How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ayy ben hiç öyle değilim. yıpranmış saç görsem kafamda anında kestiririm.saçlarım kalın telli biraz ve sert,kuru. ancak hiç kırık yok. belki bu görüntüsü geçer diye kestirdim(senin eski saçlar kadar değildi ama uzundu saçlarım.)o sertlik geçmeyince bu sefer de yazın bob modeli kestirdim. aslında çok da yakıştı,pişmanlık da hissetmedim ama artık kafama dank eden bir şey var. saçlarımın yapısı böyle,onlar yıpranmışlık değil. artık bu bilinçle tekrar saçları uzatmaya çalışıyorum ama daha omuz başlarıma yeni yeni değiyor. zaten saçlarım uzama konusunda baya bi kıt. kısa kesince daha çabuk uzar ya,bende o da yok. arkadaşım benden kısa kestirmişti,saçları şimdi senin yeni kestirdiğin boylarda. ağustostan beri o kadar uzamış ve hiç bakım yapmaz,saç kremi bile kullanmaz.

ayyy ne çok yazdım,amma da dertliymişim.
neyse derdimiz saç uzatmak olsun,zamanla olacak inşallahhhh:32::32::32:

aslında şanslısın kalın telli olduğundan
ince telliler çok daha kolay çatallaşıyor,kırılıyor:59:

hele bi doyayım uzun saça,benim de denemek istediğim bi kaç kısa saç modeli var...

oyyyy maşallah. Allah nazarlardan saklasın saçlarını:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben bir şey somak isterim. çocukluğundan beri saçı uzun olanlardan mısım? çünkü gözlemlediğim kadarıyla uzun saçla büyüyenler saçlarını kestirmeye çok yanaşmadığından hep uzun saçlı oluyorlar da. bakalım tezim geçerli mi?

evetttttttttttt kesnlkle gecerlı canım küçükkende kıyamazdım şimdide kıyamıyorum bide yüzüm toplu kısa olunca kötü hissediyorum kendimi :1:

kılıçbalığı, turplu su nasıl gidiyor canım? yarın benim turplu su günüm.bugünden yazayım dedim. durmak yok yola devam :kkk::kkk:
aycangül, doğum günü kutlu olsun canım.Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu nice nice yaşlara :71::71::71:

haydeeee :66::64::62::66::64::62::66::64::62::66::64::62::66::64::62::66::64::62::

66::64::62::66::62::66::64::64::62::66::64:

bolluk ve bereket bu gece sevgide ve mutlulukta tezahür etti kızlar..

delirmedim ama sarhoşom mutluluktan...evde olmama rağmen hayatımın en güzel doğum gününü yaşıyorum.
tek başımayım şu an ama deli gibi dansediyorum.
şımarttım bu gece kendimi çoooookkkk seviyorum :)
ve sizleride..herkesi,herşeyi :62:

Son düzenleme:
Sen gliserini biraz fazla mı kaçırdın ne?
Yahu kullanmayın şöyle köpük falan, mahvediyorsunuz saçlarınızı...İlle şekillendirici kullanacaksan selective splitz spray kullan, saça bir zararı yok içinde vitaminlerde var...Nemli saça sıkıp şekillendir derim...

işte ben de çareler arıyorum. hemen bakıvericem dediğin ürüne. zaten sert,köpükle iyice sert oluyo.

resim koyacağım da burası çok alakasız olur.iyisi mi özelden atayım.

aslında şanslısın kalın telli olduğundan
ince telliler çok daha kolay çatallaşıyor,kırılıyor:59:

hele bi doyayım uzun saça,benim de denemek istediğim bi kaç kısa saç modeli var...

aslında ben de ince telli saçlara sahiptim de kestire kestire kalınlaştı galiba.
canım sen sanki uzun saça doymazmışsın gibi geliyor bana:61::61:

aslında ben de ince telli saçlara sahiptim de kestire kestire kalınlaştı galiba.
canım sen sanki uzun saça doymazmışsın gibi geliyor bana:61::61:

inşallah diyorum ama cidden can sıkabiliyor
yazın dert mesela.salsan salınmaz yıkaması mesele
giydiğin kıyafeti bile göstermiyor,her yerini kapatıyor
eline koluna dolaşıyor:26:
ya hep topuz ya hep örgü...
belki bele ulaştım diyedir bilmiyorum ama eskisi kadar inat değilim saç konusunda.
kısacık modelleri bile denemek istiyorum:27:
listemde şunlar var ;
$bl8-11.jpg $1256156513972.jpg $katie_holmes_pixie_crop_hai.jpg

inşallah diyorum ama cidden can sıkabiliyor
yazın dert mesela.salsan salınmaz yıkaması mesele
giydiğin kıyafeti bile göstermiyor,her yerini kapatıyor
eline koluna dolaşıyor:26:
ya hep topuz ya hep örgü...
belki bele ulaştım diyedir bilmiyorum ama eskisi kadar inat değilim saç konusunda.
kısacık modelleri bile denemek istiyorum:27:
listemde şunlar var ;
Eki Görüntüle 158311 Eki Görüntüle 158310 Eki Görüntüle 158309

canım valla ben bu kısa saçlara şekil vermekle uğraşırım,adama ederim diyorsan modeller çok güzel. ama uzatma aşamasında şekli çok bozuluyor. değiyor mu? evet. ben bob modelini çok severek kullandım mesela ve hala da pişmanlık çekmiyorum. ancak tekrar uzatması sorun oluyor mu? yine evet:)

canım valla ben bu kısa saçlara şekil vermekle uğraşırım,adama ederim diyorsan modeller çok güzel. ama uzatma aşamasında şekli çok bozuluyor. değiyor mu? evet. ben bob modelini çok severek kullandım mesela ve hala da pişmanlık çekmiyorum. ancak tekrar uzatması sorun oluyor mu? yine evet:)

evet evet uzatması kesinlikle sorun olur.
benim eskiden katlıydı saçlarım
1ayda bozulurdu katlar acayipleşirdi:86:
belki biraz da o yüzden cesaret edemiyorum,kısa saçta yüz şekli saç tipi daha da önem kazanıyor bence

kılıçbalığı, turplu su nasıl gidiyor canım? yarın benim turplu su günüm.bugünden yazayım dedim. durmak yok yola devam :kkk::kkk:
aycangül, doğum günü kutlu olsun canım.Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu nice nice yaşlara :71::71::71:

Timam şekerim ben bu gün özellikle bir şey yapmadım, yarını bekledim birlikte yapabilmek için, aynen yola devam...

haydeeee :66::64::62::66::64::62::66::64::62::66::64::62::66::64::62::66::64::62::

66::64::62::66::62::66::64::64::62::66::64:

bolluk ve bereket bu gece sevgide ve mutlulukta tezahür etti kızlar..

delirmedim ama sarhoşom mutluluktan...evde olmama rağmen hayatımın en güzel doğum gününü yaşıyorum.
tek başımayım şu an ama deli gibi dansediyorum.
şımarttım bu gece kendimi çoooookkkk seviyorum :)
ve sizleride..herkesi,herşeyi :62:

:))))
sarhoşom yazmışım.düzeltecektim ama bıraktım :)))

Haydi eller havaya teyyy teyy :66::66::66::64::64::64::46::46::46::74::74::92::92::82:

evet kızlar resımden anlasıldı gıbı saclrım baya uzun.,benım yaptıgım özel olrk tek sey sampuanımn ıcıne haftaada ıkı kere badem yagı kullandım ve her gun yıkadım halada hergun yıkıyorum ...fönmakınesı hergun kulnnıyorum ama dusuk ayarda ve sadece nemlı bırkıyorum cok kurutmuyorum ve sureklı örerım saclarımı..,bıde unutmadan bi ara hergun bı avuc badem yedım saclara ıyı geldını duymustum etkısı varmı bılmem ama bana ıyı geldı kesın :9: ve kesnlkle kımyassal bakım ürünlerı kullnmyın malesef bı sure sonra cok zarar verıyor..eger soru olursa özldende yazablırım
:69:

ne kadar şampuana ne kadar badem yağı koydun canım

Bugün kk'ya giremedim için kaçırmışım doğum gününü Aycangül'üm gecikmeli olucak ama
"En güzel günler seninle sende hep bizimle ol emi? İyi ki doğmuşsun ve biz seni tanımışız" :71:

Eklentiler

• $aycan.jpg
    $aycan.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 23
Back