Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Neden ama bir sor Aycangül bakmıyoruz ..
Şimdi ay küçülüyor ya enerjimiz azalıyor yorgun oluyoruz falan o yüzden bakmamışızz ..
Bu da öğrenci bahanesi gibi oldu sanırım :1:

:)) bak şimdi kaç gündür neden tembelim diye düşünüyodum, bütün suçlu aymış! :68:

bu arada biraz nette dolandım da aklıma birşey takıldı.. şimdi hicri takvim ay takvimi ya, ona göremi yapıyoruz biz şu dolunay işini? eğer öyleyse diyanet takvimine baktım ayın 14ü dolunay olması gerek diye düşünüyodum ama 20 kasıma denk geliyodu hicri takvime göre dolunay.. bi yerde anlamadığım bi nokta var ama kafam karıştı kurcaladıkça :))

en iyisi kendimizi sana bırakmak :74:

Son düzenleme:
aycangülcüm ayın 28ı boya ıcın uygun gun demıssın uygun derken nasıl oluyor yanı daha mı kalıcı oluyor,renk daha ıyı tutuyor vs.acabılrsen cok memnum olurum ona gore yarın boyucam yoksa pazrtsıne kalcak:97:

:)) bak şimdi kaç gündür neden tembelim diye düşünüyodum, bütün suçlu aymış! :68:

bu arada biraz nette dolandım da aklıma birşey takıldı.. şimdi hicri takvim ay takvimi ya, ona göremi yapıyoruz biz şu dolunay işini? eğer öyleyse diyanet takvimine baktım ayın 14ü dolunay olması gerek diye düşünüyodum ama 20 kasıma denk geliyodu hicri takvime göre dolunay.. bi yerde anlamadığım bi nokta var ama kafam karıştı kurcaladıkça :))

en iyisi kendimizi sana bırakmak :74:

canım önceden hazırlandığında hata payı yüksek oluyor..farkındaysan bende ayın son gününü bekleyip, uzman tv den kontrol edip,ondan sonra paylaşıyorum sizlerle..astrologlar saatine kadar tespit ediyorlar çünkü..
bu ay ben saatini yanlış vermişim dolunayın :) ama olumsuz bir durum yok,bir saat geç başladınız epilasyona..erken verseydim sorun olurdu,dolunaydan önce yapmış olurdunuz..gerçi erken vermem mümkün değildi.yaz saati uygulamasının bittiğini unutmuşum :)

aycangülcüm ayın 28ı boya ıcın uygun gun demıssın uygun derken nasıl oluyor yanı daha mı kalıcı oluyor,renk daha ıyı tutuyor vs.acabılrsen cok memnum olurum ona gore yarın boyucam yoksa pazrtsıne kalcak:97:

aynen öyle canım,bana yazacak birşey bırakmamışsın zaten :)

ilgili kişi aycangül sanırım bişiler sormak istiyorum lütfen bna fikir werin:(
1.benm saçlarım hiç uzamıyor ewet hiç cok kırık war onları aldırıcam haftaya cumartesi sinamekiyi yaptım cok bi işe yaramdı6 kez uyguladım ne yapmalıyım 4 yıldır uzatmaya çalısıyrum ama hep aynı boyda..
2. bi konuda pırasa yiyin deniyordu bu konu hakkında düşünceler nedir nolur bana yardımcı olun 18 martta dogdum balık burcuyum ayrıca ben kolay kolay kiloda weremiyrm her işim zor anlıcan :(

ilgili kişi aycangül sanırım bişiler sormak istiyorum lütfen bna fikir werin:(
1.benm saçlarım hiç uzamıyor ewet hiç cok kırık war onları aldırıcam haftaya cumartesi sinamekiyi yaptım cok bi işe yaramdı6 kez uyguladım ne yapmalıyım 4 yıldır uzatmaya çalısıyrum ama hep aynı boyda..
2. bi konuda pırasa yiyin deniyordu bu konu hakkında düşünceler nedir nolur bana yardımcı olun 18 martta dogdum balık burcuyum ayrıca ben kolay kolay kiloda weremiyrm her işim zor anlıcan :(

Aycangül tabiki daha iyi cevaplar verecektir.
Saçlarının kırıklarını aldırmakla başlayabilirsin.
Sinemaki ve turplu bakımları tavsiye ederim.
Ayrıca ben yapamadım ama mayanın çok faydalı olduğunu okuyorum.
En önemlisi Aycangülün verdiği tarihleri bence mutlaka takip et.
Pırasa konusu da doğru olabilir dışardan yapılan bakımlardan daha etkili içerden beslemek.
Zayıflama için de ay küçülen fazdayken yani ayın 22 sinden itibaren 14 gün içinde yol alabilirsin bu dönemde kilo vermek daha kolaylaşır.
Aycangül düzeltir misin yanlışım veya eksiğim varsa.

Aycangül tabiki daha iyi cevaplar verecektir.
Saçlarının kırıklarını aldırmakla başlayabilirsin.
Sinemaki ve turplu bakımları tavsiye ederim.
Ayrıca ben yapamadım ama mayanın çok faydalı olduğunu okuyorum.
En önemlisi Aycangülün verdiği tarihleri bence mutlaka takip et.
Pırasa konusu da doğru olabilir dışardan yapılan bakımlardan daha etkili içerden beslemek.
Zayıflama için de ay küçülen fazdayken yani ayın 22 sinden itibaren 14 gün içinde yol alabilirsin bu dönemde kilo vermek daha kolaylaşır.
Aycangül düzeltir misin yanlışım veya eksiğim varsa.

sevgili sssssssss bu şekilde işe başlayabilirsin tatlım..umarım sorununu çözer :)

canım teşekkür ederim yardımın için.çok gzel bir cevap olmuş.bence de işe verdiğim kesim günlerinde saçını kestirerek işe başlayabilir arkadaşımız.uzamıyorsa muhtemelen olumsuz bir tarihte yaptırmıştır son kesimini..

Back
X