Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ben duştayken o bekledi zaten
Acaba yaptığımız bakım yağlarının içine ondan karıştırıp sürsek saçımıza ve bekletsek mineral günlerinde uygulamak için iyi olur mu Aycangül ben pütürlü maskeleri arındıramıyorum saçımdan

o kadar bekletmiyorum canım :)
açınca içinden biraz gaz çıkar onun..onu izlerim alaattinin sihirli lambasını izler gibi..o bitince kullanırım..
zaten pek bakım yaptığımda yok bu ara..
onu gliserinli su tarifinde kullanıyordum ben..normal su kullanacağıma onunla hazırlıyordum..
yağlara hiç denemedim..ama bazı arkadaşlar yağları nemli saça uyguluyormuş..bu suyla nemlendirilebilir mesela..
sulu olan herşeyde alternatif olarak düşün kısacası

Hmm mineral günlerinde kullanabileceğim bir şeyler araştırayım ben o zaman :26: bu fikir iyi ama bir bakınayım:26:

dün saçımı besleme gibi kesen kuaförü andım..bugün karşıma ondan önce çekilmiş bir foto çıktı..
paylaşasım geldi

bu görünen kısmı..aşağı doğru devam ediyor o saç

Son düzenleme:

süper oldu mayıs ayı saç bakımı için oldukça verimli anlaşılan
yaktığım saçlarıma iyi gelecek inşallah:2:

inşallah canım..güle güle kullan..şifa olsun :):94:

şifa olsun cidden canım ya
az önce bemiks evigen bebanthen ve yağ yumurta sarısı karışımıyla bi maske yaptım
kil şu durumda saçlarımı daha da kurutur diye düşündüm
biraz toparlanmış gibi cumadan beri hergün maske yapıyorum

olabilir..ama kili losyon gibi değilde suyunu yağ maskesine falan katarak yararlanabilirsin belki..
ben de çok üşeniyorum kil bakımlarına..kocaman bir paket kil var evde..hadi saçıma üşeniyorum,yüzüme sürsem hiç değilse kil günlerinde..
ha bak birde aktarlarda krem gibi kil maskeleri var..onlar sertleştirmez muhtemelen..

Kili saçınıza sürünce nasıl arındırıyorsunuz ya kesinlikle saçta kuruyan pütürlü maskeler arınmıyor saçımdan kıvırcık olduğu için mi acaba:26:

Kili saçınıza sürünce nasıl arındırıyorsunuz ya kesinlikle saçta kuruyan pütürlü maskeler arınmıyor saçımdan kıvırcık olduğu için mi acaba:26:

canım kili sulandırdıktan sonra biraz karıştır..sonra beklet..kil çökecektir.üstünde biriken suyu sür kaç diplerine..

Hmm evet bu daha mantıklı ben buradaki konularda hep okudum kille beraber sürdüklerini yazmışlar:26:
O zaman bu cuma çarşıya indiğimde kil alayım birazcık:26:

valla ne yapacağımı şaşırdım canım ya
maskeden sonra elma sirkesiyle duruladım saçlarımı
sonra dax marka bi bakım yağı aldım yıkadıktan sonra nemli saça sıkıyosun böyle yeşil bi yağ
ama hafif bi kıvamı var
onu bekletiyorum şimdide.
kili de yarın denerim artık epey sulu şekilde

nedir bu saçlara verdiğimiz emek..saçlar çıksın uzasın diye dert ederiz..tüyler çıkmasın bitsin diye..ne zor bu kadınlık :))
hadi gelin hep beraber erkek olalım

nedir bu saçlara verdiğimiz emek..saçlar çıksın uzasın diye dert ederiz..tüyler çıkmasın bitsin diye..ne zor bu kadınlık :))

Saçlarımızı uygun olmayan zamanlarda kestirip tüylerimizi verdiğin tarihler dışında alırsak kısmen erkek oluruz değil mi

olalım valla
ben saçlarımı bu kadar takıyorum eşimin yanlar açılmaya başladı
hiç umru değil daha karizmatik oldum diyo
düşünsene bi kadın saçı döküldüğünde daha karizmatik olduğunu düşünsün

olabilir aslında..
eşinin arada bir eli gidiyor mu dökülen yerlere,dikkat etse bi

ipek kirpik uygulamasının üstünden bi hafta geçmeden gece gözüme bi kaçı battı diye badem yağını ısıtıp yoldum takılanların hepsini onlarla kendi kirpiklerimden de yoldum baya bi şimdi kirpik uzatıp gürleştirme derdine düştüm acaba bu tarihler kirpik uzatma da da etkili midir?
bi de saç bakımı yaparken düzleştirme gibi şeyler yapmıyoruz ya mümkün mertebe tam netice olsun diye acaba kirpik bakımında da makyaj olumsuz etki yapar mı?
tabi bi de kirpikle ilgili ne yapabilirim? mavalanın ürününü almayı düşünüyorum ama başka şeyler varsa onları da yapabilirim..
buraya yazmam umarım sorun olmaz bu arada şimdiden özür dilerim öyle olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…