• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benimde eşim nçbetçi olduğu için burdayım zaten 1 haftadır giremiyodum özledim vallah

ıyı aksamlar canlarım benım
esım bugun dısarı cıkalım dedı aksam ısten gelınce cıktık gezdık dolastık yedık geldık kızlar hemen uyudular bende sızlere bır bakayım ders yapayım dıyorum
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
enıstelerıme ve sızlere ıyı ıstırahatler guzel bır aksam dılıyorum yafrularrrrrrrrrrr

esım bugun dısarı cıkalım dedı aksam ısten gelınce cıktık gezdık dolastık yedık geldık kızlar hemen uyudular bende sızlere bır bakayım ders yapayım dıyorum
enıstelerıme ve sızlere ıyı ıstırahatler guzel bır aksam dılıyorum yafrularrrrrrrrrrr

iyi ettiniz canım.bizde bugün gezdik dolaştık ama yemek işini evde hallettikcokacimcoook
allah zihin açıklığı versin canım.
sanada iyi gecelerrr

a.s.

iyi akşamlar canım... İyi yapmışsınız valla oh gezin dolaşın ne güzel...:nazar:
Sana , tatlı kızlarına ve enişteye de iyi istirahatler...

iyi ettiniz canım.bizde bugün gezdik dolaştık ama yemek işini evde hallettikcokacimcoook
allah zihin açıklığı versin canım.
sanada iyi gecelerrr

evet ıyı oldu valla canım ınsan kendıne gelıyor guzel oluyor
malum havalar soguk evde sıkılıyoruz yaz gelse dısarı park falan derken cocuklarda rahatlıyor
sagolasın bebegım tesekkurler
bıraktım sımdı calısmayı yatacagım bende opuyorum senı ıyı geceler dılıyorum

a.s.

iyi akşamlar canım... İyi yapmışsınız valla oh gezin dolaşın ne güzel...:nazar:
Sana , tatlı kızlarına ve enişteye de iyi istirahatler...

sagolasın canım benım cok tesekkur edıyoruz
bızdende sıze ıyı ıstırahatler ıyı geceler canım gorusmek uzere

gunaydınlar dılıyorum sekerlerrrrrrrrrrr
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
enıstelerıme ve calısan canlarıma cok cok kolaylıklar gelsın hayırlı ısler olsun ınsaallah
bızlerede allah kolaylık versın canlarım
bugun erkencıyım havada serın ama accık cıkıp havamı alsam ne taze ekmekle bırlıkte dıyorum ama asıl gorev sızlere gunaydın demeden hıcbısey yapamıyorum
sımdılık hoscakalın gorusmek uzere ınsaallah opuyorum sekerlerrrrrrrrr

gunaydınlar dılıyorum sekerlerrrrrrrrrrr
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
enıstelerıme ve calısan canlarıma cok cok kolaylıklar gelsın hayırlı ısler olsun ınsaallah
bızlerede allah kolaylık versın canlarım
bugun erkencıyım havada serın ama accık cıkıp havamı alsam ne taze ekmekle bırlıkte dıyorum ama asıl gorev sızlere gunaydın demeden hıcbısey yapamıyorum
sımdılık hoscakalın gorusmek uzere ınsaallah opuyorum sekerlerrrrrrrrr
günaydın tatlım erkencisin bugüna.s.
geçmiş olsun cnm...uyku tutmadı yataktan kaçtım ben de:)

"kamilece" sana da iyi geceler , sen nasılsın cnm ?
iyi geceler diyip yattım çok uykum vardı grmedim meseajını tatlım iyiy geceler canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlıma.s.
sanada allah rahatlık versin canım:1hug:
sağol tatlım sanada Şeniz

gunaydınlar sekerler sızlerede
evet kamılecem canım oyle oldu ama sımdıde nasıl gozlerım kapanıyor sorma.oglen kızlarla uyusammı dıye dusunuyorum :))
sen nasılsın seker keyıfler ıyıdır ınsaallah

Back
X