Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

işte kk nın meleklerinden biri daha..
çoookk teşekkür ederim kontesim
konfetilere bayıldımmmmm
şımarıcam bu akşam
yeni tarihler yarın gelir herhalde

buldun uzatmanın yolunu kestirirsin tabi :)
yalnız şöyle bir gerçek var: kestirirken etinden bir parça kesiliyor gibi canı yanıyor insanın.bittikten sonra aynaya bakınca ve dokununca mutlu oluyosun..
bakımlı saç uzun saçtan daha önemli..ancak bakımlı olduğunda gözalıcı oluyorlar çünkü..

canım saçların çok güzel..
yaptıklarına aynen devam :)

ama uçlar süpürge püskülü gibiydiii:84:
yeniden rapunzel olabilirimm,evet evet olabilirimmm:86:

Haydi o zaman hep beraber " kk'nın kızları totoma değer saçımın uçları" dizlerini ezberleyip slogan yapalım

Kesinlikle haklısın, uzun saç bakımlıysa güzel ancak...

oyyyy maşallah. Allah nazarlardan saklasın saçlarını

ben bir şey somak isterim. çocukluğundan beri saçı uzun olanlardan mısım? çünkü gözlemlediğim kadarıyla uzun saçla büyüyenler saçlarını kestirmeye çok yanaşmadığından hep uzun saçlı oluyorlar da. bakalım tezim geçerli mi?

sensin ooooo,utandım:78::78::78::78:

evet kesinlikle haklısın
diğer türlü hep bir 'ama' oluyor
saçların çok uzun ama çok bakımsız,ama çok kötü görünüyor ama kezban gibi... falan filan:86:
bakınız kontesin aldığı yorumlar

küçükken rapunzel olup şimdi erkek saçı ile gezen arkadaşlarım var.
ben de tam tersiyim.
azcık yanlış sanırım tezin

küçükken rapunzel olup şimdi erkek saçı ile gezen arkadaşlarım var.
ben de tam tersiyim.
azcık yanlış sanırım tezin

inşallah ben de o yanlışlardanımdır. çocukken bayılırdım saç kestirmeye. annem kıyamazdı,ben ağzından girip burnundan çıkıp kestirtirdim saçlarımı. hatta bi kere kestirmek istemedi,ben de gizlice aldım makası elime,yamuk yumuk kestim ki kestirmek zorunda kalsın.

ahhhha ahhhhhh

kız nasıl da hevesle oynuyorsun. ben de katılayım hemen

gel gel,şurda pullu mendillerden olcaktıı:111:
ben de kahkül kesmiştim kendime ama tam önümde bi tutam saç bırakmıştım,diğer yerleri de kes madem tüm alnını kapasın di mi
kafam o kadar basmış demek ki

ama saç kestirmeye hiç bayılmam
senelerce kuyruğum vardı (modaydı bi dönem,bilirsiniz)
ay nasıl inat ederdim kesilmiycek diye
kırıklarımı bile zorla kestirirdim.
lisede şebnem ferah modeli istiyordum,o modeli edinmek için 3 kere kuaföre gittim gıdım gıdım kestirdim hep:86:
kötü görüntü olmadığı sürece,kestirmem kıyamam ben

ha haalelelelelelleleleeee:118::118::118::118:

kız nasıl da hevesle oynuyorsun. ben de katılayım hemen

Hahahaha hadi halay başı geldi teyy teyyy

Nefret ederim saç kestirmekten, beni hiç kimse o kuaför koltuğuna oturtamaz, senelerdir saçımı kimseye emanet etmedim hep ben keserim, ailenin kızlarının saçlarınıda ben keserim ne işim var gideceğim başkasına Arkamda da gözüm var benim, bu sayede saçlarımın arkalarınıda kesebiliyorum

ayy ben hiç öyle değilim. yıpranmış saç görsem kafamda anında kestiririm.saçlarım kalın telli biraz ve sert,kuru. ancak hiç kırık yok. belki bu görüntüsü geçer diye kestirdim(senin eski saçlar kadar değildi ama uzundu saçlarım.)o sertlik geçmeyince bu sefer de yazın bob modeli kestirdim. aslında çok da yakıştı,pişmanlık da hissetmedim ama artık kafama dank eden bir şey var. saçlarımın yapısı böyle,onlar yıpranmışlık değil. artık bu bilinçle tekrar saçları uzatmaya çalışıyorum ama daha omuz başlarıma yeni yeni değiyor. zaten saçlarım uzama konusunda baya bi kıt. kısa kesince daha çabuk uzar ya,bende o da yok. arkadaşım benden kısa kestirmişti,saçları şimdi senin yeni kestirdiğin boylarda. ağustostan beri o kadar uzamış ve hiç bakım yapmaz,saç kremi bile kullanmaz.

ayyy ne çok yazdım,amma da dertliymişim.
neyse derdimiz saç uzatmak olsun,zamanla olacak inşallahhhh

Canım sen şu gliserinli tarifi denedin mi hiç? Kadayıf gibi saçları bile yumuşatıyor çünkü...

Canım sen şu gliserinli tarifi denedin mi hiç? Kadayıf gibi saçları bile yumuşatıyor çünkü...

denedim canım. 1 aydır deniyorum ama bu sefer de saçlarım şekil almaz oldu. normalde bi ceviz ebatında köpükle hafif kabartsam süper olur,ancak onu da süremeyip sadece griserin bakımı yapınca iyice şekilsiz oldu.daha sık yıkamaya başladım ama bu sefer de dipler kurur diye gliserin bakımını 1 haftadır yapmıyorum. size kestirmeden önceki ve sonraki fotoları koyayım az çok yapısını anlarsınız.

Sen gliserini biraz fazla mı kaçırdın ne?
Yahu kullanmayın şöyle köpük falan, mahvediyorsunuz saçlarınızı...İlle şekillendirici kullanacaksan selective splitz spray kullan, saça bir zararı yok içinde vitaminlerde var...Nemli saça sıkıp şekillendir derim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…