Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kızlar bugün saç bakım günü ya hani.tüm gün yapabilir miyiz bakımı yoksa akşam saatlerinde mi yapmamız lazım?

tüm gün yapılabilirmiş diye biliyorum ama gece yapıldığı takdirde ay daha kuvvetli olduğu için daha çok etki edermiş..

aycangül gelsin artık yaa :)):84:

uzadı ama normal bı uzama oldu cnm belkı azck daha fazla asağı yukarı ıstediğim boya ulaştı gibi ama katlarım hala duzelmedı..cok kat olduğu ıcın sacımda ucları hala zayıf duruyor..Yaza kadar inat edip kesmeyeceğim ama benı zorluyor..Bakımı gittikçe sıkıntılı olmaya başladı..Bugun dolmusta bebek yapıstı saclara, yoldu bildiğn

Hanımlar 10-11 kasım tuz ve mineral günleri sanırım, çünkü sonraki 3 gün de yağ günü diyor Aycangül.
emin değilim ama kil maskeleri, tuz ve mineral kullanımı için uygun olmalı bu iki gün.

ben dün kil maskesi yaptım,saçlarıma da yağ sürdüm..aslında sinameki yapmak istiyorum fekat o kadar çok döktüki saçlarımı,şu an resmen inceldiler...ne yapsam sizce bakım günlerinde artık??? yaa evet aycangül gelsin artık yaaa,ne cezasıymışki bu??aslında bizlerin kk ya daha fazla daha sık girmemizi sağladığı için ceza değil ödül verilmesi gerekiyordu bence.....

sinamekiden bnmde saçlarım döklmeye başladı iice yha.. şimdilerde yılan yağı yapıyorum uzama görmedim henüz kel kalcam die korkuyorum

sinamekiden bnmde saçlarım döklmeye başladı iice yha.. şimdilerde yılan yağı yapıyorum uzama görmedim henüz kel kalcam die korkuyorum

yanılmıyorsam bu cmts sinameki yapmayalı 1 ay olucak ve hala dökülme devam.miktarıda aynı avuç avuç.ve ben hayatımda dökülme nedir bilmeyen bir insandım.çevremde herkes yok mevsimsel yok stres saçı dökülen birçok arkadaşım vardı.ben de derdimki benim 1 tel bile dökülmez ama uzamazda..şimdi dökülme başıma dert oldu.saçım zayıfladı resmen...ama uzamasında hız aldığını söyleyebilirim eskiye oranla..artık hiç sinameki yapmazsak acaba dökülme kesilir mi yoksa dökülmenin durması için birşeyler yapmamız gerekir mi ne dersin :26:

cnm turplu su ve sinemakili tarif saç dökülmesine iyi gelmişti benim bemixin de etkisi büyük tabii..

Son düzenleme:
cnm turplu su ve sinemakili tarif saç dökülmesine iyi gelmişti benim bemixin de etkisi büyük tabii..

canım zaten sinamekiden döküldü saçlarım..ama turplu suyu belki denerim 1 kere denemiştim çok zahmetli gelmişti..bemiksi şampuanımın içine kırdım,kafam leş gibi kokuyor :95: bakalım biraz daha bekleyeceğim eğer durmazsa dökülmesi profesyonel bir ürün alacağım mecburen..ay yeter valla artık saçım için para harcamak istemiyoruuuuuuuuuummm

bence de ceza değil ödül hakediyor..yönetime sesleniyorum..lütfen dikkate alınsın..

ben 1 aydır sinameki yapmıyorum geçen hafta bi yılan yağı denedim etkisini göremedim henüz neden bilmiyorum ama saçlarım felaket dökülüo avuç avuç resmen cildiyeciye gittim neden dökülü die kan testimde demir eksikliği çıktı hap yazdı onuda düzenli içemiyorum unutuyorum şampuanla bide losyon yazdı kullanıyorum ama gene faydası yok saçlarımın arası açılıo yavaş yavaş gürleştircem uzatcam die yapmadıım bişi kalmadı saçlarımdan olmam umarım geçenlerde tvdeki doktor maya saça iyi geliyor dedi bide 500 mllik şampuana 5 cc menekşe yağı ve çam terebentin koyun saçlar gürleşir dedi bide saç toniği tarifi verdi onuda yaziim sende uygula bi 1.5 litrelik kaynamış suya,bir avuç ada ve papatya çayı at 5 dk daha kaynat yarım saat beklet sonra süz şampuandan sonra durulama suyu olarak kullan bide onu denicem inş işe yarar

Son düzenleme:

adacayını bende yapmıstım
bırde ısıgran otu ıle yapılan durulama suyuda ıse yarıyor arkadaslar
dun bakım gunu dıye bende bakım yaptım
bemıks ampulu yarım kırıyorum ben
bepanthene ıde tüm kırıyorum bunları bır corba kasıgı badem yagına karıstırdım dun
zamanzaman yag karısımımlarının ıcıne karıstırıyorum

bu arada aycangul neden kapsama alanı dısında?

kızlar Aycangül 15 kasımda dönüyormuş,21 kasımda da 20:24 te ay kendimi tamamlıyormuş,dolunay fazıymış..iletmemi istedi bilginize güzeller....

17 kasım yag bakımı gunu demıssın aycangulcum
bu arda tekrar hosgeldın ozlemıstık senı
sabah erken kalkıp yapsak olur dımı
bayramdan gunduz yapma sansım yokta

ben saçlarımı kestirmek istiyorum. kırıklar çoğaldı. En uygun zaman ne zaman? 2-3 ay içinde hangi ayda kestireyim. fark ediyor mu? Her ayın saç kesim tarihleri aynı etkide mi yoksa aydan aya farklılık gösteriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…