- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
-
- Konu Sahibi Prensescann
Sorunlu evlilik karısına bok yedirmeyi layık gören adam ve siz bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Kaybınız için üzgünüm gerçekten ama bu adamı baba yapmayın. Yazık size de çocuğa da.
Çok çok çok geçmiş olsun. Sizin halinizden ancak sizin yaşadıklarınızi yaşayanlar anlar defalarca kayıp yaşamış uzun süre tedavi görmüş ve eşinin ailesinin yaptıkları tarafından hayatı dahada zora girmiş olan birisi olarak diyorumki su an ne deseniz haklısınız keşke yaninizda sizi anlayan yaralarinizi saracak bir es olsaydı ama maalesef bazı eslerde böyle yaralarinizi kendiniz saracaksınız sabredin acinız çok taze Rabbim biz istedigimizde değil vakti geldiginde veriyor demekki vakti henüz gelmemiş yapilanlari unutmak çok zor biliyorum ama belki de esinizin dediğinizi yapıp hicbisey olmamış gibi davranmanız sizin için daha iyi olacak haklı olmayı değil mutlu olmayı seçin ve size zarar veren bu insanlarlada geçmişi açmadan çok daha az görüşmeyi deneyin bu arada her nakadar odunda olsalar onlarda bizim gibi kayıp yasiyorlar eminim eşinizde çok üzülmüştür tedavi süreci erkekleride psikolojik olarak yıpratıyor tekrar geçmiş olsun Rabbim kucağını en kısa zamanda doldursun canımevet 3. Bebek kaybım , eşimle bu süreçte çok bozuğuz , ailesi yüzünden , genel anlaşamamalarımzı yüzünden , annesi gelmişti bize benle hiç muhattap olmadan , daha önce bundan rahatsız olduğumu kadına söyledim , ve kadın yine Benimle hiç muhattap olmadan geldi kaldı bizde , ben de pek muhattap olmadım ama içten içe kendimi yedim çünkü çok iğrenö şeyler yaşadım o kadın yüzünden , eşim de tabi tuzu biberi olmultı , kadını görünce resmen herşey başa sarıyor bende , bu kadın geldi kaldı ertesi gün işe gittiğimde eşim beni aradı ve anasına neden uzakmışım bla bla bok bile yemek zorunda imişim eşim evliliğim için !!!! Ben hanileiym iki kayıp ve bir tüp olayı var ve elimiz kolumuz bomboş , eşim derdimin ne olduğunu sormadan beni anlayıp dinlemeden bana bağırış çıkıştı, anası bi kaç gün kaldı ve gitti ama ben eşimi affedemiyorum , bebeği kaybettik bi kaç hafta sonra , karnımdan hergün sulandırıcı iğne yapıyordum , önceki gebeliklerim ve tüp bebek ,, eşim ne kadar zor şeylerden geçtiğimi gördüğü halde , Allah’ın mücizesi ile gebe kaldığımı bildiği halde bana bok bile yiyeceksin demesi!! Hemen o gün iş çıkışı geldi aldı beni falan filan ama ben biliyorum ki ailesine annesine koyacağım bi tepki karşısında hemen eşimş bulacağım karşımda , bu olayı ve önceki binlerce aile si yüzünden benimle ettiği kavgaları affedemiyorum , üstüne bebek gelişmedi , kürtaj oldum çok zorlu idi Bı defa , hastanede bi kere bile başımı okşayıp teselli etmedi , o hemen normale dönmemi bekliyor ama ben affetmedim , uzattım annesi gittikten sonra , kürtaj da da o benimle ilgilenmedi, surat beş karış , yan odada bebekler ağlarken ben bir kere daha kayıp acısı yaşadım , rabbim hayırlısını biliyor elbet ... hastaneden çıktık bir hafta durmadan ağladım , çok zordu hem fiziksel hem ruhsal , eşim bi kaç gün sonra yine normal e döndü iyi davranıyor kendince ama ben atlatamıylrum , en son bana dediği : zaten o çokcuk da senin hırsın yüzünden düştü !!! Anneşsngeldiğinde sinir olmam, bana ettiği lafları affetmemenin ve bu süreçte sürekli tartışma lar yaşamamız hepsi benim yüzümden gibi , aile si her pisliği yapar ben affetmeyip uzatınca ki kimse affet demez zaten bi süte sonra normal davranılmakta çalışırlar , ben yok sayacakmışım her şeyi , şimdi de ben eşimin senşn yüzünden düştü demesini affedemiyorum affedeceği mi de sanmıyorum , zaten hep ayrı yattığımız konum vardıniyice soğudum çok sinirliyim üzgünüm , evden gitsin istiyorum ya da ben çünkü konuşarak anlaşamıyoruz , özür dilemiyor ben de affedemiyorum , konuyu kapatıp önümüze bakalım derdinde ama artık ben bunu yapamıyorum , nasıl aşarım nasıl yapacam ben , çok kötüyüm
Nokta.........anasının etegınden kurtulamayan adam dan koca olmaz
Şu aşamada o kadını kabullenmeyi asla düşünmüyorum , Benim en çok affedemediğim eşimEşiniz hatalı ama bence sizde çok masum değilsiniz
Annesini sevmek zorunda değilsiniz ama kabul etmek zorundasınız eminim birbirinizi daha önce kırdınız muhattap almadım demenizden belli
Yani eşinizde hata var ama kendinizdeki hataları da görün
Bebek kayıpları çok acı hormonal dengeniz şaşıyor erkekler Emin’im bizler kadar etkilenmiyordur ama onlarda içlerine atıyorlar
Bence önce kendinizden başlayıp kvnizi kabullenin
Bebek dört yıl olmadı , sorma tüp Bbek sonra üç ay ara iel kendiliğinden mucize gebelikler .... ama olmadı sonuç olarak , ısrarla biley yapmadım aslında mucizevi şekilde üst üste tutup kürtajla sonlanan gebelikler , son gebeliğim de anasının gelişimden bir kaç gün önce öğrenmiştikÇok hevesliyse kendi yesin o b.ku!!! Tövbe ya rabbim ya pis mikrop! O laflar da hep anasıgilin ağzıdır diyeyim.
Yüce rabbimin bir bildiği var belki neden bebek diye zorlayıp duruyorsunuz diyesim geldi...
Hayırlısı , şuan tek istediğiö biraz uzaklaşmak , sonrası şekillenir zatenÇok çok çok geçmiş olsun. Sizin halinizden ancak sizin yaşadıklarınızi yaşayanlar anlar defalarca kayıp yaşamış uzun süre tedavi görmüş ve eşinin ailesinin yaptıkları tarafından hayatı dahada zora girmiş olan birisi olarak diyorumki su an ne deseniz haklısınız keşke yaninizda sizi anlayan yaralarinizi saracak bir es olsaydı ama maalesef bazı eslerde böyle yaralarinizi kendiniz saracaksınız sabredin acinız çok taze Rabbim biz istedigimizde değil vakti geldiginde veriyor demekki vakti henüz gelmemiş yapilanlari unutmak çok zor biliyorum ama belki de esinizin dediğinizi yapıp hicbisey olmamış gibi davranmanız sizin için daha iyi olacak haklı olmayı değil mutlu olmayı seçin ve size zarar veren bu insanlarlada geçmişi açmadan çok daha az görüşmeyi deneyin bu arada her nakadar odunda olsalar onlarda bizim gibi kayıp yasiyorlar eminim eşinizde çok üzülmüştür tedavi süreci erkekleride psikolojik olarak yıpratıyor tekrar geçmiş olsun Rabbim kucağını en kısa zamanda doldursun canım
Ben de onu anlamaya çalışırken geçti yıllarım , bi bakıyorum sendn başla kimim var en değerli varlığım sensin bilmem ne , bi bakıyorum canavarBu adam size değer vermiyor.Yani sizi umursamadığını göstermesi için daha napması lazım?sizi bu kadar ayaklar altına alan bi adam çocuk olunca daha kötü olacak bunu biliyosunuz dimi? Ki bence kendisi çocuğu falan da pek de umursamıyor.
Şansınız hala varken bu adamla sizi bağlayıcı bişey olmamışken kendinizi kurtarın bence.
Düşünmekten beynim yandı , gece çenemi sıka sıka yüzü şeklim değişti resmenAdam sana bok yedirtme derdinde
Sen ise adami baba yapmak derdindesin
Esin degismez
Degismis gibi yapar
Sonra her seferinde o b.ku yedirtmeye calisir
Bence sen aklini basina al da dusun bu evliligi
Anladin sen ne demek istedigimi..