O da haklı mı?

off zaten çarşamba sendromu yaşarken bi de bunu neden okudum ki..

bende kendime fena derdim kendimi öpesim geldi..

Allah ım kurtar şu çocuğu da hayırlı bir kısmet ile baş göz et inşallah Allah ım inşallah. Bir erkeğe üzülüp acıyacağım aklıma gelmezdi

keşke yetimhaneden birini alsaydınız eş olarak.
Gerçi onun parası olmazdı, oda olmazdı dimi?
Tam olarak vasfınız nedir? Hani bunu isterim şunu yaptırım istediğimi aldırırım kafama eseni sildiririm lüksünüz nerden geliyor?
Neyseki adam akıllanmaya başlamış. Sizin bu iş olmaz gönül rahatlıyla söyleyebilirim.
Ozamana kadar kopardınız kopardınız ondan sonra geçmiş olsun.

Bulunmaz hint kumaşı mısın?(gerçi onlarda bulunuyor artık. )
İnşallah nişanlın aklını başına toplar da kaçar senden.

Para almadım. Düğünden sonra kendi maaşımı ev için kenara koyup eşimden aldığımla genel ihtiyaçlarımı karşılamayı düşünüyorum
Neden her şeye siz karar veriyorsunuz. Evlenince her şey ortak olur. Ayrı gayrı olmaz. Ben paramı kenara koyacağım ondan alacağım ne demek ya Allah sabır versin adama ailesi yetmemiş birde siz çıkmışsınız başına

Kusura bakmayın ama çok iğrenç tavırlarınız var. Hiç haz etmedim.
Hiç sevimli değilsiniz. Ballandıra ballandıra nasıl sindirdiğini anlatmışsınız. Yazık..

Son düzenleme:
Yalniz nisanlisi ömrü boyunca alamayacagi dualar aldi ya hic tanimadigi haberinin bile olmadigi bir sürü kadindan

E sen zaten kendini biliyorsun hatta ve hatta böbürleniyorsun bu durumdan. Buraya neden yazma ihtiyacı duydun anlamadım...

işte insan kendini böyle sevmeli. karşımdaki zora düşmesin diye harcayıp durdum kendimi hata yaptım. adamlara bu müstehak

Nişanlınız karaktersiz, (ki başkasının lafıyla hareket eden herkesin karakteri yoktur benim nezdimde hakaret içermedim)
Siz de eğitimli bir köpek alırsanız daha mutlu olursunuz.
Mazallah ya sözünüzden çıkarsa

o neydi gızzzzzz. Allah dost başına vermesin böyle gelin aboooooo

Merhaba ablacım. Konun beni etkiledi açıkçası ve bir şeyler yazmak istedim. Annenin çektiklerini yaşamamaya adadım kendini demişsin ya seni bu kadar hırçın ve takıntılı yapan bu bence. Annenin travmalarını kendi hayatına aktarmaktan başka bir şey değil yaptığın. O annenin hayatıydı bu senin hayatın olacak. Ha eğer bunu şimdilik atlatamıyorsan evlilik yoluna girmemeliydin. Verdiğin tepkiler, nişanlana uyguladıkların sağlıklı bir ilişki temelini sarsıyor. Bundan en nihayetinde sen de etkileneceksin ve belki de annenin çektiklerinden daha fazlasını çekerken kendini bulacaksın.
Bir de ben zaten evlenmek istemiyorum nişanlım istiyor savın son derece tutarsız. Siz evlilik kararını birlikte almışsınız. Ben isteksizdim zaten diyerek sorumluluktan kaçamazsın. Bu şekilde sadece kendini kandırıyorsun.
Mutlu ve huzurlu evlilikler senin yaptıklarınla kurulmuyor. Daha esnek daha sakin ve empatik olmalısın. Eğer ben yapamam bunu diyorsan ne kendini üz ne nişanlını. Evlilik sana uygun değilmiş o zaman.
İyice düşün, taşın. Yeni bir aile içine girmeye hazır mıyım diye? Burdan hazır olmadığın belli. Yaptıkların, nişanlını yönlendirme çabaların sadece günü kurtarır. Evlenirken sadece eşinle değil ailesiyle de evleneceksin. Bundan kaçamazsın. Şuanki yönlendirmelerin bir kaç aya işe yaramayacak bunu bil.

O okuttu diye parasını almaya hakkı mı var benim ailem de beni okuttu ama 5 lira bile istemediler
Annesinin para almaya hakkı yoksa, sizin niye var? Siz hangi sıfatla bu kadar parasını yediniz adamın?. Ayrıca sıfatınız ne olursa olsun annesinin yeri başka. Sizin ki bir boşanmaya bakar ve tarihe gomulursunuz ama annesi baki.

Parayı ailesine vermesin diye kendine telefon aldırmak he
Hahah gurur seni görmüş ve topuklayarak kaçmış
Aşk zaten hak getire
Adam beynini kullanamıyor sayende
Geriye işediği organı kalıyor
Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…