• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

:65:

off baktım bugün ben ona bulamadım.orda fenalaştım,nefes alamadım,oturttular biraz falan.kalktım eve geldim bende..uğraşamadım..sonuçları yaz olur mu..ben çok umutlandım o üründen nedense.sürerken tırnak bakımıda aradan çıkıyor,süper..

dikkat et kendineeeeeee :14: noluyosun??? :43:

:65:
allah kolaylık versin canım..sanırım benimde hemen devam etmem gerekiyor.çünkü beklediğim gibi geçmedi..
cuma gününden beri başım yastıkla ancak buşuştu bugün..çok uykusuzdum..
bi ara kalemin arkasını öyle burnumun ucuna dayamış soru okuyordum.
birden burnuma girdi.içim geçmiş..gözümü açmamla gözetmenle gözgöze geldim.diz boyu rezalet..
5 kelimelik cümlede 4 tane göz !!

inşallah bir an önce normale dönerim.ben yarın şu ödevlerimi yapayım da..beklemeden halledelim..
bu arada felaket zayıfladım..her gören "ne oldu sana" diyor..

off baktım bugün ben ona bulamadım.orda fenalaştım,nefes alamadım,oturttular biraz falan.kalktım eve geldim bende..uğraşamadım..sonuçları yaz olur mu..ben çok umutlandım o üründen nedense.sürerken tırnak bakımıda aradan çıkıyor,süper..

çok geçmiş olsun ama olmaz ki. bu dönemlerinde özellikle bal,pekmez,incir vs. gibi enerji yapıcı maddelerle kendini desteklemelisin. o çok önemsediğin sınavların senin sağlığının yanımda esamesi okunmaz.:20::20::20::20::20:

benim saçlarım kolay kolay uzamaz.senede bir kestiririm ama yinede hemen hemen hep aynı boylardadır.
şaşılacak birşey ama bu hafta herkes farketti ki saçlarım uzamış.ekstra hiçbirşey yapmadığıma göre 19 marttaki yağ bakımı kökleri iyi beslemiş olmalı:66::82:

çok geçmiş olsun ama olmaz ki. bu dönemlerinde özellikle bal,pekmez,incir vs. gibi enerji yapıcı maddelerle kendini desteklemelisin. o çok önemsediğin sınavların senin sağlığının yanımda esamesi okunmaz.:20::20::20::20::20:

sorma ..beslenmeyi bir tarafa bırak hep çıkardım yediklerimi..
sonuna kadar haklısın ama..

canıııımm aycangülll kafam cok karısıkk algılayamadım sanırsaam :D 3 ile 5 arası yapıyoruz dimi sinamekiyi yani bugn yapabilirmm öyle değilmii ?:17:

Ah be canım, çok stres yaptın sen, gerçi son anlarda bende yaptım ama...Geçti gitti işte aşağı yukarı nerelerden nasıl soracaklarını anlamış oldun final sınavı daha iyi geçecek korkma sen...Yemene içmene dikkat et...Sen bizim prensesimizsin yapma böyle şeyler :54:

daha çok külkedisi gibi hissediyorum nedense :59:

ayçangül sana bir şey sorabilir miyim ?
saç bakımı ayın 3-5 arası ise saç kesimide bu tarihte mi olacak.
birde 05 Nisan 2011 saat: 02:47 ye kadar demişssin yani gece 12 den sonra ayın 5 ine giriyoruz
bu gece yarısından sonra 2:47 ye kadar mı kestirebiliriz?

ayçangül sana bir şey sorabilir miyim ?
saç bakımı ayın 3-5 arası ise saç kesimide bu tarihte mi olacak.
birde 05 Nisan 2011 saat: 02:47 ye kadar demişssin yani gece 12 den sonra ayın 5 ine giriyoruz
bu gece yarısından sonra 2:47 ye kadar mı kestirebiliriz?

canım kesim için tarih vereceğim..8-9 gün var daha..
saat konusunda doğrusun ama kesim için bekleyeceğiz..
yeni aya çok yakın tarihlerde kesimi önermiyorumm.yoksa iyi bir tarihtir normalde.

Ayy ben dün son diye,arkadaşımı ektim,o da yetmezmiş gibi bir de misafirlerin yanında yağlı saçlarımla oturdum:37: Neyse artık geçmiş olsun.Bi daha iyi okursun visnereceli:63: Aycancım boya gününü kaçırdım mı?Yoksa ekleyecek misin canım:97:Onda da :37: olmayayım.

Son düzenleme:
bebek yağına yumurta karıştırmayı düşünüyorum bugünler icin etkili olur mu aceeebaa :27:
yeni tarihleride sabırsızlıklaaaa beklioruuuzzzz aycangülcümm :69:

Ayy ben dün son diye,arkadaşımı ektim,o da yetmezmiş gibi bir de misafirlerin yanında yağlı saçlarımla oturdum:37: Neyse artık geçmiş olsun.Bi daha iyi okursun visnereceli:63: Aycancım boya gününü kaçırdım mı?Yoksa ekleyecek misin canım:97:Onda da :37: olmayayım.

ahahahah bende uzatma dönemindyken misafir dinlemez turplu su ve bakım yağı yapardımmm hiç önemsemezzzdim adım cıktı vallaaa bu şeyler yüzüne :63:
amaaa ben kazandım saçlarımm taa belimdeee :69:

ahahahah bende uzatma dönemindyken misafir dinlemez turplu su ve bakım yağı yapardımmm hiç önemsemezzzdim adım cıktı vallaaa bu şeyler yüzüne :63:
Ohh ohh maşallah darısı başımıza inşallah :) Ben bir de turplu su konusuna bakayım,onu okumadım,belki daha etkili olur ikisini yaparsam.Hayır bir de ben saçlarımı birazcık kestirmek durumundayım o kadar bakım yap sonra git saç kestir,Ayy yok yok benimki deli işi:37::52:

heyecanlanıyorum sizin yazdıklarınızı okudukça. kıvırcığım ben. uzar mııııııııı??? öyle zor uzuyor kiii... Sinamekiyi yapıyorum bir heyecanla... Arada zeytinyağı ile bakımlar falan. :53:

yarından itibaren boya günü..ekleyeceğim birazdan..

sorma..annemde herşeyi sürdüğüm için yeni tezler üretiyor.en son ne süreceğim hakkında :)
buraya yazamıyorum ama söylediği şeyi :1:

Back