Maalesef bende gece çalışabiliyorum çünkü gündüz dikkatim feci dağılıyor, sese tahammülüm yok Biraz vitamin takviyesi yap meyvelerle bence...
sese tahammülüm yok diyorum da kimse beni anlamıyor
bir ben değilmişim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bende gece çalışabiliyorum çünkü gündüz dikkatim feci dağılıyor, sese tahammülüm yok Biraz vitamin takviyesi yap meyvelerle bence...
bakımlar saçlarımda beklerken kaşıntı oluyo :44: nedenki acaba
bilmiyorum canım..
uzama belirtisi olarak da bassediliyor ..
ama sonuçta başında onun alışık olmadığı bir madde var,huylanıyordur
benim saçımda boya varkende kaşınır çok.
ya da yağlansın diye bekletiyorum mesela evdeysem..yine çok kaşınıyor.
rahatsız oluyor kısacası..
ağlayabilseydi kaşınmayı tercih etmezdi bence..avazı çıktığı kadar...
arkadaşlar yarın akşam saç bakımlarınızı ihmal etmeyin lütfenn ..
sese tahammülüm yok diyorum da kimse beni anlamıyor
bir ben değilmişim işte
arkadaşlar yarın akşam saç bakımlarınızı ihmal etmeyin lütfenn ..
aynen aynen..birde bu nedenle tepki alıyorum üstüne..
bakımı onlar gelmeden de yapabilirsin..
yarını kaçırma en azından..akşamını olmasada..
büyük gün geldi çattıııııı :)) Herkese kolay gelsin ve şifa olsun diyorummm...
büyük gün geldi çattıııııı :)) Herkese kolay gelsin ve şifa olsun diyorummm...
Aycangül canım bir şey danışmam gerekli...
ben saçlarımı boyayacaktım hatırlıyosan tarih istemiştim...
bugünler çok önemli tarihler olduğu için hep bakımla geçirdim, boyayı akıtmasın diye boyamı daha sonraki bir tarihte yapmaya karar verdim ancak..
eğer bu boyama tarihi çok uzaksa boyamalıyım saçlarımı ve şöyle bir şey yapmayı düşündüm..
akşam yapacagım bakımları saat 9 da sonlandırıp, 9-10 arasını boyaya ayırmayı..
ama dersen ki yarında boyanabilir bugünü tamamen bakıma ayırıyım diyorum..
amma çok anlatmışım ama fikrine ve bilgine ihtiyacım var
şimdiden teşekkür ediyorum
yaa bizede misafir geliyo yapsam mı ki şimdi bakımımı :/ sinameki yapıcam kokarmı ki çok :/ allahım yaa nolur erken gitsinler birde ağda yaapıcam adetim geçti diye sevinirken başıma gelene bak
Aynen...Bende şimdi yapayım bari, misafirler gittikten sonrada yıkarım...Başka gün bulamadılar sanki...Birde arsız arsız kendi kendilerini davet ettirdiler inanamıyorum! Çok sinirliyim arkadaşlar çok...
ben yaptım valla canım sinirlenme sende yap bende ağdaya fırsatım olamıcak diye üzülüyorum ama belki yatmaya bile kalabilirler :S inanamıyorum bugn olcak işmidi bu
Bende yarım saat kadar sonra yapıcam bakımımı sinameki değilde mecit efendi bakım yagını sürmeyi düşünüyorum vitamin destegiyle birlikte... gece geç saatlerdede yıkarım... herkese şifa olsun kolay gelsinnn rapunzel olalım inşallahhh
ben sinemaki yapicam simdi yoksa onun yerinde sacima yag falanmi süreyim hangisi daha iyi olur kizlarrr lütfen cevappp