Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Canlar bende sacıma yag bakımı yaptım şimdi
valla bende ınadına bugun yaglı ne varsa yemısım neyse zayıfım zaten kılo almam gerekıyordu
ıyı olmustur:1:

Aman biri kilo almaya çalışır biri vermeye ne zor iş ..
Aycangül bu arada topik saç bakımını baya aştı artık ..
Bir gün önceden bakıyorum beslenme konusuna ve ona göre yiyorumm ...

evett beslenme kısmıda çok iyi oldu bence :))

1 paket ruffles beni bekliyo ama 2 gündür bakıyorum sadece, yarın yicem onuuuu :56:

kantoron otlu zeytinyağı sürdüm saçıma bu akşam, beyaz olan kısma ayrıca çörek otu yağıda sürdüm biraz :) ama arıtma kısmı zor yaa sanki hiç çıkmıcak kafamdan gibi geliyo :))))

bu arada ne zamandan beri şampuanıma sarımsak katıcam ama üşengeçlikten yapamadım bi türlü :) inş yarın ufak bi şişeye hazırlarım :)))

Son düzenleme:
Şu son bir ayda saçlarım öyle bir uzadı ki herkes fark ediyor :66:
Ama ciddi anlamda uyguluyorum hem besin listesini hem de bakımları ..

aycangül bugün mü yarın mı geçiyorum büyüyen faza ?
Bir şey daha soracağım bu ay kestirme günü diğer aylara göre daha mı iyi aslan burcunda olduğundan?

evet bu akşam yeni ay.
aslan burcunda saç kestirmek istiyorsan mutlaka şubatı beklemelisin canım..çünkü şubata kadar büyüyen fazda aslan burcunu göremeyeceğiz.
çok zorunlu olmayanlar şubatı beklesin.
ama saçları kötü durumda olanlar verdiğim tarihleri kullansın.çünkü onlar şubatı beklerken saçları daha kötü duruma gelecektir.şimdi kestirdiklerinden daha fazlasını kestirmek zorunda kalırlar..

bu akşam yeni ay cnm yarından itibaren büyüme fazına geçiyor diye biliyorum..

Teşekkür ederim Ayşegül ..

evet bu akşam yeni ay.
aslan burcunda saç kestirmek istiyorsan mutlaka şubatı beklemelisin canım..çünkü şubata kadar büyüyen fazda aslan burcunu göremeyeceğiz.
çok zorunlu olmayanlar şubatı beklesin.
ama saçları kötü durumda olanlar verdiğim tarihleri kullansın.çünkü onlar şubatı beklerken saçları daha kötü duruma gelecektir.şimdi kestirdiklerinden daha fazlasını kestirmek zorunda kalırlar..

Aycangün saol ..
O zaman bu tarihte sadece 1 parmak kestireyim şubatta tekrar kestiririm ..
Bu ay ki nasılki?
Off kararsız kaldım yine ..

arkadaşlar
7-8-9 aralığı oğlak, 10,11 aralığı kova olarak vermiştim.9 aralığı oğlak olarak değil kova günü olarak değerlendirmeniz gerekiyor.şu an vaktim olmadığı için ilk sayfayı güncelleyemiyorum.
öpüyorum,sevgiler..

arkadaşlar
7-8-9 aralığı oğlak, 10,11 aralığı kova olarak vermiştim.9 aralığı oğlak olarak değil kova günü olarak değerlendirmeniz gerekiyor.şu an vaktim olmadığı için ilk sayfayı güncelleyemiyorum.
öpüyorum,sevgiler..

Oğlak değil kova olunca ne oluyor o gün aycangül ..
Saç bakımı yaptım cilt bakımı yaptım ohh be geldi bakım günleri sonunda

yağlı bakımlar ve saç kesimi yapabilirsiniz canım.ilk sayfayı düzelttim zaten oradan bakabilirsiniz artık.

Back
X