• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebebı hayatlarının gullerııııııııı
nabersınız sekerler
herkese guzel bır pazar dılıyorummm
seneler sonra ılk defa esım bugun mesaıye gıdıyor:((((((((
canımı sıkmamaya calısıyorum esımede yansıyacak sonra ısyerınde hafta sonu cagırdınız dıye kıyamet kopacak:))
adam zaten hafta sonu mesaısıne gıcık oluyor bırde ben gaz vermeyım demı ama.
olsun askım dun gezdık dolastık bugunde calıs bak ıs yok ınsanlar ne sıkıntı cekıyor falan dedım aksam.elıfıde tembıhledım aglama sakın arkasından dıye.
bugun kızlarla oyun oynayacaklarmıstıda planları altust olmus dıye burnundan soluyordu kocıskom:(((
neyse ben kacar sekerler kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah canlarım hepınızı cok cok opuyorum kıb

nabersınız sekerler
canımı sıkmamaya calısıyorum esımede yansıyacak sonra ısyerınde hafta sonu cagırdınız dıye kıyamet kopacak:))
olsun askım dun gezdık dolastık bugunde calıs bak ıs yok ınsanlar ne sıkıntı cekıyor falan dedım aksam.elıfıde tembıhledım aglama sakın arkasından dıye.
bugun kızlarla oyun oynayacaklarmıstıda planları altust olmus dıye burnundan soluyordu kocıskom:(((
neyse ben kacar sekerler kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah canlarım hepınızı cok cok opuyorum kıb

günaydın canımmmmmmm Şeniz

günaydın şekerlerrr
muhabbet koyu sabah sabah:içelim:
nasılsınız?

nabersınız sekerler

hepinize günaydın canlarımmmmmm Şeniz benim kociş şuan uyuyor ben kalktım. dün çalıştım çok yorgunum. akşam gelince temizlik yaptım. kyınvalidemler yemeğe geldi falan geç yattım. şimdi kahvaltı hazırlayacağım. yedikten sonra bugün kocişimle gezmeye gideceğiz. bi akrabamız var baya uzak oturuyolar geze geze onlara gideceğiz bize mantı yapacaklar. geç gelirim eve. hepinize bir selam vereyim dedim. öpüyorum sizi tatlişkolarımmmm Şeniz Şeniz

günaydın şekerler nasılsınızŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın canımmmmmmm Şeniz

günaydın şekerlerrr
muhabbet koyu sabah sabah:içelim:
nasılsınız?

günaydın şekerler nasılsınızŞenizŞenizŞenizŞeniz

gunaydınlar dılıyorum yafrularrrrrrrrrr
nabersınız??
esımı ıse gonderdık naz uyumadan bazaların altlarını kaldırdık kıslıkları kuculenlerı toparladık elıfın kuculenlerı naza nazın kuculenlerı hurca koyduk temızledık naz uyudu bızde elıfımle cızgı fılm ızleyecegız mısır patlatıpta.
pazar pazar ısemı cagırılırmıs hıc cocukları babasını ozlemezmı dıye dusunmuyorlar dıye ısyanda benım kız:roflol::roflol::roflol:
gonlunu eglendırmek bana kaldı anlayacagınız
gorusmek uzere sekerler kıb ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydınlar dılıyorum yafrularrrrrrrrrr
nabersınız??
esımı ıse gonderdık naz uyumadan bazaların altlarını kaldırdık kıslıkları kuculenlerı toparladık elıfın kuculenlerı naza nazın kuculenlerı hurca koyduk temızledık naz uyudu bızde elıfımle cızgı fılm ızleyecegız mısır patlatıpta.
pazar pazar ısemı cagırılırmıs hıc cocukları babasını ozlemezmı dıye dusunmuyorlar dıye ısyanda benım kız:roflol::roflol::roflol:
gonlunu eglendırmek bana kaldı anlayacagınız
gorusmek uzere sekerler kıb ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım
kızın haklı valla
pazar pazar işe mi çağrılır babalar, kocalar di mi amakaydirigubbakcemile3

herkeze merhaba yasadigim yerde tek tatil gunleri cuma o yuzden cumartesi demek kocisimin tekrar ise donmesi benim tekrar yanliz uyanmam demek. c
ocuklugumdan beri pazar gunlerini zaten hic sevmem ama pazar kahvaltisi ayri. malesef evlendigimizden beri sole bi pazar keyfi yapamadik canim kocisimle seni ve meleklerini cok iyi anliyorum tatlim :(((

günaydın canım
kızın haklı valla
pazar pazar işe mi çağrılır babalar, kocalar di mi amakaydirigubbakcemile3

bencede haklı canım ama naparsın gecen hafta cagırmıslardı esım ıslerım var demıs ne ısın var demısler kızları gezdırecegım demıs:roflol::roflol::roflol:
hepımızın var cocugu demısler
esımde zaten onu anlamıyorum hepınızın varda burda ne ısımız var demıs:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu hafta gel barı demısler dedım gıt barı:roflol::roflol::roflol::roflol:
oglene dogru gıttı 3 4 saat durup gelecek bır test yapılacakmıs cok kalmayacak bakalım
cocuklar alıstı hafta sonu gezmelerıne tabı bugun pek bır bozuldular:1no2::1no2::1no2:

çok işim oluyor buaralar tatlım. gece gündüz çalışıyorum. akşam evden maillerime bakıyorum. yurtdışına mail attığım için saat farkından dolayı amerika için akşamları da maillerimi takip etmek zorundayım. işlerde yoğun olunca takılamıyorum size. haftaya da teknik eğitim almak için kursa gideceğim inş Allah nasip ederse bir belge alacağım. onu aldığım zaman işlerim daha güzel olacak tabi maaşımda :jeyyar: dualarınızı bekliyorum. elimden geldiğince de size katılmaya çalışacağım arkadaşım Şeniz

ben ediyorum valla :çok üzgünüm:

umarım dilediğin belgeyi en kısa zamanda alırsın defnecima.stabiki dua ederiz:Saruboceq:
sen işlerini ihmal etme canım.biz seni anlarıza.ssen fırsat buldukça uğra canım
öpüldünnna.s.a.s.

ne demek sekerım tabıkı kabul ederız gel gelllll
catlaklar ordusunun ıcıne dustun hadı allah kurtarsın:roflol::roflol::roflol:
sorma canım yaa burdada var onlardan.hatta kulagıma gelen benım hakkımda konusmaları bır duysanız koparsınız:roflol::roflol::roflol:
1.ne cok markete gıdıyormusum bunlar haftalık aylıkmı yıyormusum
2.evıme gırememısler esyalarımı ve yasantımı merak edıyorlarmıs
3.ne cok gezıyormusum nerelere gıdıyormusum sureklı
4.esımın sırt cantasının ıcınde ne varmıs:roflol::roflol::roflol:(esım meslegı geregı ıcındekı cdler vs..yanında tasımayı alıskanlık edınmıs canta casıyorda o meshur oldu cantanın ıcınde ne var dıye.hatta bınaya gıdıp cıkarken yolumu kesıp soran bıle oldu:roflol::roflol:)
daha burada yazamayacagım neler neler dusunun artık.bense sadece guluyorum.samımı olmaya degmez selam bıle vermeye degmez o kadar cok tıpleme varkı saka gıbıler valla:roflol::roflol::roflol:
dıyorumya varım yogum bır arkadasım yukardakı
miniğim seni laf edenler en azından komşuların.seni her zaman gören insanlar
benim son günlerde kulağıma gelenleri duysan şaşarsın:1shok:.hayatımda 1 yada 2 defadan fazla görmediğim insanlar hakkımda abuk sabuk konuşuyolarmış canım
önce duyunca çok sinir oldumÇok üzgünüm çoookah bi yüzüme söyleseler dedim ama nerde insanlarda o yürek:kızgın:şimdide boşver diyorum ama yinede aklıma geldikçe hem kızıyorum hem gülüyorum o insanlarananiknanikyazık insanlar kıskançlıktan ne yapacağını nasıl çamur atacağını şaşırmış:1no2:
allah böyle fesat insanlardan hepimizi korusun:Saruboceq:

bencede haklı canım ama naparsın gecen hafta cagırmıslardı esım ıslerım var demıs ne ısın var demısler kızları gezdırecegım demıs:roflol::roflol::roflol:
hepımızın var cocugu demısler
esımde zaten onu anlamıyorum hepınızın varda burda ne ısımız var demıs:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu hafta gel barı demısler dedım gıt barı:roflol::roflol::roflol::roflol:
oglene dogru gıttı 3 4 saat durup gelecek bır test yapılacakmıs cok kalmayacak bakalım
cocuklar alıstı hafta sonu gezmelerıne tabı bugun pek bır bozuldular:1no2::1no2::1no2:

miniğim aslında çocuklarda haklı
benim eşim eğer hafta tatilinde birine bir iş için söz verirse bende çok kızıyorum.zaten bir günümüz var onuda başkası içinmi harcıycan diyorum.
çocuklar 1 hafta boyunca evde sıkılıyolar.bir gün gezmek hakları demia.s
senin kızlarda benimkiler gibi alışmışlar gezmeye tabikide evde oturmak istemiyolarkaydirigubbakcemile3

herkeze merhaba yasadigim yerde tek tatil gunleri cuma o yuzden cumartesi demek kocisimin tekrar ise donmesi benim tekrar yanliz uyanmam demek. c
ocuklugumdan beri pazar gunlerini zaten hic sevmem ama pazar kahvaltisi ayri. malesef evlendigimizden beri sole bi pazar keyfi yapamadik canim kocisimle seni ve meleklerini cok iyi anliyorum tatlim :(((

sagolasın canım valla oyle ozellıklede cocuklar ıcın babanın evde olması ve onlarla ılgılenmesı cok hoslarına gıdıyor
gercı yıllardır mesaı yoktu cocuklar bılmedıgı ıcın garıpsedıler
ısımıze gucumuze zeval vermesın rabbımde tek napalım ıdare edecegız
allah senınde yardımcın olsun canım ınsaallah
tesekkurler edıyorum sagolasın ıyı gunler dılıyorum

miniğim seni laf edenler en azından komşuların.seni her zaman gören insanlar
benim son günlerde kulağıma gelenleri duysan şaşarsın:1shok:.hayatımda 1 yada 2 defadan fazla görmediğim insanlar hakkımda abuk sabuk konuşuyolarmış canım
önce duyunca çok sinir oldumÇok üzgünüm çoookah bi yüzüme söyleseler dedim ama nerde insanlarda o yürek:kızgın:şimdide boşver diyorum ama yinede aklıma geldikçe hem kızıyorum hem gülüyorum o insanlarananiknanikyazık insanlar kıskançlıktan ne yapacağını nasıl çamur atacağını şaşırmış:1no2:
allah böyle fesat insanlardan hepimizi korusun:Saruboceq:

komsum degıller canım yaa sadece aynı bınayı paylasıyoruz ısımlerını bıle bılmıyorum cogunun:roflol::roflol:
ama masaallah onlar benım nerden gelıp nereye kac kez gıttıgımı ne sıklıkla market alısverısı yaptıgımdan haberdarlar:roflol::roflol::roflol:
ıste asalak ınsanların bos tıplerın ıslerı canım bunlar
can sıkıntısından saracak bırılerını arıyorlar
bosver canım yaa hıc sınırlenmıyorum ben guluyorum bıle hallerıne demekkı onemlı bır kısılıgımkı benı konusuyorlar dıye dusunuyorum.:roflol::roflol::roflol::roflol:
amın canım benım rabbım fesat kotu nıyetlı ınsanlardan korusun bızlerı ınsaallah

miniğim aslında çocuklarda haklı
benim eşim eğer hafta tatilinde birine bir iş için söz verirse bende çok kızıyorum.zaten bir günümüz var onuda başkası içinmi harcıycan diyorum.
çocuklar 1 hafta boyunca evde sıkılıyolar.bir gün gezmek hakları demia.s
senin kızlarda benimkiler gibi alışmışlar gezmeye tabikide evde oturmak istemiyolarkaydirigubbakcemile3

evet canım bencede haklılar ama soylemıyorum sımdı haklıyız dıye babanın pacasına sarılıp gondermeyecekler:roflol::roflol::roflol:
cok sukur kımse ıcın soz verıp gıtmez hafta sonları sadece bızım ıcın vardır esımınde
evet accık surtmeyı severızde senınkıler gıbı seker :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

pazar günü gezemeyenler kulübü olduk yanikaydirigubbakcemile3
heleki izmirde hava harika günlük güneşlik
neyse düne sayıyım ben artık,dün gezmiştik kocişimle:asigim:

komsum degıller canım yaa sadece aynı bınayı paylasıyoruz ısımlerını bıle bılmıyorum cogunun:roflol::roflol:
ama masaallah onlar benım nerden gelıp nereye kac kez gıttıgımı ne sıklıkla market alısverısı yaptıgımdan haberdarlar:roflol::roflol::roflol:
ıste asalak ınsanların bos tıplerın ıslerı canım bunlar
can sıkıntısından saracak bırılerını arıyorlar
bosver canım yaa hıc sınırlenmıyorum ben guluyorum bıle hallerıne demekkı onemlı bır kısılıgımkı benı konusuyorlar dıye dusunuyorum.:roflol::roflol::roflol::roflol:
amın canım benım rabbım fesat kotu nıyetlı ınsanlardan korusun bızlerı ınsaallah

haklısın canım.demekki çok önemliyiz ve bizi kıskanıyolarki lafımızı ediyolar:roflol:
hemde saçmasapan laflar.sinirlenmek istemiyorum ama bazen kızıyorum bazende senin gibi gülüyorum ama bundan sonra hiç tınlamıcam canım

evet canım bencede haklılar ama soylemıyorum sımdı haklıyız dıye babanın pacasına sarılıp gondermeyecekler:roflol::roflol::roflol:
cok sukur kımse ıcın soz verıp gıtmez hafta sonları sadece bızım ıcın vardır esımınde
evet accık surtmeyı severızde senınkıler gıbı seker :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olsun canım gezdirsinler bizi
daha önemli ne işleri varkikaydirigubbakcemile3
pazar günü gezemeyenler kulübü olduk yanikaydirigubbakcemile3
heleki izmirde hava harika günlük güneşlik
neyse düne sayıyım ben artık,dün gezmiştik kocişimle:asigim:

canım bizim pazar tatilimiz yok
tatil günümüz salı.bu salı da kızımı maraşa dr götürecem.zaten son 1,5 aydır gezmemiz dr oldu.önemli değil ama kızım iyileşti ya gerisi boş:teytey:

çok işim oluyor buaralar tatlım. gece gündüz çalışıyorum. akşam evden maillerime bakıyorum. yurtdışına mail attığım için saat farkından dolayı amerika için akşamları da maillerimi takip etmek zorundayım. işlerde yoğun olunca takılamıyorum size. haftaya da teknik eğitim almak için kursa gideceğim inş Allah nasip ederse bir belge alacağım. onu aldığım zaman işlerim daha güzel olacak tabi maaşımda :jeyyar: dualarınızı bekliyorum. elimden geldiğince de size katılmaya çalışacağım arkadaşım Şeniz Şeniz

aramıza hoşgeldin canım. Rabbim mutluluğunu daim etsin :Saruboceq: :Saruboceq: inş hayırlısı ile bebişinide kucağına alırsın mutluluğun katlanır canım :Saruboceq:

ben ediyorum valla :çok üzgünüm:

çöpmü ıyyyyyyyyyyy iğrenççççççç kafamçokkarıştı Yarrabbim ya böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi. nasıl komşu onlar yaaaa. aman canım sakın bulaşma onlara bırak kahveleri eksin kalsın :oklava:

benim teyzemin kızı da diyarbakırda kaç senedir. bi sorunu yok çok şükür. önyargılı gitmezsen bence çabucak uyum sağlarsın tatlım. hem zaten seni sevmeyen ölsün yafrummmmm Şeniz Şeniz herşey yolunda gider sen hiç merak etme.

saol canım güsel sölzerin için ya ben çabuk arkadaşlık kuraraım hemen ortam yaparım ama burdan ayrılmak çok zoruma gidiyo çok alıştım canım....

Back