- 29 Ekim 2019
- 51
- -18
- 1
- 29
- Konu Sahibi Birtakim sorunlar
-
Çoktan vazgeçebilirdi..Erkekler başta her şeye evet dediler diye hep öyle devam eder sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yakında patlar bu iş zira çekilir dert değilsiniz.
Bu sinirlendirmemiş haliniz mi? Resmen insana eziyetsiniz.fake sanırsınız beni sinirlendirmek için yapiyorum dersiniz
Özellikle buna bittim. Bence asıl siz normal misiniz?Mesela 4 günde bir annesiyle 5 10 dk konuşuyor. Bunlar normal mi?
Deniyor musunuz acaba nereye kadar gider diye? Yoksa istekleriniz makul değil ve bir yerden sonra sabrı tükenir insanın. Daha çok yenisiniz ve kendinize fazla güveniyorsunuz.Çoktan vazgeçebilirdi..
Benimle ilgili çok şey anlatıyor. 3 4 çocuğunuz olsun ben 2 sene bekleyemem filan diyor ciddi soruyorum nasıl tahammül edebilirim ben böyle görmedim ki kimse kimsenin çocuğuna karışmıyor benim ailemde yani bu tür şeylere nasıl tahammül etmeliyimÖzellikle buna bittim. Bence asıl siz normal misiniz?
Hangisi makul değil meselaDeniyor musunuz acaba nereye kadar gider diye? Yoksa istekleriniz makul değil ve bir yerden sonra sabrı tükenir insanın. Daha çok yenisiniz ve kendinize fazla güveniyorsunuz.
O zaman ben de ayrılırım niye burnumdan getirsin niye katlanayım kiEvlenince hepsini burnundan getirecek fitil fitil, bekle ve gör
Boşanmak o kadar da basit olmuyo kadınlar için özellikle , o şimdi iş bozulmasın diye istemeyerek dişini sıka sıka yaptığı ne varsa burnundan getirecek yıllarca lafını edecek. Yaşadığında anlarsınO zaman ben de ayrılırım niye burnumdan getirsin niye katlanayım ki
Boşanmak o kadar da basit olmuyo kadınlar için özellikle , o şimdi iş bozulmasın diye istemeyerek dişini sıka sıka yaptığı ne varsa burnundan getirecek yıllarca lafını edecek. Yaşadığında anlarsın
Yani o kadar zorla yaptığı şeyler yok sadece söylemeden yapmaz ufak şeyleri bile zorla dediğim bu. Sadece huzurlu olmak istiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?