poffff bu dolunay bana iyi gelmedi hiç... kendimi çok gergin hissediyorum bazende ağlama krizleri geliyo ayrıca ygs ye az kaldı pofffff
aynen çok pis stres altındayım :95::95::95:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poffff bu dolunay bana iyi gelmedi hiç... kendimi çok gergin hissediyorum bazende ağlama krizleri geliyo ayrıca ygs ye az kaldı pofffff
valla canım eşim bile şaşırıyor artık. ne kadar çok uğraşıyorsun üşenmiyor musun diyor. ama az kaldı bi cinnet herşeyi halledecek diye korkuyorum gidip kestireceğim şu saçları 19 martı sağ salim geçirsem bari
bu kadar bakımı keloğlana yapsaydım beline değmişti saçları. gerçi uzuyorlar ama doyumsuzluk işte..
Tatlişkam, yarın yapıyor muyuz turbumuzu? Sakın kestirme saçlarını, az sabır istediğmiz sonucu alacağız...
canım ben bugün yaptım yaa( dün bu topiğe de yazdım ama sen girmedin galiba.yarın turp günümüz diye yazmıştım. en son pazar yapmıştın dimi? bu seferlik sen yarın yap o zaman. bir şekilde ayarlarız canım.
O zaman ben yarın sinameki yapayım, diğer gün turp yaparım...
maşallah diyelimde :)
devamını diliyorum canım
Merhaba kızlar , ben saçımı kestirmek istiyorum , ilk defa kahkül kestiricem çok heyecanlıyım :18:
Tarihe göre ne zaman kesim yaptırmalıyım?
Bir de alnım geniş , suratım da yuvarlak büyük biraz yan kahkül mü tercih etmeliyim sizce?
(Çok fazla sayfa olduğu için geçmişi tam olarak okuyamadım bu nedenle eğer söylemişseniz kusura bakmayın)
canım ilgili tarihleri ilk sayfada,ilk mesajda veriyorum her hafta..
bugün ve yarın kesim için uygun.sonra uzun bir süre bekleyeceğiz..
şanslısın,yakaladın tarihi :)
Ayyyy son anda yakalamışım :96:
Artık takipteyim , çok teşekkür ederim aycangul.
tenefüs saatlerimizi tutturamadık bir türlü :))
24 saattir kimse birşey yazmamış bari ben yazayım. kılıçbalığım bugün turplu su günümüz.hatırlatayım dedim. ben de şimdi yaptım ama çok zor gelmeye başladı.bahar yavaştan yavaştan geliyor ve ben gevşemeye başladım
kılçbalığının turplu su yapacak hali mi var..bizi bile unutacak yakında
24 saattir kimse birşey yazmamış bari ben yazayım. kılıçbalığım bugün turplu su günümüz.hatırlatayım dedim. ben de şimdi yaptım ama çok zor gelmeye başladı.bahar yavaştan yavaştan geliyor ve ben gevşemeye başladım
şifa olsun canım..
kılçbalığının turplu su yapacak hali mi var..bizi bile unutacak yakında
bugünlerde yoğun herhalde...