Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kitty islatmadan once sampuan dok ovala o zaman kolay ariniyor yag bakimlari... :40:
sac uzatma maratonu nasil gidiyor canim ne durumdalar ....

aycangul emegine saglik uzun suredir bizlerden bikmadan yilmadan buradasin :16:

killar icin dolunaydan once bir kereye mahsus tras bicagi kullanmak zorundayim karbondioksit terapisi icin dr. un karsisina killi killi cikmak hos olmaz diye dusunuyorum oumarim cok guclenmezler :37:

canımcım bundan sonra öyle yaparım çok çok sağol :54: şuanda saçlarım sanki kendinden yağlıymış gbi iğrenç görünüyo pismişim gibi :78: halbuki bilseler ova ova yıkadım :60: saç uzatma durumlarıysa eskiye nazaran çok iyi uzuyor,aycangülün emekleri sayesinde..ama ben tabi ayda 2-3 cm uzasın istiyoruuuuuum.sende nedir durumlar

Son düzenleme:
kitty islatmadan once sampuan dok ovala o zaman kolay ariniyor yag bakimlari... :40:
sac uzatma maratonu nasil gidiyor canim ne durumdalar ....

aycangul emegine saglik uzun suredir bizlerden bikmadan yilmadan buradasin :16:

killar icin dolunaydan once bir kereye mahsus tras bicagi kullanmak zorundayim karbondioksit terapisi icin dr. un karsisina killi killi cikmak hos olmaz diye dusunuyorum oumarim cok guclenmezler :37:

bir kereden birşey olmaz canım,bende yazın kullanmıştım mecbur kalınca..
geçmiş olsun ayrıca..
kızlar şu kıl-tüy mevzusunu ocak,şubat ve martta ihmal etmeyin ne olur..berdiğim tarihlere mutlaka uyun..
kendi derdim kalmadı ya tüy konusunda,sizinkileri dert edicem galiba :)) yok, dünyadaki tüm kadınları tüysüz bırakmadan kurtulamıcam ben bu kıllarla uğraşmaktan anlaşıldı :))

canımcım bundan sonra öyle yaparım çok çok sağol :54: şuanda saçlarım sanki kendinden yağlıymış gbi iğrenç görünüyo pismişim gibi :78: halbuki bilseler ova ova yıkadım :60: saç uzatma durumlarıysa eskiye nazaran çok iyi uzuyor,aycangülün emekleri sayesinde..ama ben tabi ayda 2-3 cm uzasın istiyoruuuuuum.sende nedir durumlar

bak cicim..bir de ben tarif edeyim.. :82:
önce avcunun ortasına şampuanı döküyorsun.sonra iki avcunu birbirine sürüp şampuanı önce ellerinin içine yayıyorsun.sonra parmakları açıp,tırmık misali saç diplerine dalıyorsun.bunu tüm saç diplerine uygulutorsun.sonra başlıyorsun kuru kuru ovalamaya.tabi saç diplerini yıpratmadan.
sonra avcuna biraz su alıyorsun ve aynı işlemi suyla tekrarlıyorsun.hafiften köpürmeye başlar gibi oluyor.bu arada uçlarıda ovalıyorsun ortaya çıkan azıcık köpükle.köpük bile denemez aslında..sabun sürmüşsün gibi oluyor..sonra suyu azıcık açıp kafanı altına sokuyorsun.o sabun gibi beyaz suyu yok olana kadar duruluyorsun.
sonra azıcık şampuan alıp (nohut kadar) aynı işllemi sadece saç diplerine uyguluyorsun.durularden akan köpük saç uçlarını arındırmaya yetiyor.
buna rağmen yağlı kaldı diyorsan gelip ben yıkıcam saçlarını artık :57:
aynen dene,olmadı mı girip bi daha yıkarsın.zaten azıcık saçın var :D

bende izlemeye aldım bakalım işe yarıcakmı bende de :) bakım işini sallıyordum cumaya kadar yapmam lazım :)))) uzasın saçlarrr :)
teşekkürler aycangül :)

aycangülüm bilgilerin için çok teşekkür ederim (iz) :) birşey sormak isterim

benim sağ yanağımda hafif sivilcelenmleer var valla bişe kullanmıyorum bıktım artık her söylenenni deneemketen senin ilk sayfanda papatya yağını nemli pamuğa döküp sivilcelere sürün demişin bunu hergün mü yapacağım yoksa belirli günlerde mi balım ya ..açıklarmısın nasıl kurtulcan bu sivilceden öptüm gcanım :9::9::9:

rica ederim canım.
geçene kadar hergün sürmeni tavsiye ederim..özellikle hemen başlamanı..
papatyayı da önermiştim ama benim favorim adaçayı (acı elma) yağıdır.bende çok işe yaradı..ama evde papatya yağı varsa onu da kullanabilirsin şimdilik..
birde cilde birşey sürmeden önce temizlemek çok iyi..hele hele banyodan çıkınca acık gözenekli ve hafif nemli cilde uygulamak çok iyi.hafif nemliyken daha az yağı daha rahat yayabiliyorsun cilde..

arkadaslar size bir önerim olcak insallah isinize yara ben yag bakimi ilk yapmak istegidigimde zaten cok kokrtum yag nasil cikcak vesaire netten okudum cok mantikli geldi denedim ve kimya dersinde ögrendigimizde cikti yag yagi söker denir yagi sürdükten sonra 2-3 diplerde bekler sonra
banyoya girerim saciniza bagli yada yumurtanin büyüklügüne 1-2 yumurta sarisini güzelcene diplere yediriyorum saclari yormadan 5 yada 10 dakka bekliyor co az sampuan aliyorum biraz islatiyorum iyicine sac diplerini masag yaparak yediriyorum 1 kere daha sampuanlayip yikiyorum ve tertemiz oluyor
yumurta sayesinde zaten cok köbürüyor ve sarimsi köpükle birlikte yagin arindigini hissediyorsunuz uzunca anlattim cenem düstü ama benimde faydam olsun herkeze istedim bildiklerimizi paylastikca herkezin sorunu ortadan kalkar :68::64::62:

ya bende sacima sekil verdirmek istiyorm aslinda biraz ucundan kessinler istiyorum ama yine korkuyorum cok kisalcak diye offfff.. simdi bu tarihlere göre kestirince kesin daha cabuk uzuyor diye birsey varmi yani, ben 8 aydir kestirmiyorum valla uzasinlar artk istiyorum cok kötü kiriklarimda yok ama cok fazla kat oldugu icin kötüde duruyor

ya bende sacima sekil verdirmek istiyorm aslinda biraz ucundan kessinler istiyorum ama yine korkuyorum cok kisalcak diye offfff.. simdi bu tarihlere göre kestirince kesin daha cabuk uzuyor diye birsey varmi yani, ben 8 aydir kestirmiyorum valla uzasinlar artk istiyorum cok kötü kiriklarimda yok ama cok fazla kat oldugu icin kötüde duruyor

canım,verdiğimde tarihlerde kestirmen normalden hızlı uzatmaz..
ama uzamasını durduran zamanlar vardır..o tarihte kestirirsen ne yapsan uzamaz yani..
işte bunu yaşamamanız için uygun tarihleri veriyorum ben..

canım,verdiğimde tarihlerde kestirmen normalden hızlı uzatmaz..
ama uzamasını durduran zamanlar vardır..o tarihte kestirirsen ne yapsan uzamaz yani..
işte bunu yaşamamanız için uygun tarihleri veriyorum ben..

aaa cok ilginc bende o tarihlerde kestirirsem uzar diye düsünüyordum, acaba gecmise bakabiliyormuyuz 2010 nisan ayindaydi :) belkide ondan uzamiyorrr ay cildircam ben yaaa

yaa buldum hatta resimlerin tarihine bakarak 18 nisanda kestirmistim bu tarihi bulamilirmiyim aycan gül

Son düzenleme:
tarih , burç gibi şeyler yazılmış amaç ne anlayamadım cnm yahuu hadi anlat :1:

bu çok uzun bir konu ama kısaca şöyle:
ayın enerjisi çok yüksek biliyorsun..ve bu enerjiyi dünyaya ve tüm canlılara yansıtıyor.bu arada ay bir ay boyunca sırayla bütün burçların etkisi altına giriyor.ve hangi burcun etkisindeyse bizlerede o burçların özelliklerini yansıtıyor.
daha geniş bilgi için yurdahal topdemir'in "ay taktikleri" adlı kitabını okuyabilirsin..
yada bu terimleri yazıp netten geniş bilgi edinebilirsin..
bak bu linktende bilgi alabilirsin uzun uzun :
Ocak 2011'de Ay Sizi Nasıl Etkileyecek - UZMANTV

Back
X