Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bende sacımı bugun bakım yapmaya karar verdım nasıl olsa
17,18,19 da bakım gunuymus gene bır tanesını yakalarım dıye dusunuyorum

3. ay oldu sanırım.
Tarihler belli oluyo direk saç kestirmek için uygun olan güne bakıyorum.
O günün programını çok önceden ayarlıyorum.
Saçımı kestirmeye karar veriyorum ama yapamıyorum :)
Bu ayda kestiremedim inşallah bir dahakine ..
Ne yapayım kıyamıyorum işte ..

ay bende dün gördüm bu konuyu saç uzatmaya çalışıyorum bende böyle şeylere inanırım insanların üzerinde ayın etkili olduğunu düşünürüm mesela suç oranları dolunay gecelerinde daha çok artarmış ay neyse kaynattım konuyu uzattım çok :27: aldım elime makası deli gibi akşam akşam girdim banyoya saçlarımı ucundan kestim hazır saç kesim günüyken:) sinamekiyi ve yağları da sürdüm saçıma beklettim bakalım gerçekten bir işe yarayacak mı:61:

ay bende dün gördüm bu konuyu saç uzatmaya çalışıyorum bende böyle şeylere inanırım insanların üzerinde ayın etkili olduğunu düşünürüm mesela suç oranları dolunay gecelerinde daha çok artarmış ay neyse kaynattım konuyu uzattım çok :27: aldım elime makası deli gibi akşam akşam girdim banyoya saçlarımı ucundan kestim hazır saç kesim günüyken:) sinamekiyi ve yağları da sürdüm saçıma beklettim bakalım gerçekten bir işe yarayacak mı:61:

ayın etkileri konusunda haklısın canım..umarım işe yara yaptığın bakım.ama tek seferde mucize bekleme yine de..bakıma devam yani :)

cnm ben saçlarımı bugün kesitrdim tarihlere baksaydım keşke olumsuz etkilemez dimi :18: belimdeki saçlarım bel üstüme çıktı biraz boyuna dokunmayın dediğim halde :43: ..tekrar uzatmam lazım bi 5-10 cm..:5:

Son düzenleme:
ben saçlarımı kestirmek istiyorum. kırıklar çoğaldı. En uygun zaman ne zaman? 2-3 ay içinde hangi ayda kestireyim. fark ediyor mu? Her ayın saç kesim tarihleri aynı etkide mi yoksa aydan aya farklılık gösteriyor mu?

sanırım sorduğum soruyu kimse görmemiş. ben de tekrar soruyorum
?

sanırım sorduğum soruyu kimse görmemiş. ben de tekrar soruyorum
?

saç kestirmek için uygun zamanları aycangül ilk mesaja ekliyo, orayı takip edersen uygun olan bir tarihe denk getirebilirsin..

saç bakım kesim vs gibi tarihleri ayın konumuna bakarak söylediği için her ay değişiyo.. ay takvimine bakarak ortalama bir fikir edinebilirsin belki..

tarihleride ay sonunda veriyo, birdahaki ayın önemli günlerini yani..

saç kestirmek için uygun zamanları aycangül ilk mesaja ekliyo, orayı takip edersen uygun olan bir tarihe denk getirebilirsin..

saç bakım kesim vs gibi tarihleri ayın konumuna bakarak söylediği için her ay değişiyo.. ay takvimine bakarak ortalama bir fikir edinebilirsin belki..

tarihleride ay sonunda veriyo, birdahaki ayın önemli günlerini yani..

teşekkür ederim cevap için ancak sanırım anlatamamışım. mesela epilasyon için bu ay çok önemliydi ya aycangül bu dolunayı kaçırmayın diyordu. onun gibi hangi ayın saç kesim günleri en etkili? hangi ay daha önemli? ay hangi burçta olmalı etkisini daha iyi görebilmem için?
umarım anlatabilmişimdir.

teşekkür ederim cevap için ancak sanırım anlatamamışım. mesela epilasyon için bu ay çok önemliydi ya aycangül bu dolunayı kaçırmayın diyordu. onun gibi hangi ayın saç kesim günleri en etkili? hangi ay daha önemli? ay hangi burçta olmalı etkisini daha iyi görebilmem için?
umarım anlatabilmişimdir.

canım ben sana mesaj atmıştım ama birkaç günün mesajı silinmiş malesef..sende kaçırdın sanırım..birkaç ay aslan burcu büyüyen faza denk gelmiyor..o günler en etkili günler biliyorsun.biraz bekle ayşecim..birkaç gündür istanbuldaydım nete giremedim canım kusura bakma :) bu akşam görebildim ancak..

canım ben sana mesaj atmıştım ama birkaç günün mesajı silinmiş malesef..sende kaçırdın sanırım..birkaç ay aslan burcu büyüyen faza denk gelmiyor..o günler en etkili günler biliyorsun.biraz bekle ayşecim..birkaç gündür istanbuldaydım nete giremedim canım kusura bakma :) bu akşam görebildim ancak..
evet görmemiştim yazdığını. Çok teşekkür ederim tekrar cevap yazdığın için. peki birkaç ay daha idare edebilirim. çok sağol :54:

ay küçülürken kimse bakmaz mı oldu topiğe :)))

CEZA: aralık ayı bakım takvimini siz bulup ekleyeceksiniz topiğe :)

tam öğretmen cezası oldu değil mi?

Back
X