• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangülcüm ben sana bişey sormak istiyorum.Sinameki kürü yapıyorum ama saç boyamı çok akıttı.Altta sarı olduğu için (şimdi siyah) sarılı siyahlı oldum :43: Saçımı tekrar boyamak istiyorum ama bu sefer mavi-siyah rengine.En son 8 eylülde boyamıştım.Tekrar boyasam saçıma zarar verir miyim ve yakınlarda en uygun boyama günü ne zaman canım?

canım 25 ekim boya için uygun ama diğer konuda tercih senin.
tekrar boyaman yıpratacaktır tabi ki saçlarını.
fakat çok fazla aktıysa ve seni dışarı çıktığında çok rahatsız ediyorsa boyayacaksın mecburen.
karar senin.
ayrıca geç cevap verdim kusura bakma.nette sorun yaşadık bir kaç gündür.dün akşam yeni modem geldi.

kızlar belki denemiş olanınız vardır ama ben kuaförde artık her föne gittiğimde uygulatıyorum,maske sürdükten sonra sıcak havlu.nemi saça hapsediyomuş,saçım baya değişti.daha evvel duymuştum bende ama,etkili olacağını hiç düşünmemiştim şimdiye dek.tavsiye ederim :)

ne kadar kalıyor saçında?

29 değil ama 30 ekim pazar;öğlen 1,5-2.0 arası daha iyi olabilir.

tamam canım teşekkür ederim
aycangül bir de yine geçen kış mart ayında sanırım senin tarihlerine uyarak koç burcundayken kestrmiştim saçımı gerçekten çok güzelleşmişti saçlarım... zaten ondan sonra kırıklarını bile aldırmadım uçları feci durumda bu kesim tarihi de o kadar etkilimi acaba

Son düzenleme:
tamam canım teşekkür ederim
aycangül bir de yine geçen kış mart ayında sanırım senin tarihlerine uyarak koç burcundayken kestrmiştim saçımı gerçekten çok güzelleşmişti saçlarım... zaten ondan sonra kırıklarını bile aldırmadım uçları feci durumda bu kesim tarihi de o kadar etkilimi acaba

o zaman 7 kasımı bekle canım..13:45-14:00 gibi kestirebilirsin.

canım 25 ekim boya için uygun ama diğer konuda tercih senin.
tekrar boyaman yıpratacaktır tabi ki saçlarını.
fakat çok fazla aktıysa ve seni dışarı çıktığında çok rahatsız ediyorsa boyayacaksın mecburen.
karar senin.
ayrıca geç cevap verdim kusura bakma.nette sorun yaşadık bir kaç gündür.dün akşam yeni modem geldi.

Cevabın için teşekkürler canım.Yok henüz rahatsız etmiyor.Rahatsız edene kadar boyamiyim ben en iyisi :)

Selam kızlar..
Saçlarımın fotosunu eklemek istiyorum sizce ne durumdalar ..
Boya falan yok.. yorum sizde :31:

$saçç.jpg

maşallah baya uzamış canım, tarihleri nedir bu saçların?
ne kadar zamanda uzadı bu kadar?
bir de maşallah gür saçların ve sağlıklı görünüyr:nazar::nazar:

saol tatlım.. tarihleri yazdım canım üzerlerine ilki 6 Eylül ikinci 23 Ekim .. Uzama konusunda yavaş olduğunu düşünüyorum ama saçlarım canlandı..Daha parlak meselaa :12:

ne kadar kalıyor saçında?

5 dk dan fazla kalmıyor..ama nem yükledi saçıma baya..gerçi asıl sebebi sen daha iyi biliyorsunnnn.bazen aslında düşünüyorum da,birçok şey yapıyoruz içten dıştan,kesim tarihleri de dahil..hepsinin toplamında güzel sonuç aldık bence..ama en çok son zamanlarda tavsiyenle aldığım destek önemli :16:

"mavıkus" canım iyi misin? çok merak ediyorum seni.. siteye girersen (ki öyle umuyorum) bana ulaş lütfen..
dün geceden beri aklımdasın..daha fazla merakta bırakma olur mu..
dualarım seninle,sizlerle...

Son düzenleme:
5 dk dan fazla kalmıyor..ama nem yükledi saçıma baya..gerçi asıl sebebi sen daha iyi biliyorsunnnn.bazen aslında düşünüyorum da,birçok şey yapıyoruz içten dıştan,kesim tarihleri de dahil..hepsinin toplamında güzel sonuç aldık bence..ama en çok son zamanlarda tavsiyenle aldığım destek önemli :16:

bende deneyeyim..
merak ettim kuaförde havluyu neyle ısıtıyorlar? sonraa havlu çekmiyor mu maskeyi?

Back