O da haklı mı?

Ailesine paraci diyene bak sen onlardan paracisin. Daha evlenmeden adamı haraca bağlamışsin bir ev parası kadar para harcatmissin
Adam 4 günde bir annesi ile konuşuyor ona da karisiyosun
Sen annenle 4 günde bir 10 dk mi konuşuyorsun zannetmyorum eminim bu akılları da birileri veriyordur nişanlın da karışsın annenle konusturmasin? Allah sizin gibi insanlardan korusun ailemi

Nişanlınızı Allah kurtarsın. Size tavsiyem lütfen ayrılın.

Allahım sen oğlumu koru...
Allahım sen oğlumu koru...
Benim de iki oğlum var. Paranoya oldum bu tür gelin adayı dertlerini okuyunca. Dualarına iştirak etmek istiyorum.
Konu sahibi, bu zamana kadar her ne olduysa olmuş. Şu saatten sonra umarım vicdaniniz size yol gösterir. Evliliği ticarete dokmeyin bu bir alışveriş değil. Kar zarar hesabıyla huzur bulamazsınız.

4 günde bir ben kendi annemi arasam kadın bana fırça atıyor. Bide düğün olmadan 150 bin masraf mı yapıldı doğru mu okudum ben? Aşiret reisi falanmı bunlar ? Bu para nereye gitti

Özellikle buna bittim. Bence asıl siz normal misiniz?
Bana da çok anormal geldi. Biz annelerle hergün konuşuyoruz. Süre tutmuyoruz, gündeme ve yüzyüze olan görüşmemize göre değişiyor. Ben bu konuda adil olmaya çalışıyorum. Ne eş ailesi, ne kendi ailem. Empati kurun biraz, adil olun.

Konu sahibine tavsiyem, empati yapın. Evet kötü şeyler söylenmiş olabilir ama yeni tanışıyorsunuz. Zamanla herkes pişman olabilir diye düşünüyorum. Bence biraz köşeleri yumuşatın. Herkes evladı, kardeşi mutlu olsun ister. Bunu düşünerek hareket edin.

Evlenmeden mi?
Düğün eşya masrafları o kadar tuttu bütün evlenenler üç aşağı beş yukarı o kadar harcıyor

4 günde bir ben kendi annemi arasam kadın bana fırça atıyor. Bide düğün olmadan 150 bin masraf mı yapıldı doğru mu okudum ben? Aşiret reisi falanmı bunlar ? Bu para nereye gitti
Bayan ben hicbirsey yapamam demis...
Iki tarafin yüku tek tarafa olursa tutar hayli hayli zannimca.. evlenince kil ödicek bunlari bilemedim.

Ben onlardan para istemiyorum tam tersi yardım etmesinler ev alırken diyorum. Düğün yaparken her erkek para harcar 100 150 200 harcayan bile var herkesin durumuna göre

Başlığınız bile o da haklı mı? Yani siz yüzde yüz haklısınız tartışılması gereken konu nişanlınızın haklı olup olmadığı.
Siz eşinizin ailesiyle görüşüp görüşmezsiniz size kalmış ama eşinize görüşme, konuşma demek gibi bir hakkınız yok. Eşinize diyorum bakın nişanlıdan bahsetmiyorum bile.
Siz gerçekten kendinizi annenizin çektiklerini kendinizce yaşamamaya adamışsınız. Bu uğurda her şeyi mübah sayıyorsunuz. Kafa yapınızı değiştirmeniz lazım zira dünyanın en iyi eş ailesi denk gelse size Emin’im ki yine geçinemezsiniz. Eş ailesi olmaları yeterli sizin için.
Ailesi para istiyor diyorsunuz da doğurup büyüttükleri 20 küsür senelik evlatlarından para istiyorlar. Siz sadece 2 yıldır hayatınızda olan adamı resmen yolunacak kaz gibi görüyorsunuz. 150 binlik düğün masrafı, üstünüze araba...
En iyisi ailesi, kardeşi olmayan bir adam bulun kendinize. Böyle çok rahat edersiniz

O okuttu diye parasını almaya hakkı mı var benim ailem de beni okuttu ama 5 lira bile istemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…