Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kınayı denemedim ama boya tutmuyor..riske atma istersen..
Pzt gidiyorum canım. Benim kaldığım yerde hiçbirşey hazır olmadığı için tatil yine uzamıştı, ama şimdi çağırıyorlar. Okula girilmiyormuş. Afete uyumla iligili seminer vereceklermiş.
Aslında çok dertliyim evim de yok. Bir arkadaş evim sağlam dedi yanına çağırdı, ama korku geldi bana binalara girmekten çok fena oooof
Neyse hiç olmazsa gitmeden kk da falan birşeyler okuyorum unutuyorum sıkıntımı biraz
Pzt gidiyorum canım. Benim kaldığım yerde hiçbirşey hazır olmadığı için tatil yine uzamıştı, ama şimdi çağırıyorlar. Okula girilmiyormuş. Afete uyumla iligili seminer vereceklermiş.
Aslında çok dertliyim evim de yok. Bir arkadaş evim sağlam dedi yanına çağırdı, ama korku geldi bana binalara girmekten çok fena oooof
Neyse hiç olmazsa gitmeden kk da falan birşeyler okuyorum unutuyorum sıkıntımı biraz
ah su saçlarımı bi kestiremedim yaa :))))
Aycangül bir şey soracağım ..
Acaba bu dönem insanların gergin olduğu bir dönem mi genel olarak.
Fark ettik de çok fazla kişi gerginlikler tartışmalar yaşıyor şu son 3-4 gündür.
boya günlerinde belirtiyorum zaten sedanazım.sabret:)aycangülüm bugün boya için uygun mu değil mi kesim ve bakım için etkili değil demişsin boya da mı yapılmamalı canım
zeytinyağı çok iyi yapıyor özellikle ısıtıp sürünce
aycanım nasıl oldun canım benim,iyimisin biraz daha
ben de çok gerginim masalım..çok uzun zamandır sabrettiğim şeylere dün aniden patladım.
güya bu hafta sonu gerginlik bekleniyor ama biz biraz erken başlamışız.
hava durumu gibi oldu değil mi :)
Ben azıcık yiyorum ama hiiç kilo veremiyorum diye söylenip duruyorum ve sebebini anladım!
Verdiğin listenin tam tersini yapıyorum sürekli hamurişine dikkat dediğin zamanlarda hamurişine saldırıyorum, suyun etkili olduğu günlerde su içmiyorum vs vs vs ne olacak benim halim daha vermem gereken EN AZ 10 kilo var biri bana yardım etsin
çok daha iyiyim canım,teşekkür ederim
çok daha iyiyim canım,teşekkür ederim