O da haklı mı?

Boş konuşuyor, niye ciddiye alıyorsunuz? Hem sizin tahammül etmenizi gerektirecek bir durum yok ortada. Siz konuşup muhatap olmuyorsunuz ki, nişanlınız konuşuyor. O da dört günde bir. O da 10-15 dakika. Bilmem farkında mısınız ama sizin parya sınıfından görüp böcek gibi ezmek istediğiniz kadın, adamın annesi.

O değil de kullanıcı adınız kişiliğinizi ne kadar da yansıtıyor.

Aboww çok fenasın bacım

Ne okudum ben ya ? Siz şaka mısınız? Resmen kafanızdaki eş adayını hiç öyle olmayan birine uyarlamaya çalışmışsınız. Ama bi yerde aklı başına gelir ve olaylar tersine döner benden söylemesi. Siz kimsiniz de ailesine karşı dolduruyorsunuz ? Dış kapının dış mandalı. Hey Allah'ım ya. Allah sabır versin nişanlınıza .

Ne kadar da maddiyat üzerine kurulu bir evlilik planı!!! Adamın gözü ne zaman açılacak acaba merak içerisindeyim şu an. Yazık bence adamın yakasını bırakın...

Sadece şu sözüne yorum yapmak istiyorum." Annesiyle 4 gün de bir 5 10 dk konuşması normal mi ? " Bu ne demek ya şahsen ben annemle gün de 4 5 kez konuşuyorum buna da kimsenin karışmaya hakkı yok çünkü ANNEMLE konuşuyorum!!! Yarın bir gün evladınız olsa sizi aramasa 4 ya da 5 günde bir arasa üzülmez misiniz ?

Zorlama bence ya, adama yazık,hastalık boyutuna getirmişsiniz artık bazı şeyleri, altından mısınız mücevherden mi,bu kadar baskıya rağmen hala yanınızdaysa karasevda herhalde,ailesinin yaptıklarına doğru demiyorum ama sizin davranışlarınız da çok aşırı, annesiyle 4 günde bir görüşüyor normal mi diyorsunuz 40 günde bir mi konuşsun? Sen annenle günde kaç kere görüşüyorsun, aa pardon seninkiler cahil değildi dimi o zaman sınırsız. Bu kafayla mutlu da olamazsınız mutlu da edemezsiniz

hanımefendi siz burda kendi maaşınızı vermek istemediğiniz için yaptığınız binbir türlü şeyi anlatırken ne hakla gidip nişanlınızın parasına el koyuyorsunuz? Madem paranız elinizden alınacak diye bu kadar çirkinleşiyorsunuz da neden gidip nişanlınızı 150 bin tl’lik masrafa sokuyorsunuz? Neden nişanlınızın ailesinin maddi durumuyla ilgileniyorsunuz? ASıl paragöz sizsiniz.

Böyle anlatmamışsın ki! Adamı nasıl sömürdüğünü keyifle anlatmışsın...

Madem işler bu raddeye geldi bitirmeyin sakın zaten bu zamana kadar bitirmediyseniz sevmissin demektir normalde nisanlindan memnunsun ama ailesi sıkıntı sizin için
Nisanlinizin gözü sizin sayenizde biraz açılmış onu suclamayin öyle bi ailede büyüdüğü için bu halde sizin söylediklerinizi yapıyorsa hem mantigina uyuyordur hem size guveniyordur bunca zaman sizin ailesini karşına almış şimdi onu yarı yolda bırakmayın ona ailesine "noldu çok sevdiğin kız seni birakdi mi onun için bizi kirmana degdi mi" dedirtmeyin belki sizden sonra bir daha kimseye guvenemeyecek çünkü o sizin her istediginizi yapmış
Buraya kadar gelmissiniz evlenin siz de elinizden geldiğince adaletli olmaya çalışın mesela o ailesiyle görüşmek istediğin de mani olmayin birakin gitsin görüşsun ona sadece benim haberim olmadan bisey yapma demeniz yeter ailesinin bilmesini istemediginiz bisey olunca aninda uyarin bunu bilmesinler diye erkekler kadinlar gibi herseyi dusunemezler bunu kabullenmek gerekiyor

Korku filmi gibi tavırlarınız. Ürktüm.. Adama uyguladığınız psikolojik şiddetin farkında mısınız? Evlenmek istemiyordunuz çünkü istekleriniz çoktu? Hiçbir şey anlamadım bu kısımdan. Adama da ailesine de üzüldüm.

Adamin bu kadar ustune gider, boynunda tasma varmis gibi davranirsan once her istedigini yapar, seni elde edince zivanadan cikar. Sen omur boyu boyle gidecegini mi saniyorsun? Bir yerden sonra o asiri sinirli olacak, sen alttan almak zorunda kalacaksin.
Ayrica adamin ailesi yahu, senin icin silip atsin mi. Evlilik adami yonetmek degil, sen evcil hayvan sahiplen daha iyi

Bisey soracağım nisanlinizdan aldığınız parayı ve eğer evlenirseniz evlendikten sonra sana verecegi aylik parayla ne yaptiniz ve ne yapmayi düşünüyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…