Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aferin kız sana..iyi öğrenci
bu da birilerine kapak olsun

hadi vereyim bari tarihleri senin güzel hatırına :)

tü tü tüü maşallahh

ben kolaycıyım galba, takvim hesapladım anca :)))

uzmantvyi izlesemmi diye geçirdim içimden ama pilim bitmiş dayanamıcam :) gündüz annemin günü, akşam gene misafir derken canıma okundu :95: yarına inşallah :)

iyigeceler kızlaarr

ben basladm rejme spora ama son sez sorucam:) anlayamıyorum pek o yuzden soruyorum ayın 11 inde saç kestiyrm peki kiloyu hagi tarihtn itibaren wereblyrm we hangi tarihe kadar:82:

bak burda da yazmıştım..nete kısa süreliğine girebiliyorum..o yüzden verdiğim cevapları kaçırmazsanız çok sevinirim..

Bugün canım bir sürü yağlı şey istedi ama yemedim yağ günü kilo daha çok aldırır diye

aferin kız sana..alnından öpüyorum..doğru; yağın iki kat faydalı olduğu günlerde çok daha dikkatli olmalıyız..diğer besin günlerinde de aynı mantık..hadi bakayım.göreyim seni

Son düzenleme:
aycangül meraba=) kilo almak istiyorum ben. 21 aralığa kadar ne bulduysam yiyeyim dimi. yani hızlı kilo alabilicem o tarihe kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…