arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve nezaketinizden dolayı :)
sizleri seviyorum:)
Biz de seni çok seviyoruz. İyi ki varsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve nezaketinizden dolayı :)
mrb kızlr uzun zamndr takıp edıyorum ama ne tarhlerı deneyebıldm nede buraya bişi yazabıldım bende bu aksam bır bakım deneyeyımm saclarımaaa ama neyaparım önce onu arastrmam lazım:):)
aycangül ben verdiğin tarihlere uyarak bakım yapmaya aralık başında başladım ama saçlarımda hç bir değişiklik yok.acaba ben mi acele ediyorum? neden böyle oldu ki?
ben de saclarimi kestireyim diyordum. bir dahaki ay bu sayfaya da dikkat kesileyim bari. zaten tuy tarihlerine abone oldum :)
canım belki de yaptığın bakım işe yaramıyordur,farklı bir bakım uygulamayı dene..
çünkü hep olumlu geri bildirimler aldık..
Biraz saçma gelebilir ama, regl ile saça kına yapmak arasında bir ilgi var mı acaba? Pzt Van a dönüyorum yine, gitmeden kına yapayım dedim. Annem de yapmasan iyi olur dedi. Niye dedim: Hastayken saç boyanmaz derler,dedi :)
aycangüüül seni ay hatunu ilan ediyorum :)
ben 20 aralıktan sonra saçlarıma bakım yapmak istiyorum ama senin verdiğin tarihlerde tam 20 aralıkta bitmiş
napcam ben :26:
Tüy sorunu başlığına bakınırken gördüm bu konuyu :) Hazır günü uygunken bakım yapıyım tüylerim de saçlarım da nasiplensin aydan
Çok teşekkürler =)
canım kınayı denemedim ama boya tutmuyor..riske atma istersen..
Tamam canım. Soğuk havada çileli oluyor zaten, tutmama riski varsa hiç dokunmayayım şimdi, sağoll
Mavikus sen ne yaptın Van'a döndün mü ?
ne zaman döneceksin ya da ?
Kaldığınız yerler okulun falan ne durumda şimdi?