kızlar bugün saç bakım günü ya hani.tüm gün yapabilir miyiz bakımı yoksa akşam saatlerinde mi yapmamız lazım?
canım evet var ama yani hiçbirşey yapmayıp da bu uzamayı elde eden insanlar var.resmen kaplumbağa hızında ilerliyo.saçımı uzatıcam diye zaten vitaminleri aldım aldım sonuç:11 kiloşimdi bu kiloları nası veririm diye kara kara düşünüyorum üstelik sinameki saçlarımı baya bi döktü.uzadı gibi ama azaldı oldukça.saç uzatıcam diye kel ve şişman bi kadın olacağım kocam da beni boşar bi güzel bi de tabi maddi olarak da verdiği zarar cabası..ben artık sadece yağ bakımları yapıcam ve şampuanıma bemiks bepanthene sirke bal katıcam sadece..amaaaaaaaaaann..milletin saçları belinde,incecik üstelik..ben niye başaramıyorum bu görüntüyü anlamadım..en iyisi boşvermek mi ne?? sen de ne var ne yok??uzama var mı,neler yapıyosun saçına???? annat annaaaaatt
sinamekiden bnmde saçlarım döklmeye başladı iice yha.. şimdilerde yılan yağı yapıyorum uzama görmedim henüz kel kalcam die korkuyorum
yanılmıyorsam bu cmts sinameki yapmayalı 1 ay olucak ve hala dökülme devam.miktarıda aynı avuç avuç.ve ben hayatımda dökülme nedir bilmeyen bir insandım.çevremde herkes yok mevsimsel yok stres saçı dökülen birçok arkadaşım vardı.ben de derdimki benim 1 tel bile dökülmez ama uzamazda..şimdi dökülme başıma dert oldu.saçım zayıfladı resmen...ama uzamasında hız aldığını söyleyebilirim eskiye oranla..artık hiç sinameki yapmazsak acaba dökülme kesilir mi yoksa dökülmenin durması için birşeyler yapmamız gerekir mi ne dersin :26:
cnm turplu su ve sinemakili tarif saç dökülmesine iyi gelmişti benim bemixin de etkisi büyük tabii..
ben dün kil maskesi yaptım,saçlarıma da yağ sürdüm..aslında sinameki yapmak istiyorum fekat o kadar çok döktüki saçlarımı,şu an resmen inceldiler...ne yapsam sizce bakım günlerinde artık??? yaa evet aycangül gelsin artık yaaa,ne cezasıymışki bu??aslında bizlerin kk ya daha fazla daha sık girmemizi sağladığı için ceza değil ödül verilmesi gerekiyordu bence.....
yanılmıyorsam bu cmts sinameki yapmayalı 1 ay olucak ve hala dökülme devam.miktarıda aynı avuç avuç.ve ben hayatımda dökülme nedir bilmeyen bir insandım.çevremde herkes yok mevsimsel yok stres saçı dökülen birçok arkadaşım vardı.ben de derdimki benim 1 tel bile dökülmez ama uzamazda..şimdi dökülme başıma dert oldu.saçım zayıfladı resmen...ama uzamasında hız aldığını söyleyebilirim eskiye oranla..artık hiç sinameki yapmazsak acaba dökülme kesilir mi yoksa dökülmenin durması için birşeyler yapmamız gerekir mi ne dersin :26:
ben 1 aydır sinameki yapmıyorum geçen hafta bi yılan yağı denedim etkisini göremedim henüz neden bilmiyorum ama saçlarım felaket dökülüo avuç avuç resmen cildiyeciye gittim neden dökülü die kan testimde demir eksikliği çıktı hap yazdı onuda düzenli içemiyorum unutuyorumşampuanla bide losyon yazdı kullanıyorum ama gene faydası yok saçlarımın arası açılıo yavaş yavaş gürleştircem uzatcam die yapmadıım bişi kalmadı saçlarımdan olmam umarım geçenlerde tvdeki doktor maya saça iyi geliyor dedi bide 500 mllik şampuana 5 cc menekşe yağı ve çam terebentin koyun saçlar gürleşir dedi bide saç toniği tarifi verdi onuda yaziim sende uygula bi 1.5 litrelik kaynamış suya,bir avuç ada ve papatya çayı at 5 dk daha kaynat yarım saat beklet sonra süz şampuandan sonra durulama suyu olarak kullan bide onu denicem inş işe yarar
saol kitty_n aycangül hele bi gelsin onsuz olmuyomuş valla
hoş geldin canım
bir daha gitme yokluğun hemen belli oluyor
17 kasım yag bakımı gunu demıssın aycangulcum
bu arda tekrar hosgeldın ozlemıstık senı
sabah erken kalkıp yapsak olur dımı
bayramdan gunduz yapma sansım yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?