Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ayy cok tesekkür ederim ozmn bnada ddin şu kestrme tarihini bnada sölermisiniz baktım ama bulamadım aralık 22 de baslıyorum rejime kürleri yapmak içinde tarih lazım değilmi ama cwp için çok çok tskkrler :54: :54:

Tamam sabırsızlıkla bekliyorum ..
Tarihler 1-2 güne hazırlanıe heralde ssss ..
Bahsettiğim 22 kasımdı yani şuan o dönemdeyz başla bence hemen :1:

ayy cok tesekkür ederim ozmn bnada ddin şu kestrme tarihini bnada sölermisiniz baktım ama bulamadım aralık 22 de baslıyorum rejime kürleri yapmak içinde tarih lazım değilmi ama cwp için çok çok tskkrler :54: :54:

çünkü kasım ayı kesim tarihlerini geçtik tatlım..aralığın 10 una kadarda kesim için uygun tarih yok malesef..en az bu tarihi beklemelisin yani ..

kızlar bgn basladım spora yarında rejme baslıcam kaç gün içinde kilo wereblrm ben ben bu konuda cok bilgisizim ya:(

ee sonra hızı durucakmı

5-6 aralığa kadar daha kolay verirsin tatlım.ama sonrasında yani 21 aralığa kadar hızlı kilo lınır.yani "ne yesem yarıyor" mantığı.bu nedenle çok dikkatli beslenmen gerekir.21 inden sonra ise 14 gün boyunca yine rahat kilo verebileceğimiz bir dönem başlıyor.
yani ay büyürken çok dikkat ediyoruz.dolunay gününden sonra ay küçülürken diyet yapıyoruz ve rahat kilo veriyoruz..

Hevesle girip girip bakıyorum gelmiş mi yeni tarihler diye ..
Bu ay pek bir sabırsızlandım.
Uzman Tvyi de izleyip duruyorum .

:D:D:D nedenn ama yhaa :D senin araştırman gibi nasıl araştırırzki bizz hem sen olmadan olmassss hıhhhh

Hevesle girip girip bakıyorum gelmiş mi yeni tarihler diye ..
Bu ay pek bir sabırsızlandım.
Uzman Tvyi de izleyip duruyorum .

hadiii ayın son günü,daha hazırlamadınız mıı ?

kime dedim bennn..

Son düzenleme:
SAÇ VE CİLT BAKIMI
1-2 Aralık yağlı saç bakımı için uygun bir gün.
5-6 Aralık maya maskesi için çok uygun bir gün
7-8-9 Aralık manikür, p:22:edikür ve cilt bakımı iççin çok uygun tarihler. Özellikle kil maskesi için çok uygun
10-11 Aralık yağlı saç bakımı için çok uygundur. ( Saç kesimi için uygun bir tarih 10 Aralık).
12-13-14 Aralık ayaklara masaj için iyi 3 gün.
15-16 Aralık her bir yerimize maya maskesi uygulayabileceğimiz protein günleri.
17-18-19 Aralık kil maskeleri için çok uygun 3 gün.
20-21 Aralık yağlı saç bakımı tarihleridir. ( saç kestirmek için uygun tarih 20 Aralık).
21 Aralık 10:14 dolunay tüy alma zamanı. Bu tarihten sonra 14 gün boyunca zayıflamamız kolaylaşır.
24-25 Aralık boya günleri, tüm cilde ve saça maya maskesi ile besin verme günleri.
26-27 Aralık kil maskeleri için uygun tarihler, aynı zamanda tüy alma için ara tarihler.
28-29 Aralık yağlı saç bakımı günleridir.
BESLENME TAKVİMİ
1-2 Aralık yağ yemek yok( yoksa 2 kat yararlı :) bel egzersizleri iki kat yararlı, çiçekli bitkiler yemek ve içmek fayda sağlar
3-4 Aralık karbonhidrat ve yaprak günleri, bol yeşil yapraklı bitkiler ve limon iki kat fayda sağlayacak.
5-6 Aralık protein ve meyve günleri
7-8-9 Aralık tuz ve mineral günleridir. Bol miktarda maden suyu tavsiye edilir, kök bitkilerle güzel salatalar da tavsiyedir, yiyeceklerimizde tuzu daha az kullanmamız gerekir.
10-11 Aralık yağ tüketimi sınırlandırılmalı, çiçekli bitkiler yenmeli ve içilmeli.
12-13-14 Aralık karbonhidrat ve yaprak günleri, bol yeşil yapraklı bitkiler ve limon 2 kat faydalı.
15-16 Aralık protein ve meyve tüketim çılgınlığı yapabilirsiniz; 2 kat etkili.
17-18-19 Aralık tuz ve mineral günleri, mineral ve kalsiyum takviyesi 2 kat etkili; tuz alımı sınırlanmalı zira o da 2 kat etkili, kök bitki tüketimi 2 kat işe yarayacaktır.
20-21 Aralık yağlı besin tüketimi azaltılmalı, çiçekli bitkiler yenmelidir.
21 Aralık 10:14 dolunay zamanı. Bu tarihten sonra 14 gün boyunca zayıflamamız kolaylaşır.
22-23 Aralık karbonhidrat ve yapraklı günler, bol yeşillikli salatalar yenebilir.
24-25 Aralık protein ve meyve günleri.
26-27 Aralık tuz ve mineral günleridir, kök bitkiler tüketmek uygundur. Havuç, turp, vb.
28-29 Aralık yağ tüketimini azaltın, çiçekli besinler tüketmek için çok iyi zamanlar.
30-31 Aralık karbonhidrat ve yaprak günleri.

Bol sağlıklar ve uzun saçlı yıllar dilerim.
Aycangül, yanlışım varsa düzeltir misin?
:emir_bebek:

Back
X