• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hadi bakalım..turplu su sonuçlarını bekliyoruz canım :16::16::16:

Yine kazık gibi oldu:53::53::53:

bende ozaman ne yagi varsa zeytinyagina karistirir sürerim sacima 2 saat bekletir dus alirim en kolay bakim bu benim icin :)) turplu suda denedim bi kac kere ugrasamadim sonra biraktim.. bu yapacagim bakim yeterli olur insallah günlere göre yaptigimda..ara sira sinemakide yaparim..yeterli dimi kizlaaarrrrr:64:

Yeterli tabii ama sinamekiyi 8 hafta üstüste yapman lazım...Bu gün turplu suya yeniden başladım inadım inat bu sefer 1 ay falan devam edeceğim...

Yine kazık gibi oldu:53::53::53:

Yeterli tabii ama sinamekiyi 8 hafta üstüste yapman lazım...Bu gün turplu suya yeniden başladım inadım inat bu sefer 1 ay falan devam edeceğim...

sinemaki bu tarihlere göre yapinca olumlu bi etki yapar insallah..yani mesela 11 ile 13 marta kadar sinemaki yapsam uyar dimi, cünkü bu tarihler özellikle yagli bakimlar diyor. sinemakide bu bakimlar icin uygundur umarim ? sen kullandinmi sinemaki nekadar süre kullandin ve yaradimi ? cok sordum:37:

Son düzenleme:
Turplu suyada bı ben alısamadım ısınamadım sanırım
yapmıyorum zaten bı kez yapmıstım
bıde arkadaslar saça bakımı yapıp sacı gerı unutmak lazım sanırım
lısedeyken bı arkadasım sureklı sacının uzaması ıle ugrasırdı ve sacı uzamazdı
baska bır arkadasımda farkında bıle olmazdı sacı uzayıverırdı hemen

kizlar sinemakiye basladigimda mesela bugün yapmak istiyorum tarihlere göre.13 üne kadar hep yapmam mi gerek yoksa bu tarihler icinde bigün yapmam yeterlimi ?

kizlar dün kuzenimle yazistik sacimda bakim yaptim bekletiyorum dedi. bende tabi hemence sordum ne bakimi diye. Dediki Defne yagi, isirgan otu yagi ve tatli badem yagi.. sordum uzatiormu diye
dediki cokk uzatiyorr.
onunda saclari cok güzeldir gür ve cok uzun beline kadarr ama 2 ay önce omuzlarina kadar kestirdii..bu yaz onu görecem bakalim acaba uzamismi
simdi bende gidiyorum bu yaglardan almaya :80:

kizlar sinemakiye basladigimda mesela bugün yapmak istiyorum tarihlere göre.13 üne kadar hep yapmam mi gerek yoksa bu tarihler icinde bigün yapmam yeterlimi ?

ben sadece bir gününde yapıyorum. sinameki başlıklarına bakarsan haftada 1 defadan daha sık yapmanın da extra bir faydası yok. ancak ben şöyle yapıyorum. 1 tanesine sinameki,diğer günlerde de ek bakım uyguluyorum.

Aycangül ben okul döneminde sürekli maşa düzleştirici kullandığım için saçlarım mahvolurdu ve haziranda annecime ciddi kısalıcak şekilde kestirirdim ( mesela dütyen hizasından omuz hizasına kadar falan) eylüle kadarda kestiğim boya gelirdi hatta az bişi geçerdi, yazın(daha dogrusu haziranda) uzama ayın etkisiylemi daha hızlı yoksa çok fazla suyla haşırneşir olmaklamı ilgili ? kışın malesef böyle bi uzama elde edemedim hiç:93: şimdi sinamekiyle iyi bi uzamam oldu 2 kerede kesim gününde kestim saçlarımı hem boydan hem katlardan. bakalım ne kadar uzama olucak

çok takıyorum bu uzama işini :59: uzuyolar gibi ama çok sabırsızım bazen çok sinirleniyorum kestiresim geliyo bunları :43::84::84::95::95:

Aycangül ben okul döneminde sürekli maşa düzleştirici kullandığım için saçlarım mahvolurdu ve haziranda annecime ciddi kısalıcak şekilde kestirirdim ( mesela dütyen hizasından omuz hizasına kadar falan) eylüle kadarda kestiğim boya gelirdi hatta az bişi geçerdi, yazın(daha dogrusu haziranda) uzama ayın etkisiylemi daha hızlı yoksa çok fazla suyla haşırneşir olmaklamı ilgili ? kışın malesef böyle bi uzama elde edemedim hiç:93: şimdi sinamekiyle iyi bi uzamam oldu 2 kerede kesim gününde kestim saçlarımı hem boydan hem katlardan. bakalım ne kadar uzama olucak

Yazın saçlarda boylarda daha çok uzar canım, suyun ve güneşin etkisi diyelim...

çok takıyorum bu uzama işini :59: uzuyolar gibi ama çok sabırsızım bazen çok sinirleniyorum kestiresim geliyo bunları :43::84::84::95::95:

Doğrudur, geçenlerde banada bir buhran geldi ama allahtan yapmadım öyle bir şey :1:

kılıçbalığım ağzına eline sağlık..cevap vermişsin arkadaşlarımıza..
dökülüyorum resmen..çok makbİİle geçti..valla..:54::54::54:

önceki gün sevgili,kıymetli,meleğim cansel abla gibi hissetmiştim kendimi mesajımı yeniden okuyunca..
bu mesajıda dönüp okuyunca yıldız tilbe gibi hissettim :1: VALLAAA..:1::1::1:

Son düzenleme:
kılıçbalığım ağzına eline sağlık..cevap vermişsin arkadaşlarımıza..
dökülüyorum resmen..çok makbİİle geçti..valla..:54::54::54:

önceki gün sevgili,kıymetli,meleğim cansel abla gibi hissetmiştim kendimi mesajımı yeniden okuyunca..
bu mesajıda dönüp okuyunca yıldız tilbe gibi hissettim :1: VALLAAA..:1::1::1:

ben niye bakımı bıraktım :(
bu akşam yapsam mesela değil mi kızlar:(
istek gelse biraz içime :(

Böyle olmaz, silkinmen lazım Aycangülüm...Hadi güzel bir bakım yap, kendini salarsan uzamaz ki o güzelim saçların:20::19::59:

ayçangül bende birşey sormak istiyorum.
mart için bir sürü gün vermişsin. her burcun saç kesme günü farklı mı oluyor ben anlamadım.
ben terazi burcuyum ve martın 8inde kestirdim.

turplarım kaynıyooor bakım için... =) içine yağ katarak uygulicam tabi kiii talimatlar üzerine... :9:
bi kaç kere daha yaptıktan sonra resimlerimi burda paylaşarak saçlarımdakki etkilerinden bahsetmek istiyorum...
Eminim çok hevesleneceksiniz :6: :nazar:

ayçangül bende birşey sormak istiyorum.
mart için bir sürü gün vermişsin. her burcun saç kesme günü farklı mı oluyor ben anlamadım.
ben terazi burcuyum ve martın 8inde kestirdim.

hangi burçtan olursan ol hepimiz aynı günlerde saçlarımızı kesip biçiyoruz canım :)
yani ister balık ol ister aslan yine de 8 mart kesim günüydü hepimiz için..
aslan 10 mart balık 3 mart diye bir şey yok...
o ayın kesim günü tüm hepimiz için geçerli =)

Eski mesajlara bakınca bir şey farkettim:1::1::1: Aycangülün son 1.5 aydır verdiği bütün kesim tarihlerinde saçımı kesmişim:1::1::1: Birde utanmadan uzayacak diye bekliyorum olacak iş değil :1::1::1::1:

Eski mesajlara bakınca bir şey farkettim:1::1::1: Aycangülün son 1.5 aydır verdiği bütün kesim tarihlerinde saçımı kesmişim:1::1::1: Birde utanmadan uzayacak diye bekliyorum olacak iş değil :1::1::1::1:

Al benden de o kadar, kestiklerimizi saklayalım kesmeseydik ne kadar olurdu diye bakalım bence :60:

Back