Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh ben de bugün dolunaydan faydalanmak için karışık yağların olduğu bakımı yapmıştım. İki gün arayla bakım yaparsam saçlarıma zarar veririm diye düşünmüştüm :26:
Aslında muskatlıyı yapıcaktım ama onun hazırlandıktan sonra 3 gün beklemesi gerekiyodu daha 2 gün önce hazırlamıştım.:26:
olamazzzzzz
dolunayı kaçırmadım diye sevinirken meğer yanlış bakım yapmışım;yağ bakımı:18:
peki ben muskatlı bakımımı ne zaman yapıyim 19 undan sonrası için yağ günleri diyo 3 4 gün sonra yapabilirim ben ondan önce yapmam çünkü daha yeni yaptım bakımın fazlası da zararlı:26:
canımsın yaaa.. affet
gülebilir miyim :))
Ben badem yağı kullanamayıyorum tatlım saçlarımın rengi açık olduğu için, badem yağı doğal sarışınların saçlarının koyulaşmasına sebep olur çünkü...
aaa bak bunu bilmiyordum benim saclarim koyu kahve benimkini iyice koyulastirmasinda cünkü ben biraz daha uzasin balyaj yaptiricam :) yada düsünüyorum oksijen suyu falan sürüp dogal kendimmi acsam diye..
sorun yok merak etmeyin..
bugün ne yapsak olur artık.
bende ilik+yağ sürdüm zaten akşamüstü..
yalnız benimki hala saçımda..yani hem dolunay hem yağ günlerini içine aldı :)
canımsın yaaa.. affet
gülebilir miyim :))
Bu arada benimde hala kafamda, çok üşendim yıkamaya...Çoook yorgunum çookkk
aaaa yıka artık hadi :) misafirler gitti yıkamayamı üşeniyon :)
Oksijenli su doğal bir yöntem olmaz, saça boyadan daha çok zarar verir ve kurutur, sen yine balyaj yaptır derim...
kilicbaligi hmm bak boyadan zararli oldugunu bilmiyordum valla coook seneler önce yapmistim oksijenli suyla baya bi dogalduruyordu.. ben balyaj yaptiricam yaklasik 4 aydir falanda sacimi boyamiyorum.. bi kac ayada balyaj yaptiriirim insallah güzel olur ya
ay sonuna kadar başka yağ günü yok canım..
karar senin..
Şaka değil kızlar, herşeyi tek başıma yaptığım için o kadar yoruldum ki...Hadi 10 kişi olsa sorun değil ama 18 kişi insaf artık! Yemekleri tencere ile değil kazan ile pişirdim
Oksijenli su doğal bir yöntem olmaz, saça boyadan daha çok zarar verir ve kurutur, sen yine balyaj yaptır derim...
kilicbaligi hmm bak boyadan zararli oldugunu bilmiyordum valla coook seneler önce yapmistim oksijenli suyla baya bi dogalduruyordu.. ben balyaj yaptiricam yaklasik 4 aydir falanda sacimi boyamiyorum.. bi kac ayada balyaj yaptiriirim insallah güzel olur ya
kıyamam