• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O gün geldi...😭

Rabbim hepimize sabırlar versin.
24 gün önce bende 3 günlük melek oğlumu cennete teslim ettim.
Çok ağır bir imtihan.
Tesellisi yok.
Başın sağolsun seninde arkadaşım😔🙏

Aminnn aminnnnnn
Çok üzuldum evet çok zor bi durum ama bana hiç iyi görünmediniz destek mi alsanız
Bende bebeğimi karnımda kaybettim cok uzuldum evet ama belki kucagima alamadigimdan bu kadar etkilenmedim
Kendinize bunu yapmayın
Başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın Destek işe yaramadı malesef.

2 kere yaşadım biliyorum.
İnan hepsi geçecek.
Şimdi meleğim odasında mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun.
Seninde olacak sadece sabır..

Aynı benim duygularım benim acılarım ... tek değilsin emin ol acını acım gibi en derinden hissettim okuyunca bende kaybettiğim bebeğimi her gün aklına geliyor unutmak imkansız sanki ve başka acılar ile kıyaslandığında en ağır basan evlat acısı Allahım acımızı hafifletsin yeniden sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin sana , bana , ve kucağı boş kalan isteyen herkese ...:cry:
Amin. Seninde başın sağolsun. Saçma sapan bir resim görüyorsun ve aklına geliyor bir şarkı duyuyorsun gözünün önüne geliyor. Kimse yaşamasın.

Rabbim hepimize sabırlar versin.
24 gün önce bende 3 günlük melek oğlumu cennete teslim ettim.
Çok ağır bir imtihan.
Tesellisi yok.
Başın sağolsun seninde arkadaşım😔🙏
Başınız sağolsun Allah sabır versin inşaallah. 😭😭😭😭 Şefaatçiniz olsun inşaallah

Okurken aklımdan geçenleri yazarsam sizi üzerim. Şöyle diyeyim olmaması kaybetmek kadar zor değil. Banada tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Bekar birinin çocuk isteyen evli birinin halinden anlamadığı gibi çocuğu kolay olan biri zor olanı anlamaz. Çocuğu olmayan kaybedeni anlamaz (Allah kimseyi anlayacak durumada düşürmesin inşaallah) bende bekledim en çokta bu yüzden bu kadar üzgünüm.
Sürekli dua ediyorum istiyorum duam hiç eksik olmadı.
Beni üzücek bisey yok..sen simdi bana olmayan cocuga üzülmek karninda kaybetmekten daha az acı verir..ama benim sana anlatmak istedigim hayatta daha zor imtihanlar var ve sen hamile kalabiliyorsun..bu arada benimde 8 haftalik bir kaybim da var...kalbinin atması onun annesi olmak demek.. ister 8 haftalik olsun ister 8 yaşinda olsun .seni anlayabiliyorum yani..ama kucagina aldiktan sonra kaybetmeyi kimseye yaşatmasin rabbimm tabikiii bu cok daha zor ...
Neyseee sadece yardim etmek istemistim dert paylaşarak... anlatimlarimla seni üzdüysem kusura bakma

2 kere yaşadım biliyorum.
İnan hepsi geçecek.
Şimdi meleğim odasında mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun.
Seninde olacak sadece sabır..
İnşaallah. Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah hayırlı evlat olsun.

Kardeşim Allah sabır versin...O Melek zaten Cennette...
Uzun yıllar hasret cekmissiniz hep onun gelmesini beklemişsiniz O gelince ne kadar sevindiyseniz acınız da o denli büyük...canim
Veren de alan da Allah'u Tealâ...
Bir kere verdiyse yine verecektir İnşaAllah...
Bu gece acinizi tüm kalbinizle yaşayabileceğiniz noktaya kadar Sonuna kadar yaşayın...
Ama yarın herşeye yeniden başlayın...elbette unutmayacaksınız sadece zamana bırakın kendinizi...belki bu acınız yeniden evlat sahibi olma ihtimalinizi de etkiliyor olabilir...lütfen yarın yepyeni bir güne uyanın tekrar yeniden Anne olmayı hayal edebilirsiniz ama Umutla hayal edin, Ümitle...yeniden yepyeni farklı hayaller kurun eşinizle...
Allah Sabrınızı ve Ümidinizi Daim etsin İnşaallah ❤

1. Başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın Destek işe yaramadı malesef.
    Ben tam üç kere yaşadım bunu olaya şu acıdan baksan belki hayırlısı böyleymiş belki doğsa engelli veya sakat olacaktı hergun uzulucektin baktıkça sana üzülme diyemem elbet acini yaşıyorsun ama kendini çok yıpratıyorsun
  2. Ikisi küçüktu birinin uzuvları belli olmuştu onu eşim gömdü toprağa aklına geldikçe gözleri dolar ben hiç bakamadim

Beni üzücek bisey yok..sen simdi bana olmayan cocuga üzülmek karninda kaybetmekten daha az acı verir..ama benim sana anlatmak istedigim hayatta daha zor imtihanlar var ve sen hamile kalabiliyorsun..bu arada benimde 8 haftalik bir kaybim da var...kalbinin atması onun annesi olmak demek.. ister 8 haftalik olsun ister 8 yaşinda olsun .seni anlayabiliyorum yani..ama kucagina aldiktan sonra kaybetmeyi kimseye yaşatmasin rabbimm tabikiii bu cok daha zor ...
Neyseee sadece yardim etmek istemistim dert paylaşarak... anlatimlarimla seni üzdüysem kusura bakma
Emin olabilirsin herşeyin farkındayım ama ne gözyaşımı tutabiliyorum nede aklımı. Bir sürü insanla tanıştım biri 2 yaşındaki oğlunu kaybetmiş ilk zamanlar gökyüzünde uçan kuşlara bakıp uçtukları yere gidiyormuş. Kafayı yemek üzereydim dedi. Şimdi yıllar geçmiş yarası kabuk bağlamış ve iyi. Benimde zaman geçirmem lazım yaramın kabuk bağlaması gerek. Evet yarayı kaşıdıkça kanatırız ama bir yerden geçerkende sürtersek farketmeden yine kanar. Yada üzerine bir şey gelse kanar. Bende tamam üzülmicem diyorum oğlumu üzmicem diyorum. Birgün iyiyim ikinci gün öyle bir şey oluyor ki yerle bir olıyorum.

Amin. Evet bende şehit haberi aldıkça ağlıyorum. Bende diyorum bunların yanında benim acım neki.
Sonra bir şey oluyor ve başa sarıyorum. Bebeğini sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah.
Amin sende alacaksın inşallah önce bi iyileştir kendini farklı şeylere yönel kafanı dağıt rahimle beyin bir çalışıyor sanki hamile kalmak isteyince ikisi de mutlu olmadan olmuyor toparla kendi

Kardeşim Allah sabır versin...O Melek zaten Cennette...
Uzun yıllar hasret cekmissiniz hep onun gelmesini beklemişsiniz O gelince ne kadar sevindiyseniz acınız da o denli büyük...canim
Veren de alan da Allah'u Tealâ...
Bir kere verdiyse yine verecektir İnşaAllah...
Bu gece acinizi tüm kalbinizle yaşayabileceğiniz noktaya kadar Sonuna kadar yaşayın...
Ama yarın herşeye yeniden başlayın...elbette unutmayacaksınız sadece zamana bırakın kendinizi...belki bu acınız yeniden evlat sahibi olma ihtimalinizi de etkiliyor olabilir...lütfen yarın yepyeni bir güne uyanın tekrar yeniden Anne olmayı hayal edebilirsiniz ama Umutla hayal edin, Ümitle...yeniden yepyeni farklı hayaller kurun eşinizle...
Allah Sabrınızı ve Ümidinizi Daim etsin İnşaallah ❤
Amin. Evet hasret sevinç öyle büyük ki acıda bu denli büyük. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için

1. Ben tam üç kere yaşadım bunu olaya şu acıdan baksan belki hayırlısı böyleymiş belki doğsa engelli veya sakat olacaktı hergun uzulucektin baktıkça sana üzülme diyemem elbet acini yaşıyorsun ama kendini çok yıpratıyorsun
  2. Ikisi küçüktu birinin uzuvları belli olmuştu onu eşim gömdü toprağa aklına geldikçe gözleri dolar ben hiç bakamadim
Baksaydın böyle konuşmazdın bence yanlış anlama kızarak söylemiyorum.

Amin inşaallah. Çok zor olmuştu ki artık hamile kalsam sonraki süreçte sıkıntı olacak. Rahim ağzı yetmezliği olduğu için dikiş atılacak. Dikiş sayesinde bebeğini kucaklayanda var dikişe rağmen kaybedende.
Benim iki gebeliğimde dikişli canım 12. Haftalarda yapılması çok fayda sağlıyor

Amin sende alacaksın inşallah önce bi iyileştir kendini farklı şeylere yönel kafanı dağıt rahimle beyin bir çalışıyor sanki hamile kalmak isteyince ikisi de mutlu olmadan olmuyor toparla kendi
İnşaallah🙏 her türlü el işiyle ilgileniyorum. Yeni bir şey buldum reçine ile kolye yapmaya çalışıyorum. Bütün gün uğraşıyorum bir şeyle ama şu yatağa uyumak için gelince başlıyor yine herşey.

İnşaallah🙏 her türlü el işiyle ilgileniyorum. Yeni bir şey buldum reçine ile kolye yapmaya çalışıyorum. Bütün gün uğraşıyorum bir şeyle ama şu yatağa uyumak için gelince başlıyor yine herşey.
Geçecek böyle düşün gerçekten de zamanla hafifliyecek

Yatark geçti değil mi? Bakacak biri var mı? Maşallah az kalmış. Sağ salim gelsin inşaallah
Evet 12. Haftadan beri yatıyorum yemek yapacak kadar kalkıyorum yarım saatten fazla ayakta kalmıyorum yürümüyorum fazla çokta bakacak kimse aramıyorum bu şekilde çok kişi var erken dikiş çok daha sağlıklı oluyor önemli olan iyi bir doktor bul canım yine de Allah ömür vermiş olsun biz tıbbın gereğini yapıyoruz gerisi dua

Back