Vaaavv, süper kurmuşsunuz, hayran kaldım. :) mutlaka kitpa falan yazmalısınız, en azından mini hikayeler falan.
Ben eski sevgilimi unutamadım, ona aşığım, dönse ciddi birşeyler olur dedim mi? Alıntılar mısınız? Öyle bir düşünsem olsaydı zaten bana geldiğinde sevgilim olan kişiyi terkeder onunla olurdum.değil mi?
Evet konuşmaya çalışıyoruz, evet görmek istiyorum ama bu onu sevdiğimden değil, "iyi bir insan oluşunu" özlediğimden. Bakın hanımefendi, sizin hayatınız nasıl bilmiyorum ama benim hayatımda kızla erkek arkadaş olamaz diye bir durum yok. Ben iyi bir insan olduğu için geçmişe saygımdan görmek istiyorum. Çünkü bana yardımı dokundu, yeri geldi annemden babamdan çok yanımda oldu. Ki bakkalda karşılaşınca da
"seni çok özledim yiğidim"
"seni çok seviyorum istanbullum"
Tarzı aşk muhabbetleri dönmüyor, ilk gördüğü anda "Oooo senin buralara yolun düşer miydi zalımın kızı
" gibi cümlelerle komiklik yaparak giriyor. Aranızda sandığınız gibi bir özlem yok yani, ne linçi.
Ha şunu da söyleyeyim köy evlerimiz karşı karşıya ve uzaktan akrabayız.
Bunu sevgilimde biliyor ama o ona karşı birşey hissetmediğim, en azından onu sevmediğimi bildiği için birşey söylemiyor. Evet geçmişe özlem var, yaşadıklarımı bendeki hislerini ve onu özlüyorum. Ama bunu o çok iyi bir insan olduğu için yapıyorum. Ki beni burada az çok tanıyanlar bilir, içimde tek bir sevgi kırıntısı dahi olsa ne yapar ne eder onunla ciddi bir ilişki yoluna girerdim. Ama sevmiyorum, aşık değilim. Sana daha bunu nasıl anlatabilirim ama yaşantısını nasıl biri olduğunu veya ilişki dinamiklerini bilmediğiniz insanı hemen linç kültürüne sokmaya çalışıp "umarım sevgiliniz sizden ayrılır" gibi kötü temenniler bulunmamanız. Bu sözlerinizi de iade ediyorum, benim için kalbinizden ne geçiyorsa onu yaşamanızı dilerim. İyi günler.