off baktım bugün ben ona bulamadım.orda fenalaştım,nefes alamadım,oturttular biraz falan.kalktım eve geldim bende..uğraşamadım..sonuçları yaz olur mu..ben çok umutlandım o üründen nedense.sürerken tırnak bakımıda aradan çıkıyor,süper..
dünya gerçekten küçük :)
kendimi ünlü gibi hissettim
9-10 gün kaldı canım..
allah kolaylık versin canım..sanırım benimde hemen devam etmem gerekiyor.çünkü beklediğim gibi geçmedi..
cuma gününden beri başım yastıkla ancak buşuştu bugün..çok uykusuzdum..
bi ara kalemin arkasını öyle burnumun ucuna dayamış soru okuyordum.
birden burnuma girdi.içim geçmiş..gözümü açmamla gözetmenle gözgöze geldim.diz boyu rezalet..
5 kelimelik cümlede 4 tane göz !!
inşallah bir an önce normale dönerim.ben yarın şu ödevlerimi yapayım da..beklemeden halledelim..
bu arada felaket zayıfladım..her gören "ne oldu sana" diyor..
off baktım bugün ben ona bulamadım.orda fenalaştım,nefes alamadım,oturttular biraz falan.kalktım eve geldim bende..uğraşamadım..sonuçları yaz olur mu..ben çok umutlandım o üründen nedense.sürerken tırnak bakımıda aradan çıkıyor,süper..
çok geçmiş olsun ama olmaz ki. bu dönemlerinde özellikle bal,pekmez,incir vs. gibi enerji yapıcı maddelerle kendini desteklemelisin. o çok önemsediğin sınavların senin sağlığının yanımda esamesi okunmaz.
Ah be canım, çok stres yaptın sen, gerçi son anlarda bende yaptım ama...Geçti gitti işte aşağı yukarı nerelerden nasıl soracaklarını anlamış oldun final sınavı daha iyi geçecek korkma sen...Yemene içmene dikkat et...Sen bizim prensesimizsin yapma böyle şeyler
canıııımm aycangülll kafam cok karısıkk algılayamadım sanırsaam3 ile 5 arası yapıyoruz dimi sinamekiyi yani bugn yapabilirmm öyle değilmii ?
ayçangül sana bir şey sorabilir miyim ?
saç bakımı ayın 3-5 arası ise saç kesimide bu tarihte mi olacak.
birde 05 Nisan 2011 saat: 02:47 ye kadar demişssin yani gece 12 den sonra ayın 5 ine giriyoruz
bu gece yarısından sonra 2:47 ye kadar mı kestirebiliriz?
evet canım yapabilirsin..gece 2 ye kadardı sanırım..
Ayy ben dün son diye,arkadaşımı ektim,o da yetmezmiş gibi bir de misafirlerin yanında yağlı saçlarımla oturdumNeyse artık geçmiş olsun.Bi daha iyi okursun visnereceli Aycancım boya gününü kaçırdım mı?Yoksa ekleyecek misin canım:97:Onda da olmayayım.
bebek yağına yumurta karıştırmayı düşünüyorum bugünler icin etkili olur mu aceeebaa
yeni tarihleride sabırsızlıklaaaa beklioruuuzzzz aycangülcümm
Ohh ohh maşallah darısı başımıza inşallah :) Ben bir de turplu su konusuna bakayım,onu okumadım,belki daha etkili olur ikisini yaparsam.Hayır bir de ben saçlarımı birazcık kestirmek durumundayım o kadar bakım yap sonra git saç kestir,Ayy yok yok benimki deli işiahahahah bende uzatma dönemindyken misafir dinlemez turplu su ve bakım yağı yapardımmm hiç önemsemezzzdim adım cıktı vallaaa bu şeyler yüzüne
amaaa ben kazandım saçlarımm taa belimdeee
ahahahah bende uzatma dönemindyken misafir dinlemez turplu su ve bakım yağı yapardımmm hiç önemsemezzzdim adım cıktı vallaaa bu şeyler yüzüne
Ayy ben dün son diye,arkadaşımı ektim,o da yetmezmiş gibi bir de misafirlerin yanında yağlı saçlarımla oturdumNeyse artık geçmiş olsun.Bi daha iyi okursun visnereceli Aycancım boya gününü kaçırdım mı?Yoksa ekleyecek misin canım:97:Onda da olmayayım.
ahahahah bende uzatma dönemindyken misafir dinlemez turplu su ve bakım yağı yapardımmm hiç önemsemezzzdim adım cıktı vallaaa bu şeyler yüzüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?