- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Amin Allah razı olsun.Allah yüreğinize sabrını versin. Çok üzüldüm. Darda kalan kullarına yardım etsinn Allah. Duamdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun.Allah yüreğinize sabrını versin. Çok üzüldüm. Darda kalan kullarına yardım etsinn Allah. Duamdasınız
AminRabbim sabır versin.
geçmişi bırak diyorsun geçse bırakırdım değil mi insan bazen çöküp kalıyor. Kaç kere tamam dedim üzülmicem dedim öyle bir şey oluyor ki. Neyse...Rabbim yeniden nadip etsin insalahh mubarek gecede icten dua ediyorum fakatttt gercekten geçmişini birak artik dogmamiş bebegin icin bu kadar yas allahın gucüne gider...tabiki o da can dı oda evlatti eyvallah ama ama işte...
Önüne bakki gelecek sana güzellikler getirsin
Amin inşaallah.Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Ama bu kadar yıpratmayın kendinizi.
Gidiyorum zaten iyi gelmedi.Niye kizalim canim acilar paylastikca azalir. Bence bi psikologla gorus sana iyi gelecektir
Oğlumu kaybedince benimde aklıma geldi o. Allah ım bir bildiği var bunuda biliyorum. Her şerde bir hayır vardır bunuda biliyorum . Tutamıyorum işte kendimi.Bugun esimle bu konuyu konustuk. Dedik birbirimize cocuk olsaydi birimizden biri vefat etseydi o zaman ne olur diye. Allahin bi bildigi var demek ki. Lutfen dogmamis cocugun bu kadar yasini tutma. Allah vermesin yas yasi getirir her zaman
Cok haklisiniz keske elden bisey gelseOğlumu kaybedince benimde aklıma geldi o. Allah ım bir bildiği var bunuda biliyorum. Her şerde bir hayır vardır bunuda biliyorum . Tutamıyorum işte kendimi.
tahmin edebiliyorum canım. ama arkadaşların söyledikleri doğru, uzman yardımıyla sende kendini daha iyi hissedeceksin emin ol. onlar da sen ve senin gibi insanlara yardımcı olmak için kitaplar okumuş dersler görmüş insanlar. güven onlara. en çok da kendine. bu sekilde kendin yıpranıyorsun. hem fatihin sana şefaatçi olacak o bekliyor seni. onu da kendini de daha fazla üzme yardım almak en iyisi olacak emin olgündüz sürekli bir şeylerle uğraşıyorum sürekli. Odaklanamıyorum hiç bir şeye. Gecesi gündüzü aynı.yazmak için var burası ama her şeye muhalefet oluyorlar. Hemcinsiz bazılarımızla acımızda aynı. Ama yaşadığımız yerler etrafımızdakiler aynı değil. Ben anlatamıyorum kimseye. İi sanıyorlar değilim ama bende istemez miyim eskisi gibi olmayı. Ya insanın evcil hayvanı yada sokaktaki herhangi bir hayvan bile ölünce insan üzülüyor e oda benim canım. Öldü demek nasıl zor oluyor soranlara.
Psikoloğa gittim zaten. Dedim ya etrafımdakiler diye öyle bir yerdeyim ki dr diye hastaneye koymuşlar adamlar utanmasa kalkıp dövecek kovacak.tahmin edebiliyorum canım. ama arkadaşların söyledikleri doğru, uzman yardımıyla sende kendini daha iyi hissedeceksin emin ol. onlar da sen ve senin gibi insanlara yardımcı olmak için kitaplar okumuş dersler görmüş insanlar. güven onlara. en çok da kendine. bu sekilde kendin yıpranıyorsun. hem fatihin sana şefaatçi olacak o bekliyor seni. onu da kendini de daha fazla üzme yardım almak en iyisi olacak emin ol
Ben de 9 sene ugrastim ..esimin spermleri yok dediler önce dunya basima yikildi sandim...esim 2 ameliyat gecirdi tedavi icin .....hipofiz bezinde yani beyninde nodul bile vardı..istemiyorum cocuk esime bisey olmasın dedim..hepsi gecti ama cocuk gelmedi..38 yaşıma geldim artik benim icin zaman bitiyordu 6 kez negatif tüp bebek denememiz oldu....hic birinde senin bu anlattigin kadar hayata küsmedim..hep dua ettim gecicek dedim rabbimden hep istedim ve doktorlar birakin tedaviyi olmuyosa zorlama deyip bizi eve gonderdikten 4 ay sonra 38 yasimda eşimin aşılamaya bile yetmeyen 2 milyon sperm sayisiyla mucizem geldi dogal yoldan beni buldu...geçmişi bırak diyorsun geçse bırakırdım değil mi insan bazen çöküp kalıyor. Kaç kere tamam dedim üzülmicem dedim öyle bir şey oluyor ki. Neyse...
Allah yardımcın olsun online terapi de alabilirsin bi araştır istersenPsikoloğa gittim zaten. Dedim ya etrafımdakiler diye öyle bir yerdeyim ki dr diye hastaneye koymuşlar adamlar utanmasa kalkıp dövecek kovacak.
Tek tesellim birgün kavuşmamız zaten.
Amin amin. Öyle bir şeyki işte bu yüzden insan Allah düşmanımın bile başına evlat acısı vermesin diyor. Aslında düşman ama acı öyle büyük ki.Allah kimseyi evlatla sınamasın
Acıyı verdiği gibi dermanı da verecek inşallah
Allahım inşallah en kısa sürede size bir evlat verir, hamile kalabiliyorsunuz demek ki, inşallah olur, bu kadar yıpratmayın kendinizi.Yazmıcam dedim ama olmuyor. Şimdi kızan olacak artık yeter diyen bende biliyorum ama olmuyor valla olmuyor. Akşam olunca çöküyor hüzün. Evet dua ediyorum her an. İnanıyorum bir daha nasip olacak.
Daha büyük evlatlarını kaybedenler var evet.Ben sanki yıllardır birlikte yaşadığım birini kaybetmiş gibiyim. Bir iki hafta hissettiğim tekmelerden başka anımız olmayabilir evet ama sanki her yerde herşeyde bir anımız varmış gibi. Pencereyi kapatıp perdeyi çekince duvarlar üstüme geliyor. Yalnızlığıma ilaç olacaktı bebeğim.
Hamileliğimi öğrendikten sonraki ilk kontrolde elime verilen ultrason kağıdında tahmini doğum 10 mayıs yazıyordu.
Ben bugünü böyle hayal etmemiştim.Mayıs benim ayım olacaktı oğlum bayram şekeri olacaktı bize.
Normal insanlar gibi günüm gelince gidecektim hastaneye. O sancıları karşılayacaktım , hastane odasını süsleyecektim.
Kendi ellerimle kapı süsü, hediyelikler yapıcaktım bugün için. Doğumdan sonra o hiç bilmediğim mis kokusunu içime çekicektim. Çok şükür diye mutluluktan ağlardım belkide. Anne olucaktım ben 4 yıllık hasretim bitecekti. Eve dönüşte çekirdek aile olucaktık. Hep söylüyorlardı doğduğunda yorulacaksın uykusuz kalacaksın. Ben bebeğim için uykusuz kalacaktım,sıcak çayın tadını unutup oğlum uyurken yüzene dalıcaktım. En güzel yemekten daha çok tat verecekti onu sevmek oynamak.
Bunlar gibi bir sürü hayalim vardı işte.
Ama şimdi...
Battaniyenin altına kafamı sokmuş en damarından bir şarkı dinliyorum ağlaya ağlaya... Ne zormuş YARIM KALMAK,YARI YOLDA KALMAK...
Daha yazılacak o kadar çok şey var ki...
Çok üzgünüm çok özledim bu hikaye böyle bitmemeliydi. İsyan değil bu çaresizlik... içimin yangını sönmüyor bir türlü.
Allah ım kimseye evlat acısı vermesin hiç bir anne baba ağlamasın.
Çok zorr çok...
Biliyorum canım bende yaşadığımdan öyle yazdım okadar acı çekip yanıyor ki düşmanına bile kıyamıyacak kadar ama kimler çekmedi ki evlat acısı ben hep acımı şehitleri gencecik fidan gibi şehit düşen askerleri ve ailelerini düşünerek dindirdim isyana düşmeden hayatına devam et canım bir yarayı kaşıdıkça nasıl kanarsa bırak kurusun eninde sonunda kavuşacağız evlat emanet zaten bunu kabul etmek lazım önce tez zamanda Fatih’e uzun ömürlü kardeşler versin rabbimAmin amin. Öyle bir şeyki işte bu yüzden insan Allah düşmanımın bile başına evlat acısı vermesin diyor. Aslında düşman ama acı öyle büyük ki.
Aminnn aminnnnnnYazmıcam dedim ama olmuyor. Şimdi kızan olacak artık yeter diyen bende biliyorum ama olmuyor valla olmuyor. Akşam olunca çöküyor hüzün. Evet dua ediyorum her an. İnanıyorum bir daha nasip olacak.
Daha büyük evlatlarını kaybedenler var evet.Ben sanki yıllardır birlikte yaşadığım birini kaybetmiş gibiyim. Bir iki hafta hissettiğim tekmelerden başka anımız olmayabilir evet ama sanki her yerde herşeyde bir anımız varmış gibi. Pencereyi kapatıp perdeyi çekince duvarlar üstüme geliyor. Yalnızlığıma ilaç olacaktı bebeğim.
Hamileliğimi öğrendikten sonraki ilk kontrolde elime verilen ultrason kağıdında tahmini doğum 10 mayıs yazıyordu.
Ben bugünü böyle hayal etmemiştim.Mayıs benim ayım olacaktı oğlum bayram şekeri olacaktı bize.
Normal insanlar gibi günüm gelince gidecektim hastaneye. O sancıları karşılayacaktım , hastane odasını süsleyecektim.
Kendi ellerimle kapı süsü, hediyelikler yapıcaktım bugün için. Doğumdan sonra o hiç bilmediğim mis kokusunu içime çekicektim. Çok şükür diye mutluluktan ağlardım belkide. Anne olucaktım ben 4 yıllık hasretim bitecekti. Eve dönüşte çekirdek aile olucaktık. Hep söylüyorlardı doğduğunda yorulacaksın uykusuz kalacaksın. Ben bebeğim için uykusuz kalacaktım,sıcak çayın tadını unutup oğlum uyurken yüzene dalıcaktım. En güzel yemekten daha çok tat verecekti onu sevmek oynamak.
Ama şimdi...
Battaniyenin altına kafamı sokmuş en damarından bir şarkı dinliyorum ağlaya ağlaya... Ne zormuş YARIM KALMAK,YARI YOLDA KALMAK...
Çok üzgünüm çok özledim bu hikaye böyle bitmemeliydi. İsyan değil bu çaresizlik... içimin yangını sönmüyor bir türlü.
Çok zorr çok...
Aynı benim duygularım benim acılarım ... tek değilsin emin ol acını acım gibi en derinden hissettim okuyunca bende kaybettiğim bebeğimi her gün aklına geliyor unutmak imkansız sanki ve başka acılar ile kıyaslandığında en ağır basan evlat acısı Allahım acımızı hafifletsin yeniden sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin sana , bana , ve kucağı boş kalan isteyen herkese ...Yazmıcam dedim ama olmuyor. Şimdi kızan olacak artık yeter diyen bende biliyorum ama olmuyor valla olmuyor. Akşam olunca çöküyor hüzün. Evet dua ediyorum her an. İnanıyorum bir daha nasip olacak.
Ama şimdi...
Çok zorr çok...
Okurken aklımdan geçenleri yazarsam sizi üzerim. Şöyle diyeyim olmaması kaybetmek kadar zor değil. Banada tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Bekar birinin çocuk isteyen evli birinin halinden anlamadığı gibi çocuğu kolay olan biri zor olanı anlamaz. Çocuğu olmayan kaybedeni anlamaz (Allah kimseyi anlayacak durumada düşürmesin inşaallah) bende bekledim en çokta bu yüzden bu kadar üzgünüm.Bu arada bebde
Ben de 9 sene ugrastim ..esimin spermleri yok dediler önce dunya basima yikildi sandim...esim 2 ameliyat gecirdi tedavi icin .....hipofiz bezinde yani beyninde nodul bile vardı..istemiyorum cocuk esime bisey olmasın dedim..hepsi gecti ama cocuk gelmedi..38 yaşıma geldim artik benim icin zaman bitiyordu 6 kez negatif tüp bebek denememiz oldu....hic birinde senin bu anlattigin kadar hayata küsmedim..hep dua ettim gecicek dedim rabbimden hep istedim ve doktorlar birakin tedaviyi olmuyosa zorlama deyip bizi eve gonderdikten 4 ay sonra 38 yasimda eşimin aşılamaya bile yetmeyen 2 milyon sperm sayisiyla mucizem geldi dogal yoldan beni buldu...
Aslaaaa yanlis anlama beni lütfen şunu demek istiyorum sana gecmiş bitti gitti onun icin aglamak yerine gelecegin icin dua et ve hep iste rabbimden o dualari kabul edendir...
Amin inşaallah. Çok zor olmuştu ki artık hamile kalsam sonraki süreçte sıkıntı olacak. Rahim ağzı yetmezliği olduğu için dikiş atılacak. Dikiş sayesinde bebeğini kucaklayanda var dikişe rağmen kaybedende.Allahım inşallah en kısa sürede size bir evlat verir, hamile kalabiliyorsunuz demek ki, inşallah olur, bu kadar yıpratmayın kendinizi.
Amin. Evet bende şehit haberi aldıkça ağlıyorum. Bende diyorum bunların yanında benim acım neki.Biliyorum canım bende yaşadığımdan öyle yazdım okadar acı çekip yanıyor ki düşmanına bile kıyamıyacak kadar ama kimler çekmedi ki evlat acısı ben hep acımı şehitleri gencecik fidan gibi şehit düşen askerleri ve ailelerini düşünerek dindirdim isyana düşmeden hayatına devam et canım bir yarayı kaşıdıkça nasıl kanarsa bırak kurusun eninde sonunda kavuşacağız evlat emanet zaten bunu kabul etmek lazım önce tez zamanda Fatih’e uzun ömürlü kardeşler versin rabbim