bende de aynı sorun var saçlarımla ilgili bir problem hiç yaşamadım bakım falanda yapmıyorum ama bundan 1 ay önceydi tam tarih hatırlamıyorum geçen ayın saç kesim gününde saçlarımı kestirdim ve ondan sonra saçlarım felaket dökülmeye başladı bende mevsim geçişi falan diyorum ama ne yapsak acaba kitty_n sen herhangi ir bakım yapacak olursan banada bilgi ver kurtulayım şu dökülmelerden
ben mayalı süte başlamak istiyorum ama tadı çok kötü. sadece verdiğin tarihlerde içsem diğer günler içmesem olur mu?
aycangul çok teşşekkürler yazıların için yanlız biraz daha bilgi verirmisin örneyin sadece saç bakımı degilde ay ne zaman küçülüyo (yani diyete ne zaman başlıyalım) cilt bakımı spor yapma gibi ne epilasyon gibi yani açıkçası ne kadar alan varsa faydalanabilcegimiz ayrıntılı yazarmısın her ay nolur yada böyle bir site varmı her ayın günlerini ögrenebilecegimiz ..
Büyüyen ay fazına geçtik şimdi değil mi Aycangül?
Senin verdiğin zamanlar haricinde bir şey yapmıyordum.
Bugün içimden geldi yaptım ama faydası olacağını düşünmüyorum bile :)
Artık mayalı süt içmeye başlayayım bari ..( Tadına ilk bir bakabilsem devamı gelecek de )
Kilo almaya da elverişli bir döneme geçtik ona da dikkat etmek lazım ..
Aycangül, benim merak ettiğim bir durum var:
uzmanlar sporun sabah yapılması gerektiğini söylüyor,
ay takvimine göre ise ayın en tepede bulunduğu zaman ( yanlış anlamış ya da yorumlamış olabilirim) faydasının daha fazla olacağı biliniyor.
Sonuç olarak sporu gece mi yapmalıyız, gündüz mü???
yok tatlım niye olsun..daha fazla kişiye ulaşmış olur :)
geçtik canım evet..21 ine kadar da böyle devam edecek..
mayalı sütün tadida öyle çok kötü değil merak etme :)
ben az önce mayamı içtim :)) nette araştırınca cilde falanda iyi geldiğini duydum, birde saç için sürmek iyiymiş diye okuyunca suyla karıştırıp saçımada sürdüm :))))
ama aklımı karıştıran şey şu, şimdi saçımızı sürüp saçı gürleştiği ve çıkardığını düşünürsek, yüzümüze maya maskesi yaptığımız zaman tüyleri çoğaltmazmı?
göğüs büyütme için bi formül uygulamıştım kremle karıştırıp sürüyoduk ve tüylerin kalın ve siyah çıkmaya başlamasına sebep oldu, ve birkaç tel varken çoğaldı, yüzümdede böyle bi etki olmasına sebep olmaz dimi bu karışım?
zannetmiyorum,çünkü bildiğim kadarıyla saç köklerimiz ve diğer kıl köklerimizin yapısı birbirinden farklıymış..onun için bir yere kadar uzayabliiyolar ama saçlarımız öyle değil.ben saç uzatıcı güçlendirici vitaminler içiyorum mesela,saçlarımda farkı görebiliyorum ama vücudumda olmayan yerde kıl çıkmadı,sadece olan tüylerin uzama hızını hızlandırdı.daha çabuk ağda zamanım geliyor artık..yani zannetmiyorum maya maskesinin yüzünde tüy çıkarıcanı,ama aycangül daha bilgili tabi bu konularda....
Kitty nasıl oldu uzadımı saçların bıraz:)) bayadır bakamıyordum foruma şimdi geri geldim, nasıldır son durum?
Kapsama alanı dışında diyor.
Ceza falan mı almış ki Aycangül ..
Kapsama alanı dışında diyor.
Ceza falan mı almış ki Aycangül ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?