O da haklı mı?

Olaki evlenirseniz, düğünde arbede çıkacağından eminim. Biz de ana haber bülteninde izleriz.

İşte mesele bakış açınızda ben kayınvalidem kalmaya geldiğinde sizin gibi evin huzurunu kaçırma potansiyeli olan kaynana değil oğlunu görmeye onun evine gelmiş oğlunu özleyen anne görüyorum. O kadar ayrıntılı maddiyata takılıyorsunuz ki iş antlaşması mı imzalıyorsunuz nikah defteri mi belli değil. Eşte dursun yazmışsınız ama tekrar belirtiyorum siz eş değilsiniz. Ne yazsak anlayacağınızı sanmıyorum sabit fikirlisiniz aynı cümlelerin etrafında dönmekten yoruldum. Etrafınızdaki insanlara sabır diliyorum iyi geceler

Ailesi ve kardeşleri ona çokkkkk şey yaptılar benim yaptığım ne ki
Tırnak içinde “aile” bugün kızarlar birbirlerine yarın sarılırlar.Normal olan budur.
Sizin kayınvalideye,görümcelere söyledikleriniz,aranızda geçen olumsuz şeyler 10 yıl sonra bile size hatırlatılır.Ama evladın söylediği en acı şeyler bile unutulur.Evlattır çünkü.Sonsuz müsama vardır.
Bugün zorla tamam dediği şeyler yarın çok rahat keskin bir hayıra dönüşür.Sonra konu açarsınız eşim çok değişti diye.İyiliğiniz için diyorum.

Ben evlenince para verdim dedim şu andan bahsetmiyorum bence siz düzgün okuyun. Ayrıca o kayınvalide bana şimdiden onun kaynanası şu kadar kalmış benim de bu kadar kalmam lazım diyor nedense benim annem kimseye böyle demiyor.

Olabilir herkes değişir ben de değişirim o bana boşanmak yerine ölmeyi tercih edeceğini söylemişti istemediğim insanla evli kalmam

ne demek yahu?
Sizinle evleniyor diye kardeşini silecek mi?
Sizin sorununuz varsa bu sizi ilgilendirir. Ben küstüm sen de küs mantığı azalmadan bıçak kesiği gibi bitsin tükensin artık ya. Kardeş bu.

Onlar bana neler yaptılar diyorsunuz, okuyana şöyle böyle diyorlar diyorsunuz da, e bunu bilerek gidiyorsunuz zaten. Ayrıca siz burada zararı onlara değil, sevdiğiniz adama veriyorsunuz. Hem annesiyle isterse her gün 1 saat konuşur size ne bundan?
Bir de daha evlenmeden şu para konularında yüz göz olmak her iki taraf için çok çirkin, düşman başına vermesin, en hoşlanmadığım şey.
Hadleri olmayan konuda nişanlınızdan bir beklentiniz olsun tamam da, her gün aynı sorularla başını kekmek?
Ortada nişan filan kalmaz böyle giderse.
Biraz mantıklı ve ılımlı olun insanı bunaltmayın lütfen ya.

Ayrıca benim çevremde hep eş üstün geliyor kimse kız kardeşi içn eşini ezmiyor nasıl eşleriniz var ya aile eş de aile hem de ailenin en yakını eştir kız kardeş değil

ANLATAMIYORUM. kardeşleri onu sildi

Ve bu anne oğlu bekarken tek başına kalırken 1 kere görmeye gelmedi 1 kere yemek yapayım gelip demedi şimdi ne oldu

Her anne sizin annenizin kopyası mı olmak zorunda? Tamam anneniz demiyormuş madem istemiyorsa gelmez kalmaz. Sorun ne?
Annesinin bekarken gelip kalmaması da sizi hiç ilgilendirmez.
Daha yola çıkmadan kendinizi yolun sonu için garantiye aldığınız, bitiş anının hesabını yaptığınız adamla da neden evlendiğinizi anlamadım

Olabilir herkes değişir ben de değişirim o bana boşanmak yerine ölmeyi tercih edeceğini söylemişti istemediğim insanla evli kalmam
Ölmek ? Bence anne ölmek ister.Hayat arkadaşı sizde olabilirsiniz bir başkası da.Ama başkası anne olamaz ona.
Oğlum 10 yaşında.Evlendiğinde eşi benim onunla konuşma sıklığıma karışacak ya da rahatsız olacak düşüncesi bile korkunç.Gözümün nuru,hayatımın merkezi,emeklerimi saymıyorum bile.Ne ki 3 günlük tanıdığı biri için beni silecek.İnsan ölmek ister heralde bu acıya

Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor.Bir gün evladınız olunca,hayatına biri girince bu düşüncelerinizi anımsayın lütfen.

Ayrılabilir sonuçta ben zorla tutmuyorum hatta çoğu kez söyledim ayrıl diye ailesinden hep ayrı yaşamış zaten yeni değil. Kardeşleriyle arasını sen bozdun yazmışsınız ondan dedim kardeşleri sildi diye.

Vay vay vay...
Yorumları okumadım ama herhalde ömrünüzde duyamayacağınız şeyleri yüzünüze çat çat vurmuştur kk nın güzel kadınları:)
Siz evcil hayvan alın diyeceğim de ona da yazık, sırf sevgi bekleyecek siz başlayacaksınız yok mamanı bana ver, martta sokağa çıkma vs diye...

Bide benim yüzümden agresif oldu diyorsunuz şaka gibi gerçekten, yazık adama kim nereye sürse oraya gidiyor acıdım. Ayrıca yarın öbürgün sizde anne olacaksınız ne demek 5 10 dk konuşmasını bile istememek biraz düşünce lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…