• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

çok teşekkür ederim arkadaşlar,iyiki varsınız..müthiş destek alıyorum mesajlarınızdan.

amonracım çok sağol,düşünmen yeterli:)

kitty cim araman süper bir enerji verdi zaten daha ne yapacaksın :)

senin bizlere vermiş olduğun enerji ve yıllarca kullanacacağımız hediye değerinde bilgilerin yanında ne yaptımki, keşke elimden birşeyler gelse.. ama bunu sen benden çok daha iyi biliyorsunki, şifa senin kendinde, içinde, ellerinde.. kimseye ihtiyacın yok.. başlı başına bir mucizesin sadece kendinin değerini bilmen yeterli.. seni çok seviyorum. burdaki tüm arkadaşların da benimle hemfikir olduğuna eminim.. :16:

çok sağolun arkadaşlar..
birçok bölgemde ciddi ağrılarım var.mide bulantısı, kusma cabası..hastane içinde o bölüm senin bu bölüm benim gezdim iki haftadır.kollarım mosmor kan aldırmaktan.
ruhen çöktüm,kan aldırırken bile ağlıyorum..
sorunun kaynağı bulundu ama bu kezde hemen ameliyat denildi.olamam,sınavlarım var..zaten olmasada ameliyata gücüm yok..alternatif yöntemler deniyorum.
inşallah gerek kalmaz.

Aycangülcüm mesajını daha şimdi okuyabiliyorum.
Yapabileceğimiz bir şey var mı ?
Ne olur güçlü ol, moralini yüksek tut.
Moral her şeyin başı biliyorsun.
Biz hep dua ederiz sana ..

aycangül geçmiş olsun cnm..rabbim şifa versin bir an önce inşallah

topiklerini sessiz sessiz takip ediyorum..elimden geldiğince uyguluyorum
çok inanarak yapıp etkisinide görüyorum

şu 10-24 kasım tarihleri arasında diyet yaptım çok güzel sonuç aldım

25 kasım-10 aralık tarihlerinde su içsek yarayacak demiştin
verdiğin önerilere uydum , yemeklerden 20 dk önce polenimi içtim
çok dikkat ettim ..kilo almadığım gibi 1 kilo da verdim bu dönemde

teşekkür ediyorum cnm çalışmaların için

şükür 10 aralık geldi :52:

canım çok geçmiş olsun inaşllah amaliyata gerke kalmaz ne olur güçlü ol biliyoruzki sen çok güçlüüsn bunun üstesinden de geleceksin...

yardım edeceğim birşy olursa bizler burdayız....çünkü biz burda kocaman bir aileyiz artık öpüyorum seni...:16:

Aycangül'üm çok çok geçmiş olsun canımm.. Sen bize şifa günlerini kendinden bile ödün vererek dağıttın, Allahta sana şifa versin bian evel iyileş. Dualarım seninle..

Aycangül'üm çok çok geçmiş olsun canımm.. Sen bize şifa günlerini kendinden bile ödün vererek dağıttın, Allahta sana şifa versin bian evel iyileş. Dualarım seninle..

Ben de aynı şeyleri düşünürken arkadaşım benden hızlı davranmış, topikdeki birçok insan eminim aynı fikirdedir,umarım hemen iyileşirsin

Canım, tam ki brezilya fönümü uygun tarihte bu gün yaptım demek için geldim ama hastaymışsın.Geçmiş olsun bebeğim, yarın arayacağım seni dertleşiriz .Bu arada sizin sınav bu hafta mı bilmiyorum ama benimkiler başlıyor...Sanada başarılar ve bol şans dilerim canım...

canım geçmiş olsun.
yapabilecegimiz bir şey olursa hiç çekinme ameliyat demişler.teşhis ne?bence eger ameliyatsa bir dr ile karar verme.her dr olaya bakış açısı çok farklı kimi çok abartıyor... kimide vurdum duymaz oluyor...

aycangülcüm çokkk çokk geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum Allahımdan..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve nezaketinizden dolayı :)

sizleri seviyorum:)

orada olduğunu bilmek çok güzel bir duygu....
ilk sayfaya ekleme yaptığını görünce sanki dünyalar benim oldu.çok şükür dedim.burda iyisin değilmi ameliyat filan deyince aklım sende kaldı... sorular beynimin içinde döndü durdu...

her şey bir yana BURDA OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİMMM.....

11 ile 13 arası su en çok fayda sağlayacaktı ya ben su içsem yarar mazallah diye o günler arası su içmedim resmen!
sözde o günlerde çok su içecektim puff :19:
bugün ammino keratinimi yaptım saçımda hala bekliyorum, 16 sına kadar da protein ağırlıklı yemeye gayret edeceğim bakalım neler olacak :1:

Back