• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül canım ben boya gününde hastalığımdan dolayı boyayıı yapamadım malesef :)
çok çok iyi olmasada bugün de boyasan olur dediğin çok yakın bir tarih var mıdır acaba ?
şimdiden çok teşekkür ediyorum... :71:

Kızlar bu boya ve kesim tarihi dediğiniz tarihler nerde yazıyor acaba göremedim ki ben :26:

tarihlere baktım sevindim 6sında kestirmiştim zamanı kaçırmamışım diye ama saçlarıma kat atıldığını bi hafta sonra farketmenin sinirini yaşıyorum ya kadına sadece uçlardan alın demiştim!!
kat atmış kadın aklından ne geçiyodu acaba ya önler uzun arkalar kısa modelde katın ne işi var hem saçlarım kabarırda benim ağlamaklı oldum çok sinir oldum :43::43::43::43::43::43::43::43:
kendim kesebilsem keşke de şu kuaförlerin insafına kalmasam ya :47::47::47::47::47:

ayçangül bende birşey sormak istiyorum.
mart için bir sürü gün vermişsin. her burcun saç kesme günü farklı mı oluyor ben anlamadım.
ben terazi burcuyum ve martın 8inde kestirdim.

canım,dolunaycım en güzel şekilde açıklamış zaten..
hadi bize katıl :)

turplarım kaynıyooor bakım için... =) içine yağ katarak uygulicam tabi kiii talimatlar üzerine... :9:
bi kaç kere daha yaptıktan sonra resimlerimi burda paylaşarak saçlarımdakki etkilerinden bahsetmek istiyorum...
Eminim çok hevesleneceksiniz :6: :nazar:

tatlım teşekkürler cevapladığın için..
bu saatte turp..pes diyorum :)))

pöfff...

silkeleniyor gibiyim zaten,silkinmeme ne gerek :(

inat ettim bakım yaptım yinede dün gece :)

Hımmm doğum günü çocuğu, bu günden itibaren silkelen artık, duygusalım balığım benim...

Kızlarrrrrrrrrrr bu gün Aycangülün doğum günüüüü
$sweet-birthday_cake.webp

Doğum günün kutlu olsun kuzum, nice sağlıklı mutlu yıllara:16:

Son düzenleme:
Yarınn saat 3 olmadan uzatmak için olan formülleeri uygulamalıyımm saçıma umarım işe yaraarr :16::90::62:

aycangül canım ben boya gününde hastalığımdan dolayı boyayıı yapamadım malesef :)
çok çok iyi olmasada bugün de boyasan olur dediğin çok yakın bir tarih var mıdır acaba ?
şimdiden çok teşekkür ediyorum... :71:

birkaç gün bekle,aslan burcunda boyayabilirsin dolunayım :)

kızlar bende bu saclrıyla cok ugrasnlardanım :1: ama sımdı asada resım koyucam bakın bı ne kdr uzadı bısı yaptımmı yaptım hiçbişy yapmadım kımyasal seler uygulmadım hep dogal yollarla bırazdn glıp yazcm yaptım selere alttakı resmmden anlrsınız demek ıstedımı :9:

evet kızlar resımden anlasıldı gıbı saclrım baya uzun.,benım yaptıgım özel olrk tek sey sampuanımn ıcıne haftaada ıkı kere badem yagı kullandım ve her gun yıkadım halada hergun yıkıyorum ...fönmakınesı hergun kulnnıyorum ama dusuk ayarda ve sadece nemlı bırkıyorum cok kurutmuyorum ve sureklı örerım saclarımı..,bıde unutmadan bi ara hergun bı avuc badem yedım saclara ıyı geldını duymustum etkısı varmı bılmem ama bana ıyı geldı kesın :9: ve kesnlkle kımyassal bakım ürünlerı kullnmyın malesef bı sure sonra cok zarar verıyor..eger soru olursa özldende yazablırım
:69:

aycangülümm doum günüsün kutlu olsun astrolojii uzmanımm:86::86::71::119::119::124::124::124::124:
hepi börtthhdeey tuuu yuuuuuuu:24::24::24::24::7::7::7::7:

aylardır bakım yapmıyorumm,bi de gittim kestirdim kuş gibi kaldı belimdeki saçlar
aferim bana di mi :60:
topikte örnek olacağımaaa,ne yaptımm:63:
şimcik yeniden başlayacağımm sinamekime:39:
kesimimi bahsettiğin uygun tarihte yaptımm:23:
martın 3. hafta tarihleri ne zaman geliyor kuşummm:52:

kimbilir..
belki birgün gerçek hayattada kutlarız birlikte :))

ayrıca sanalda olsa benim için özel :54:

aycangülümm doum günüsün kutlu olsun astrolojii uzmanımm:86::86::71::119::119::124::124::124::124:
hepi börtthhdeey tuuu yuuuuuuu:24::24::24::24::7::7::7::7:

aylardır bakım yapmıyorumm,bi de gittim kestirdim kuş gibi kaldı belimdeki saçlar
aferim bana di mi :60:
topikte örnek olacağımaaa,ne yaptımm:63:
şimcik yeniden başlayacağımm sinamekime:39:
kesimimi bahsettiğin uygun tarihte yaptımm:23:
martın 3. hafta tarihleri ne zaman geliyor kuşummm:52:

Yok sana tarih marih:1::1::1: Sen git güzelim saçları kestir, yazıktır günahtır :14::14::14:

Back