• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

umarım dilediğin belgeyi en kısa zamanda alırsın defnecima.stabiki dua ederiz:Saruboceq:
sen işlerini ihmal etme canım.biz seni anlarıza.ssen fırsat buldukça uğra canım
öpüldünnna.s.a.s.

sağol canım arkadaşımmmmm Şeniz Şeniz bende seni öpüyorum Şeniz

saol canım güsel sölzerin için ya ben çabuk arkadaşlık kuraraım hemen ortam yaparım ama burdan ayrılmak çok zoruma gidiyo çok alıştım canım....

evet canım haklısın zor olan insanın alıştığı yerden alıştığı insanlardan ayrılması maalesef :çok üzgünüm: inş herşey istediğin gibi olur. Rabbim kolaylık sağlar inş :Saruboceq:

gunaydınlarrrrr
guzel bır gun ve hafta dılıyorum canlarım benım
enıstelerıme ve calısan sız canlarıma hayırlı ısler olsun ınsaallah
bızlerede kolay gelsın sekerlerrrrrrrr

günaydın aşık hanımlar:asigim::asigim:
haftanın ilk iş günü hepimize kolay gelsina.s
bende temizlik yapıyodum ama aklım burdaydı kaydirigubbakcemile3ara verip yanınıza geldim.artık işimin başına döneyim:oklava:
hepinizi öpüyorum a.s.a.s.

Neşeli akşamlar kocişlerinin gülleri :asigim:

benim kocişim de birazdan gelir , ben de sitedeyken sizlere sesleniyim de öyle gidiyim dedim...

Sizleri seviyorum , kocişleriniz de sizleri çok sevsin emiiiiiiii a.s.

Ben de daha yeni girebildim yorucu bir günün ardından... Bakıyım dedim ne alemde , hangi konular gündemde bir el atıyım kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin tatlım , valla burası bağımlılık yapıyo inan ... İnsan başka bir şeyler uğraştığında aklı burda kalıyor...
Ben de kociş gelince çıkıcam malesef , hemen yemek yeriz ...Akşamları giremiyorum :bbo:

merhaba hanımlar
bizde yemek yicez birazdancokacimcoook.yemekten önce sizlere selam vermek istedim
iyi akşamlar öpüldünüza.s.a.s.

Back
X