• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Pzt gidiyorum canım. Benim kaldığım yerde hiçbirşey hazır olmadığı için tatil yine uzamıştı, ama şimdi çağırıyorlar. Okula girilmiyormuş. Afete uyumla iligili seminer vereceklermiş.

Aslında çok dertliyim evim de yok. Bir arkadaş evim sağlam dedi yanına çağırdı, ama korku geldi bana binalara girmekten çok fena oooof

Neyse hiç olmazsa gitmeden kk da falan birşeyler okuyorum unutuyorum sıkıntımı biraz

gittikten sonra da girmeye çalış siteye..ne kadar meşgul edersen kendini o kadar unutursun korkunu..vesveseye fırsat verme sakın!
hem bence van da deprem olmayacak artık.iki kez oldu zaten,enerji boşaldı..bundan sonra olacaksa bu başka bir yerde olur,içini ferah tut..
ben de 1.derece deprem bölgesindeyim,biz daha yakınız yani artık depreme..
bina açısından tedbirli ol,soğuğa dikkat gerisinden korkma.

Tamam canım, vesveseye yer yok. Zaten alışacağız mecbur. İnsan mecbur kalınca birçok şeyi yapabiliyor

Pzt gidiyorum canım. Benim kaldığım yerde hiçbirşey hazır olmadığı için tatil yine uzamıştı, ama şimdi çağırıyorlar. Okula girilmiyormuş. Afete uyumla iligili seminer vereceklermiş.

Aslında çok dertliyim evim de yok. Bir arkadaş evim sağlam dedi yanına çağırdı, ama korku geldi bana binalara girmekten çok fena oooof

Neyse hiç olmazsa gitmeden kk da falan birşeyler okuyorum unutuyorum sıkıntımı biraz

Aycangül'ün de dediği gibi bir yerde ki enerji boşalınca bir daha deprem riski azalıyor inşallah artık bir şey olmaz.
Yine tüm tedbirlerinizi alın da siz.
Kendine dikkat et olur mu orada girebilir misin bilmiyorum internete ama eğer fırsatın olursa bize haber ver de merak etmeyelim seni.

Aycangül bir şey soracağım ..
Acaba bu dönem insanların gergin olduğu bir dönem mi genel olarak.
Fark ettik de çok fazla kişi gerginlikler tartışmalar yaşıyor şu son 3-4 gündür.

aycangülüm bugün boya için uygun mu değil mi :( kesim ve bakım için etkili değil demişsin boya da mı yapılmamalı canım

Aycangül bir şey soracağım ..
Acaba bu dönem insanların gergin olduğu bir dönem mi genel olarak.
Fark ettik de çok fazla kişi gerginlikler tartışmalar yaşıyor şu son 3-4 gündür.

ben de çok gerginim masalım..çok uzun zamandır sabrettiğim şeylere dün aniden patladım.
güya bu hafta sonu gerginlik bekleniyor ama biz biraz erken başlamışız.
hava durumu gibi oldu değil mi :)

ben de çok gerginim masalım..çok uzun zamandır sabrettiğim şeylere dün aniden patladım.
güya bu hafta sonu gerginlik bekleniyor ama biz biraz erken başlamışız.
hava durumu gibi oldu değil mi :)

Böyle bir genelleme görünce aydandır aydan diyoruz artık :60:
Lütfen biraz daha gelmesin bu gerginlik.

Ben azıcık yiyorum ama hiiç kilo veremiyorum diye söylenip duruyorum ve sebebini anladım!
Verdiğin listenin tam tersini yapıyorum sürekli hamurişine dikkat dediğin zamanlarda hamurişine saldırıyorum, suyun etkili olduğu günlerde su içmiyorum vs vs vs ne olacak benim halim daha vermem gereken EN AZ 10 kilo var biri bana yardım etsin :43::43::43:

Son düzenleme:
Ben azıcık yiyorum ama hiiç kilo veremiyorum diye söylenip duruyorum ve sebebini anladım!
Verdiğin listenin tam tersini yapıyorum sürekli hamurişine dikkat dediğin zamanlarda hamurişine saldırıyorum, suyun etkili olduğu günlerde su içmiyorum vs vs vs ne olacak benim halim daha vermem gereken EN AZ 10 kilo var biri bana yardım etsin :43::43::43:

barrocum malesef benim de en az 10 kilom var :( ve napıcamı bilemiyorum :(

Back