teşekkürler canım :) ayın 16 sında denerim,zaten bakım yapıcam :)
ya iyi de benim anlamdğım siz burda sadece iki burç yazmssınız ikizler flan nasıl oluyo ya kafam karstı .s.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım :) ayın 16 sında denerim,zaten bakım yapıcam :)
ikizler burcuna haftaya sıra gelecek canım..
şu an bilmiyorum canım.tesbit edince ilk mesaja ekleyeceğim.
çok teşekkür ederim canım, sinemaki aram bitsin bu tarihlere uyarak yapıcamcanım
benim bahsettiğim burçlar ay'ın içinde bulunduğu burçlar.
bizim burcumuzun ne olduğunun hiç önemi yok.
burcun ne olursa olsun bakım yapabilirsiniz dediğim günlerde uygun olan bakımı yapabilirsin.
protein günlerinde protein içerikli bakımları;mineral günlerinde mineral içeren bakımları,yağ günlerinde ise içinde yağ olan bakımları yapman iki kat etki sağlar.
sinameki de yağ olduğuna göre yağ günlerini tercih etmelisin.ayrıca yağ günleri hızlı sonuç alamanı sağlayan burçlarla ilgili olduğu için hızlı uzama sağlarsın.
Sinameki için ara verdim Gülüm, 16 Nisanda sahalara dönmeyi planlıyorum ama verdiğim arada boş durmayacağım tabii ki, kendime yapılacaklar takvimi çıkarttım ve artık hiç bir bakım günün es geçmeyeceğim, kil bile aldım o derece![]()
ikizler burcuna haftaya sıra gelecek canım..
ne zaman verebilirsiniz tarihleri cuma gününe kadar verirseniz sevinirim. Sonra nete giremiycem de 1 hafta falan .s.s![]()
tatlım sen sinameki için soruyordun değil mi?
bak ilk mesajdan kopyalıyorum aşağıya..
28 Mart 2011 saat 13.00’den 30 Mart 2011 saat 23.45’e kadar Ay Kova burcunda küçülmekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
yani bu tarihlerde yapabiliyormuşsun zaten..
bunun dışında ,yağgünü olmasada pazar günü yada haftaya cuma yapabilirsin genel olarak..
tam zamanını bu kadar önceden veremiyorum malesef.keşke verebilsemde bir aylık verip bende bir ay rahat etsem :)
hımm anladım tesekkür ederim ben pazartesi günleri yapıyodum kürümü bu kez pazar yaparım o zaman
bu gece saç boyamam için uygun mudur aycangülcüm :2:
Kızlarr size bi tawsiyede bulunmak istiyrmm..Belki bünyeye bakıyodur ama bende işe yarıyo..Genelde saçlarımı "bal özlü"şampuanla yıkıorum ve haftada 1 saçlarımın uçlarından alıorum hem sağlıklı oluyolar hemde dökülmüyolar ve uzuyolar...ben istedğim zaman v modeli,istediğim zaman uçlarını düz yapıorum..Bence bi deneyim![]()
arkadaşlar tarihlere hiç dikkat etmedim saçlarıma bakım yaparken...ama ARGAN yağını önerebilirimm...röfleli uzamayan saçlarımı inanılmaz bir hız da uzattı...içine zeytin yağıda koyuyorum biraz...sonuçç harika...
kızlar harikasınız![]()
öncelikle merhaba topik cok güzel :)
ancak anlayana kadar biraz zamanımı aldı
ben bilgisayara göz rahatsızlığı olduğu için çok uzun süre bakamıyorum gözlerim yaşarıyo belki bu şekilde rahatsızlığı olanlar beni anlayabilir o yüzden bir kaç sayfa okuya bildim affedin belki milyon kez sorulmustur ama birsey sormak istiyorum verilen bu tarihlerde bir kaç kez bakım yapılabilir mi ? mesela ben sinameke bemisk kürünü kullanıyorum onuda haftada 1 kez yapıyorum bu hafta örneğin 3 nisan 5 nisan tarihleri arası verilmiş aycangül arkadasımız tarafından bu tarihlerde 2 kez bu bakım yapmaya uygun mudur? merak ettim
şimdiden yardımların ve bu güzel topik için çok teşekür ederim aycangül arkadasım