• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bende katıldım bu özel günlere:74::16: ve mayıs 15 günler bitti yeni bakım günleri nezaman gelcek?

Aycangülcüm saçımı kestirmeyi ve boyamayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde. Hangi günleri tavsiye edersin canım?

dün gece yatmadan protek kremi sürdüm hala kafamda yıkayamadım bi türlü ay saçlarım elime gelmese bari bakım yapcam derken kel kalmam umarım :51:

haydin size de gaz olsun :86:
son halimiz... maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

Ya bir şey diyeceğim de kızma:26:
Önceki resimlerinde (yüzün belli değil ama) daha kadınsı duruyordun bu fotoğrafta daha böyle nasıl desem çıtı pıtı biri gibi duruyorsun bu resmin daha güzel bence:71:

Ayrıca saçlarını da çok kıskanıyorum ama iyi anlamda nazar değmesin:nazar: bir tarafını kaşı:1:

Ya bir şey diyeceğim de kızma:26:
Önceki resimlerinde (yüzün belli değil ama) daha kadınsı duruyordun bu fotoğrafta daha böyle nasıl desem çıtı pıtı biri gibi duruyorsun bu resmin daha güzel bence:71:

Ayrıca saçlarını da çok kıskanıyorum ama iyi anlamda nazar değmesin:nazar: bir tarafını kaşı:1:

kıyafetlerden kaynaklıdır canım
yoksa malzeme aynı valla:1:
teşekkür ediyorum,darısı başınıza inşallahhh amin:66:

Kuzum Kontesin konusuna saçımın fotolarını ekledim, sen son fotoyu gördün zaten ama alıcı gözle bir bak bakalım bir ayda uzamış mı? :60::60::60:

Back