- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.761
teşekkürler canıma.s.:roflol::roflol::roflol:acaba nelere için kavga ederlerdi:uhm:
yada kavga ederlermiydikaydirigubbakcemile3ederlerdir ama kadın ve erkekğin olduğu yerde kavga olmazsa olmazdır
arkasından tatlı bir barışma da değilmi tadı tuzu:asigim:
ederledi bence yaaa insan daha doğrusu karıkoca olupta kavga etmeyen insan tüm sinirlerini aldırmış olmalı biz öyle itişip tepişip bağrış çığrış etmeyiz kavga ama ederiz yani
evet en güzel kısmı da barışma olur biz o özür dilesin ben dilemem mantığında olmayız hiç sakinleşince ufak bi öpücük ya da bi gülücük yeter hemen sırnaşmak için....
bak aklıma geldi bi kez gerçekten çok büyük bi kavga olmuştu ama dediğimin dışında biraz bağırmalar olmuştu eşim kapıyı vurup gitmişti ilk ve son defa eve geç gelmişti o gece
ben uyumadım bekledim tabi gelince hemen attım kendimi yatağa uyuyor numarası yapıyorum ama ağlamayıda kesemiyorum geldi odaya çıktı yatağa oturdu tam yüzüme doğru eğildi nefesinin yaklaştığını hissettim bi damla göz yaşı düştü yanağıma onun göz yaşı yanağımda paramparça olmuştu çok özür dilerim dedi ben zaten zırlamaya hazır pozisyondaydım bi sarıldım boynuna hüngür hüngür ağladım ama hiç durmadan da özür dilerim diye tekrarlıyordum suç benimdi ama o da sinirlerine o an hakim olamamış kırıcı olmuştu şimdi o gece aklımıza gelse hala içimiz burkulur...
bunu da niye anlattıysam
hey gidi günler.. iyi ki adem babamızla havva annemiz üremişler üremişler üremişler en sonunda bi yerde benim kocam doğmuş :)
şimdi karşımdaki koltukta uyukluyor tv açık birazdan antrenmana gidecek dinleniyor
canım o benim iyi ki onunla evlenmişim allahım sana şükürler olsun
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah nazarlardan saklasın