Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar, kestiklerimizi saklayalım kesmeseydik ne kadar olurdu diye bakalım bence![]()
Böyle olmaz, silkinmen lazım Aycangülüm...Hadi güzel bir bakım yap, kendini salarsan uzamaz ki o güzelim saçların![]()
ayçangül bende birşey sormak istiyorum.
mart için bir sürü gün vermişsin. her burcun saç kesme günü farklı mı oluyor ben anlamadım.
ben terazi burcuyum ve martın 8inde kestirdim.
turplarım kaynıyooor bakım için... =) içine yağ katarak uygulicam tabi kiii talimatlar üzerine...
bi kaç kere daha yaptıktan sonra resimlerimi burda paylaşarak saçlarımdakki etkilerinden bahsetmek istiyorum...
Eminim çok hevesleneceksiniz![]()
![]()
Kızlar bu boya ve kesim tarihi dediğiniz tarihler nerde yazıyor acaba göremedim ki ben :26:
aycangül canım ben boya gününde hastalığımdan dolayı boyayıı yapamadım malesef :)
çok çok iyi olmasada bugün de boyasan olur dediğin çok yakın bir tarih var mıdır acaba ?
şimdiden çok teşekkür ediyorum...![]()
Hımmm doğum günü çocuğu, bu günden itibaren silkelen artık, duygusalım balığım benim...
Kızlarrrrrrrrrrr bu gün Aycangülün doğum günüüüü
Eki Görüntüle 157913
Doğum günün kutlu olsun kuzum, nice sağlıklı mutlu yıllara![]()
teşekkür ederimm
pastalı kutlama hemde![]()
Sanal pasta ama olsun idare et artık![]()
kimbilir..
belki birgün gerçek hayattada kutlarız birlikte :))
ayrıca sanalda olsa benim için özel![]()
kimbilir..
belki birgün gerçek hayattada kutlarız birlikte :))
ayrıca sanalda olsa benim için özel![]()
aycangülümm doum günüsün kutlu olsun astrolojii uzmanımm:86::86::119::119::124::124::124::124:
hepi börtthhdeey tuuu yuuuuuuu
aylardır bakım yapmıyorumm,bi de gittim kestirdim kuş gibi kaldı belimdeki saçlar
aferim bana di mi
topikte örnek olacağımaaa,ne yaptımm
şimcik yeniden başlayacağımm sinamekime
kesimimi bahsettiğin uygun tarihte yaptımm
martın 3. hafta tarihleri ne zaman geliyor kuşummm![]()
Yok sana tarih marihSen git güzelim saçları kestir, yazıktır günahtır
![]()