- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende dün gördüm bu konuyu saç uzatmaya çalışıyorum bende böyle şeylere inanırım insanların üzerinde ayın etkili olduğunu düşünürüm mesela suç oranları dolunay gecelerinde daha çok artarmış ay neyse kaynattım konuyu uzattım çokaldım elime makası deli gibi akşam akşam girdim banyoya saçlarımı ucundan kestim hazır saç kesim günüyken:) sinamekiyi ve yağları da sürdüm saçıma beklettim bakalım gerçekten bir işe yarayacak mı
![]()
3 gundede yapamadım helal olsun bana
Aycangülüm ;
Boya için 27-28 demişsin ama 21 inde boyamam şart benim.. Bakım için etkili bir gün peki ya boya için sıfır etkisi hiç olmazmı![]()
ben saçlarımı kestirmek istiyorum. kırıklar çoğaldı. En uygun zaman ne zaman? 2-3 ay içinde hangi ayda kestireyim. fark ediyor mu? Her ayın saç kesim tarihleri aynı etkide mi yoksa aydan aya farklılık gösteriyor mu?
sanırım sorduğum soruyu kimse görmemiş. ben de tekrar soruyorum
?
saç kestirmek için uygun zamanları aycangül ilk mesaja ekliyo, orayı takip edersen uygun olan bir tarihe denk getirebilirsin..
saç bakım kesim vs gibi tarihleri ayın konumuna bakarak söylediği için her ay değişiyo.. ay takvimine bakarak ortalama bir fikir edinebilirsin belki..
tarihleride ay sonunda veriyo, birdahaki ayın önemli günlerini yani..
teşekkür ederim cevap için ancak sanırım anlatamamışım. mesela epilasyon için bu ay çok önemliydi ya aycangül bu dolunayı kaçırmayın diyordu. onun gibi hangi ayın saç kesim günleri en etkili? hangi ay daha önemli? ay hangi burçta olmalı etkisini daha iyi görebilmem için?
umarım anlatabilmişimdir.
evet görmemiştim yazdığını. Çok teşekkür ederim tekrar cevap yazdığın için. peki birkaç ay daha idare edebilirim. çok sağolcanım ben sana mesaj atmıştım ama birkaç günün mesajı silinmiş malesef..sende kaçırdın sanırım..birkaç ay aslan burcu büyüyen faza denk gelmiyor..o günler en etkili günler biliyorsun.biraz bekle ayşecim..birkaç gündür istanbuldaydım nete giremedim canım kusura bakma :) bu akşam görebildim ancak..
Aycangül yeni taihler ne zaman geliyor?