ipek kirpik uygulamasının üstünden bi hafta geçmeden gece gözüme bi kaçı battı diye badem yağını ısıtıp yoldum takılanların hepsini onlarla kendi kirpiklerimden de yoldum baya bi şimdi kirpik uzatıp gürleştirme derdine düştüm acaba bu tarihler kirpik uzatma da da etkili midir?
bi de saç bakımı yaparken düzleştirme gibi şeyler yapmıyoruz ya mümkün mertebe tam netice olsun diye acaba kirpik bakımında da makyaj olumsuz etki yapar mı?
tabi bi de kirpikle ilgili ne yapabilirim? mavalanın ürününü almayı düşünüyorum ama başka şeyler varsa onları da yapabilirim..
buraya yazmam umarım sorun olmaz bu arada şimdiden özür dilerim öyle olursa
bugünden itibaren iki hafta önemli canım..ama ne yapman gerektiğini bilemiyorum tabi..
geçmiş olsun..
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
günaydın arkadaşlar kurs öncesi mesajları bi kontrol edeyim demiştim, (isimlerin altında pembe renkli) 1 kalbim olduğunu fark ettim ve sevindim ama ne işe yaradığını ve nasıl oluştuğunu anlamadım bilen varmı acaba?
have a nice day
kızlarr
dün akşam saç bakımımı yaptım yumuşacık saçlarımve banyo sonrası saçlarımın uzunluğuna inanamadım çok çok mutlu oldum... geçen hafta aktardan bi tane sprey aldım banyo sonrası ıslak saça uygulanıo sadece saç diplerine gelicek şekilde.. etkilerini ilerleyen zamanlarda görücem
merhaba canım mesaj sayın arttıkça o kalplerin de artıcak; kıdemini gösteriyor
Yok canım ben sinameki yapmıyorum ara verdim ona barcelino aldım onu kullanıyorum bi kaç haftadır.. öncesinde sinameki yapıyordum barcelino dan sonra kısa bir ara vercem sonra sinamekiye başlıcam.. sinamekini yaparken ben sadece saç diplerine uyguluyordum tatlım..Sinameki bakımı yaptın dimi canım . ya hep sorcam unutuyorum belkide sordum ama unuttum :d Bu Yağ karışımlı sinameki kürünü sadece dipleremi yapıyorduk yoksa tüm saç boylarınamı yayıyorduk?
teşekkürler siyah incim
Kızlar acaba yağlı bakımımı bugün saat 6 gibi sürüp 10 10 buçuğa kadar bekletsem 8 den önceki 2 saat sorun olur mu? Diğer günlerde bakım yapamayacağım yağlı bakımı kaçırmak istemiyorum ama saat 8 den sonra yaparsam da çok fazla bekletemeyeceğim acaba az bekletsem bile yararı olur mu:26:
olur canım..her iki dönemide değerlendirmiş olursun..
Ay çok mutlu oldum bu cevaba gerçi ben sinameki değil muskatlı bakımı yapıyorum ama olsun o zaman birazdan yapıyim çok sevindim
Hatta önce saçımı mineralli suyla ıslatabilirim
mesaj kutum bomboşşş..niyeeee..
kim verecek sakladığım önemli mesajların hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?