O da haklı mı?

Bir şey diyecegım evlenmekten vazgecin yalvarırırım cidden
Bir canlının hayatı kurtulur...

nişanlınız da da sorun var hayır yani neden sizinle evleniyor ki eee sizin gibisini arasa bulamaz talihsiz adamcağız...

ama siz bu adamdan ayrılırsanız asla evlenemezsiniz herkes nişanlınız gibi afedersiniz ama bakar kör değil....

oh hem evlenıcem hem masraf yapmıcam almıcam etmicem bak bak sen ya
Bir de ailesiyle ilişkisine karışıcam adamın hem beynını hem cebını yolucam...

Evlenmeyin ailesini begenmedıgınız adamla evlenmeyin zor mu ya bu kadar bu?

ama yanı siz de haklısınız kim var ki böylesi?
Sizin çocuğunuzla aranızdaki iletişimi merak ediyor ve merakla bekliyorum...

Böyle devam ederseniz bu nişanlılık uzun sürmez sürdü evlendiniz diyelim oda çok sağlıklı olmaz hatalarınızı anlamışsınız ne güzel öncelikle konuşmayı deneyin bide siz ailenize vermiyormusunuz ki oda vermesin çok garip şeyler bunlar lütfen bi empati kurun ona göre davranin

Fazla acımasız

Yok benim fazla realist olma gibi bir huyum var. Sen farkında değilsin ama kendine evliliği zehir edeceksin böyle devam edersen. Ve üstüne belki sonunda bosanacaksin. Belli ki bir sürü korkuların var, ama bunun üstesinden gelmek için seni seven insanı bu kadar sık boğaz edemezsin. Haksızlık

Ben evlenmek istemiyorum durumum uygun değil dedim o kendisi teklif etti zaten.

Insanları ne kadar aşağılıyorsunuz cümle aralarında. Yazık günah değil mi nisanlinizi ailesinden soğutmaya calismak. Kimse ağaç kovuğundan çıkmıyor. Hiç empati yeteneğiniz yok,duygunuz yok.Nisanlinizla evlenseniz de bu tavirlariniz devam ederse isler sarpa sarar sonunda.Sizin bu kadar her dediğinizi harfiyen yapması da sağlıklı değil.Bence kendinize gelin.Benim kayinvalide kayınpederim yılda 2 ay gelir kalırlar (başka şehirdeler)Ben annemle dipdibeyim.Esim ailesiyle hasret giderir ne olacak ölümlü dünya. Onun annesi babası canı ennihayetinde.Biz yokken onlar vardı.Büyük haksızlık yapıyorsunuz günahı da büyük.Bence nişanlıniz dahil insanlara eziyeti bırakın!

Agir sorunlusunuz adamin hayatini mahfetmissiniz insallah evlenmez sizinle ne yasanmis olursa olsun adamin ailesiyle 4 gunde bir konusmasina karisamazsiniz oldu olacak tamamen iliskisini kessin kimsesiz gibi sadece sizin agzinizin icine baksin

Evet evlenmeden sizden para istemesi, takilari istemesi, ozellikle kizinin takilari alindi diye soylenip gelinin takilarini almak istemesi tipik bir kv türü ammaaaa sizde evlenmeden adami niye bukdr bunalttiniz ki. Sizi evlendikten sonrasi baglar oncesi degil. Şuan ister ailesine harcar parayi ister baska yere kendi kazanci sonucta ki onu bile size harcamis size tlf almis esyalari alirim demis herseyi kabul etmis daha ne istediniz adamdan yahu.

Nereden buldunuz bu basiretsiz adamı tebrikler... Bir kadın için ailesine, öz annesine, kardeşlerine bunu yapan adam karısına neler neler yapmaz yularından tutacak başka bir kadın bulunca.
Şimdiden geçmiş olsun size, evlenin mutlaka, o adama müstehaksınız :)

Ailesinin yaptığı hiçbir şey sizi haklı çıkarmıyor..

Bir -Ben evlenmeyecek tim zaten- havalarında sınız ama rest çektiği zamanda panik olacak gibisiniz..

Ben bu ilişkinin sağlıklı yürüyeceğini düşünmüyorum, yol yakınken ayrılin

Allah çocuğu sendne kurtarir tez zamanda inş. Ne kadar anlayişli iyi kizlarimiz var onlardan biri denk gelirde ohh çeker inş.

Okuduklarim bana sadece sunu hissettirdi. Sen yazdiklarindan yola cikarak söylüyorum ki kötü bir insansin. Cok az insani sadece yazdiklariyla boyle yargilarim. Ama senden hic hoslanmadim..nisanlina da cidden üzüldüm...

Nişanlınızın annesinin yaptığı çok yanlış. Ama sizin yaptıklarınızda doğru değil. Nişanlınız çok pasif biri yada sorun çıkmasın diye şimdilik susuyor. Bunu da evlenmeden anlayamazsınız maalesef. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…