "ilme" diyeyim nasıl ilgi duydunuz nasıl bu kadar şey öğrendiniz ve anladığım kadarıyla hala ilgileniyorsunuz? :)
Bilgiler için teşekkürler, takipte olayım inşallah :16:

aycangül,
ay takvimi ve verdiğin tarihler dikkatimi çekti ve aslında yeni sayılırım bu işlerde:)
saç kesim gününü bekliyorum ve yaptıklarımdan henüz sonuç almış değilim.. buna rağmen o kadar pozitifsin ve o kadar etkili oluyorsun ki bu başlığı okurken bile insanın üzerinde, sana kalpten teşekkür ediyorum:)

öncellikle merhaba...

26-29 aralık günlernde yağ bakımı için uygun günler yazılıyoda ben sinemikeli bakım yapmak istiyorum bu bakımı yapanlar 26-27-28 ve 29 da hergün mü yapacaklar onu merak ettim de :26:

öncellikle merhaba...

26-29 aralık günlernde yağ bakımı için uygun günler yazılıyoda ben sinemikeli bakım yapmak istiyorum bu bakımı yapanlar 26-27-28 ve 29 da hergün mü yapacaklar onu merak ettim de :26:

merhaba hazelnuts,
sana bildiğim kadaryla cvp vereyim, bu tarihlerden birini değerlendirmekten bahsediyor. zaten sinameki kürü haftada bir uygulanan bir kür..
ben de ilk sinameki'ye yarın akşam başlayacağım.. umarım verimli olur hepimiz için:)

çok teşekkür ederim o zaman bende malzemeleri alıp hemen bu tarihlerde yapmaya başlayayım... benim saçlarım çok geç uzuyoo umarım işe yarar :1:

Bu konuya ilk kez bakıyorum, o kadar rastlamıştım başlık olarak yeni mesajlar listesinde ama hiç okumamıştım. Bu aralar saçımı boyamak istiyorum ve demek ki öğreneceğim birşeyler varmış ki bu konuya gönderilmişim :) Bari gününü takip edeyim 29 Aralık a kadar saçımı boyayabilirim demek onu öğrendim. Bu tür kozmik bilgilere insan-kainat arasındaki ilişkiye inanıyorum.
Merak ettiğim sevgili aycangul bu "ilme" diyeyim nasıl ilgi duydunuz nasıl bu kadar şey öğrendiniz ve anladığım kadarıyla hala ilgileniyorsunuz? :)
Bilgiler için teşekkürler, takipte olayım inşallah :16:

rica ederim,şifa olsun :)

görünenden daha fazlasının olduğuna dair his; gizli olana merak vs vs...
belki de dünyaya geliş nedenim bu konuda başkalarını bilgilendirmektir ;) belkide bu yüzden bu konulara çekilmişimdir :)

aycangül,
ay takvimi ve verdiğin tarihler dikkatimi çekti ve aslında yeni sayılırım bu işlerde:)
saç kesim gününü bekliyorum ve yaptıklarımdan henüz sonuç almış değilim.. buna rağmen o kadar pozitifsin ve o kadar etkili oluyorsun ki bu başlığı okurken bile insanın üzerinde, sana kalpten teşekkür ediyorum:)

rica ederim canım,güle güle kullan,sana da şifa olsun inşallah:)
birbirimizi yükseltebiliyorsak ne mutlu bize :)
farklı bakımlar dene,içten de beslenmesi dene..
mesela burdaki yöntemlerle ve verdiğim tarihlerle ben de saçlarımı ekstra uzatamadım.mutlaka bende de işe yarayacak birşey vardır ama henüz keşfedemedim :)
zaten son zamanlarda aralıksız sınavlardan bakıma da fırsat yok :)

çok teşekkür ederim o zaman bende malzemeleri alıp hemen bu tarihlerde yapmaya başlayayım... benim saçlarım çok geç uzuyoo umarım işe yarar :1:

yapısından kaynaklanmıyorsa yani son kesitirmenden bu yana yavaş uzuyorsa, işe uygun günlerde saçlarını yarım cm bile olsa kestirmekle başlamanı tavsiye ederim:)
inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)

saç kesim günleri yakın değil mi aycanımgülüm?
sanki 24ünden sonra takip edin demiştin kesim için ama yanlış mı hatırlıyorum :26:

evett..yılın son günü :)

yapısından kaynaklanmıyorsa yani son kesitirmenden bu yana yavaş uzuyorsa, işe uygun günlerde saçlarını yarım cm bile olsa kestirmekle başlamanı tavsiye ederim:)
inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)

evett..yılın son günü :)

Canım, facebooktanda yazdım, nasıl oldun?

aycangül cnm çok soru sorarak seni sıkmak yormak istemiyorum ama ben kesim ve boya için uygun günleri merak etmiştm.teşekkür ederim cevabın için.yalnız sorun şu ki ben regl oldum ağlamak istiyorum:43:
eğer bitmezse ve ben boyatamazsam saçımı 31 de kestircem ama aynı zamanda boyatabilir miyim?boya içinde umarım uygundur 31 i:43:

Back