• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bakımlar saçlarımda beklerken kaşıntı oluyo :44: nedenki acaba

bilmiyorum canım..
uzama belirtisi olarak da bassediliyor ..
ama sonuçta başında onun alışık olmadığı bir madde var,huylanıyordur :60:
benim saçımda boya varkende kaşınır çok.
ya da yağlansın diye bekletiyorum mesela evdeysem..yine çok kaşınıyor.
rahatsız oluyor kısacası..
ağlayabilseydi kaşınmayı tercih etmezdi bence..avazı çıktığı kadar... :1:

bilmiyorum canım..
uzama belirtisi olarak da bassediliyor ..
ama sonuçta başında onun alışık olmadığı bir madde var,huylanıyordur :60:
benim saçımda boya varkende kaşınır çok.
ya da yağlansın diye bekletiyorum mesela evdeysem..yine çok kaşınıyor.
rahatsız oluyor kısacası..
ağlayabilseydi kaşınmayı tercih etmezdi bence..avazı çıktığı kadar... :1:

gerçekten ağlayabilse yada konuşabilse yeter beni rahat bırak artık diyecek bana eminim :1: annemde artık evde ot çöp ne varsa bizim kız başına sürüyo diye anlatıyordu bugün gün arkadaşlarına dillere düştüm saçlarım yüzünden :17:

sese tahammülüm yok diyorum da kimse beni anlamıyor :59:
bir ben değilmişim işte :54:

Ses, hareket...Ortalıkta sürekli dolanan birinin terlik sesleri...İçerki odadan Bıdıbım diye gelen msn ileti sesleri!!! Sesi kıssanız olmaz sanki!!! Bir yandan kim bilir hangi polisiye dizinin sesi, bir yandan sev ben beni diye dolaşıp mırıldanan bir kedi, kafesinde koşturan ve sürekli geçimsizlik yaşayan bir hamster çifti...Offf offf batıyor kardeşim batıyor...

arkadaşlar yarın akşam saç bakımlarınızı ihmal etmeyin lütfenn ..

Yarın o saatlerde misafirim olacak şaka gibi! Başka gün gelsele rolmaz mıydı yani! İnşallah erkek kalkar giderler...

aynen aynen..birde bu nedenle tepki alıyorum üstüne..
bakımı onlar gelmeden de yapabilirsin..
yarını kaçırma en azından..akşamını olmasada..

büyük gün geldi çattıııııı :)) Herkese kolay gelsin ve şifa olsun diyorummm...

Aycangül canım bir şey danışmam gerekli...
ben saçlarımı boyayacaktım hatırlıyosan tarih istemiştim...
bugünler çok önemli tarihler olduğu için hep bakımla geçirdim, boyayı akıtmasın diye boyamı daha sonraki bir tarihte yapmaya karar verdim ancak..
eğer bu boyama tarihi çok uzaksa boyamalıyım saçlarımı ve şöyle bir şey yapmayı düşündüm..
akşam yapacagım bakımları saat 9 da sonlandırıp, 9-10 arasını boyaya ayırmayı..
ama dersen ki yarında boyanabilir bugünü tamamen bakıma ayırıyım diyorum..
amma çok anlatmışım ama fikrine ve bilgine ihtiyacım var :59:
şimdiden teşekkür ediyorum :71::nazar:

büyük gün geldi çattıııııı :)) Herkese kolay gelsin ve şifa olsun diyorummm...

Aycangül canım bir şey danışmam gerekli...
ben saçlarımı boyayacaktım hatırlıyosan tarih istemiştim...
bugünler çok önemli tarihler olduğu için hep bakımla geçirdim, boyayı akıtmasın diye boyamı daha sonraki bir tarihte yapmaya karar verdim ancak..
eğer bu boyama tarihi çok uzaksa boyamalıyım saçlarımı ve şöyle bir şey yapmayı düşündüm..
akşam yapacagım bakımları saat 9 da sonlandırıp, 9-10 arasını boyaya ayırmayı..
ama dersen ki yarında boyanabilir bugünü tamamen bakıma ayırıyım diyorum..
amma çok anlatmışım ama fikrine ve bilgine ihtiyacım var :59:
şimdiden teşekkür ediyorum :71::nazar:

canım bu akşam bakımı erken sonlandırma.
bak ben şimdi yaptım,gece çok geç saate kadar tutacağım..
ayrıca daha önce yazmıştım bugünlerde saça zarar veren işlemler yapmayın diye.dolunayın yapıcı etkiside yıkıcı etkiside çok güçlüdür.kaldı ki bu dolunay herzamankinden çok daha güçlü..
boya için bekleyebilirsen ayın 27 sini bekle.bekleyemem dersen bu boyanı bir iki gün sonra sıradan bir günde boya bu seferlik..

ayrıca güzel dileklerine de AMİNN diyorum :54:

Son düzenleme:
önümüzdeki hafta için yağlı ve muskatlı bi karışım hazırlamıştım ama yapmalı mıyım yapmamalı mıyım onu bilemedim ben:26:

yaa bizede misafir geliyo yapsam mı ki şimdi bakımımı :/ sinameki yapıcam kokarmı ki çok :/ allahım yaa nolur erken gitsinler birde ağda yaapıcam :( adetim geçti diye sevinirken başıma gelene bak:14:

yaptım valla bakımımı çok yapmıyım diye yarım çay bardağına yaptım sadece diplere sürdüm işe yarar sanırım.annem krize girdi misafir gelirken bakım yapıyorum diye :60::60: ağdaya fırsatım olacakmı bilemiyorum :59:

yaa bizede misafir geliyo yapsam mı ki şimdi bakımımı :/ sinameki yapıcam kokarmı ki çok :/ allahım yaa nolur erken gitsinler birde ağda yaapıcam :( adetim geçti diye sevinirken başıma gelene bak:14:

Aynen...Bende şimdi yapayım bari, misafirler gittikten sonrada yıkarım...Başka gün bulamadılar sanki...Birde arsız arsız kendi kendilerini davet ettirdiler inanamıyorum! Çok sinirliyim arkadaşlar çok...

Aynen...Bende şimdi yapayım bari, misafirler gittikten sonrada yıkarım...Başka gün bulamadılar sanki...Birde arsız arsız kendi kendilerini davet ettirdiler inanamıyorum! Çok sinirliyim arkadaşlar çok...

ben yaptım valla canım sinirlenme sende yap bende ağdaya fırsatım olamıcak diye üzülüyorum ama belki yatmaya bile kalabilirler :S inanamıyorum bugn olcak işmidi bu

Bende yarım saat kadar sonra yapıcam bakımımı sinameki değilde mecit efendi bakım yagını sürmeyi düşünüyorum vitamin destegiyle birlikte... gece geç saatlerdede yıkarım... herkese şifa olsun kolay gelsinnn rapunzel olalım inşallahhh :69:

ben sinemaki yapicam simdi yoksa onun yerinde sacima yag falanmi süreyim hangisi daha iyi olur kizlarrr lütfen cevappp

ben yaptım valla canım sinirlenme sende yap bende ağdaya fırsatım olamıcak diye üzülüyorum ama belki yatmaya bile kalabilirler :S inanamıyorum bugn olcak işmidi bu

Yaptım gitti, sürdüm sinamekimi kafama, hatta artanı bir kaç saat sonra yeniden süreceğim...Misafirde neymiş peh...Annem saçlarının altlarınıda emlendirip bir şeyler sür ki saçın sılak gibi dursun dedi, saçımı altınada sürdüm bir şeyler...

Bende yarım saat kadar sonra yapıcam bakımımı sinameki değilde mecit efendi bakım yagını sürmeyi düşünüyorum vitamin destegiyle birlikte... gece geç saatlerdede yıkarım... herkese şifa olsun kolay gelsinnn rapunzel olalım inşallahhh :69:

Sinemakinin içine barcelino yağ koydum, birazda ısırgan tohumu yağı...Amn canım amin...

ben sinemaki yapicam simdi yoksa onun yerinde sacima yag falanmi süreyim hangisi daha iyi olur kizlarrr lütfen cevappp

Tatlım sinemakinin içine yağ koyuyoruz ya zaten, o yüzden sinemaki yap bence...

Tatlım sinemakinin içine yağ koyuyoruz ya zaten, o yüzden sinemaki yap bence...[/QUOTE]

evet yaptim bile yuhuuuu sinemakinin icine tek badem yagi koyuyorum ben siz baska yaglardami koyuyosunuz ? birde uclari kuru kaldigi icinde oralar kayisi yagi sürdümmmm.. kullanmadigim yaglarda biticek sonunda :52:

Back