• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bayılıyorum hepinize :16:
sinirinize,telaşınıza,neşenize ...

ben evde yalnızım şu an :66:

saçımda da sığır iliği :60:

bi o kalmıştı yapmadığım :1:

annem bi ara yapmıştı saç çıkarmak için ama maalesef sonuç alamadı. ancak kuzenim gayet memnun kaldı. inşallah sana da yarar canım.

Tatlım sinemakinin içine yağ koyuyoruz ya zaten, o yüzden sinemaki yap bence...

evet yaptim bile yuhuuuu sinemakinin icine tek badem yagi koyuyorum ben siz baska yaglardami koyuyosunuz ? birde uclari kuru kaldigi icinde oralar kayisi yagi sürdümmmm.. kullanmadigim yaglarda biticek sonunda :52:[/QUOTE]
Ben badem yağı kullanamayıyorum tatlım saçlarımın rengi açık olduğu için, badem yağı doğal sarışınların saçlarının koyulaşmasına sebep olur çünkü...

Sığır iliğine bende başladım bu hafta 3. kürüm olacak :) Hayırlısı olsun inşallah benim seneler evvel aldığım etkiyi sende alırsın tatlım...

Ben badem yağı kullanamayıyorum tatlım saçlarımın rengi açık olduğu için, badem yağı doğal sarışınların saçlarının koyulaşmasına sebep olur çünkü...

aaa bak bunu bilmiyordum benim saclarim koyu kahve benimkini iyice koyulastirmasinda :D cünkü ben biraz daha uzasin balyaj yaptiricam :) yada düsünüyorum oksijen suyu falan sürüp dogal kendimmi acsam diye..

Son düzenleme:
depresyondayim ya evden cikasim gelmiyor ne güzel hava vardi kacirdim güzel havayi bugün:( moralim hep bozuktu canim sikkindi hep kötü seyler düsündüm hep yalnizdim.. ayin etkisindenmi acaba.. ne zaman düzelicem ben ya

Evde ne kadar saç bakım yagı varsa mecit efendiye karıştırdım..benmari usulü ısıttım içinede bolca e vitamini ve a vitamini kattım :21: saçımıda sarıp boneledim ohhh mis gibi oldu :77: içime huzur geldi nedense :66:

bakımım başımda hatta annemle babamıda yağladım br güzeel oh :27:
bu gece saat 12 den sonra boyasam diyorum mesela :18:
uygun mudur aycangülcüm ? :75:

kızlaaarrr ben geldiiiiimmmm
ne zamandır evden girdiğimde site kapanıyordu
yihuu hallolmuş sonunda

özledim sizi
bakımlar ne alemde
sığır iliğine başlanmış :))
bakalım daha neler görücezz
seviyorum sizi:54:
şu saç uçlarımdaki kırıklardan kökten bir kurtulabilsem nasıl güzel olacak biliyor musunuz
diplerim süper oldu ama uçlar berbat:2:

yaa evet..uzun süredir duyuyordum da hiiiçç yapasım gelmiyordu..

hiçbirşey işe yaramayınca bir de bunu deneyeyim dedim.
umarım değer..
anneminde benimde midemiz mahfolduna göre kesin işe yarar :1:

inşallah yararını görürsün canım bu kkürü duymuştum yararını gören çok kişi vardı...
bende turplu sudan yarar gördüm oda berbat kokuyooor... :1:

diğer konuyu takip etmekten buraya uğramayı unutuyorum:27:
son anda gördüm yağ bakımını.badem yağı vardı sürdüm saçıma yetmedi yarısınada zeytinyağı sürdüm:1:
az önce yıkadım baya saçım döküldü,:59:
yağarla bakım yaptığımda hep dökülüyor zaten umarım kökler beslenmiştir

diğer konuyu takip etmekten buraya uğramayı unutuyorum:27:
son anda gördüm yağ bakımını.badem yağı vardı sürdüm saçıma yetmedi yarısınada zeytinyağı sürdüm:1:
az önce yıkadım baya saçım döküldü,:59:
yağarla bakım yaptığımda hep dökülüyor zaten umarım kökler beslenmiştir

allahım tipe bak :)))

canım çarşamba olmaz.yarın yada pazartesi..saatine ilk sayfadan bak ama.

Tüh ben de bugün dolunaydan faydalanmak için karışık yağların olduğu bakımı yapmıştım. İki gün arayla bakım yaparsam saçlarıma zarar veririm diye düşünmüştüm :26:
Aslında muskatlıyı yapıcaktım ama onun hazırlandıktan sonra 3 gün beklemesi gerekiyodu daha 2 gün önce hazırlamıştım.:26:

Back