• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

teşekkürler canıma.s.:roflol::roflol::roflol:acaba nelere için kavga ederlerdi:uhm:
yada kavga ederlermiydikaydirigubbakcemile3ederlerdir ama kadın ve erkekğin olduğu yerde kavga olmazsa olmazdır
arkasından tatlı bir barışma da değilmi tadı tuzu:asigim:

ederledi bence yaaa insan daha doğrusu karıkoca olupta kavga etmeyen insan tüm sinirlerini aldırmış olmalı biz öyle itişip tepişip bağrış çığrış etmeyiz kavga ama ederiz yani
evet en güzel kısmı da barışma olur biz o özür dilesin ben dilemem mantığında olmayız hiç sakinleşince ufak bi öpücük ya da bi gülücük yeter hemen sırnaşmak için....
bak aklıma geldi bi kez gerçekten çok büyük bi kavga olmuştu ama dediğimin dışında biraz bağırmalar olmuştu eşim kapıyı vurup gitmişti ilk ve son defa eve geç gelmişti o gece
ben uyumadım bekledim tabi gelince hemen attım kendimi yatağa uyuyor numarası yapıyorum ama ağlamayıda kesemiyorum geldi odaya çıktı yatağa oturdu tam yüzüme doğru eğildi nefesinin yaklaştığını hissettim bi damla göz yaşı düştü yanağıma onun göz yaşı yanağımda paramparça olmuştu çok özür dilerim dedi ben zaten zırlamaya hazır pozisyondaydım bi sarıldım boynuna hüngür hüngür ağladım ama hiç durmadan da özür dilerim diye tekrarlıyordum suç benimdi ama o da sinirlerine o an hakim olamamış kırıcı olmuştu şimdi o gece aklımıza gelse hala içimiz burkulur...
bunu da niye anlattıysam
hey gidi günler.. iyi ki adem babamızla havva annemiz üremişler üremişler üremişler en sonunda bi yerde benim kocam doğmuş :)
şimdi karşımdaki koltukta uyukluyor tv açık birazdan antrenmana gidecek dinleniyor
canım o benim iyi ki onunla evlenmişim allahım sana şükürler olsun
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah nazarlardan saklasın:nazar:

vay be enişteye bak
benimki cevap yazma gereği bile duymadı:oklava:
öle benim kociş çok romantik yaff..........sende üzülme canım eve geldimi sebep sordun mu belkide kont yok......

kıslaaaar ben geldiiim hihoyyyt
şimdi biliyorum bazıları sırf kocamı haklı çıkarmak için yani bana atardı msj demekk iiçin böyle yazdığımı düşünecek ama yemin ederim herifim telefonunu evde unutmuş yatak odamız yukarıda sabah alarmı çalınca kapatmış yastığının altına koymuş ben de bi de güzel yorganı düzelttim üstüne bi de yukarıda olunca duymamışım kendi attığım msjı akşam gelirken de aramadı diye ciddi ciddi üzülmeye başlamıştım kapıyı çaldı açtım tabi üzgünüm ağlıycam nerdeyse hemen sarıldım sen özlemedin mi beni dedim adam şokta tabi özledim hayatım dedi ama böyle şaşkın bi halde neden yazmadın dedim nereye dedi bende cep telefonuma dedim nasıl yazsaydım dedi bende attığım msja cvp olarak dedim hımmm ona bozuğuz yani dedi evet dedim odamızı topladın mı dedi ne alaka sen neden bana msj atmadın neden hiç aramadın diye sıralamaya başlamıştım gel dedi yukarı çıktık yorganı çekti ben de tabi anaaaaam bismillah dedim herif özledim laaan diye saldırcak galiba derkeneeee :utangac:yastığıda kaldırdı telefon orada ben tabi şok:1shok: msj atmayınca kem küm ah uh diye gevelerken oturdum kendi halime gülmeye başladım o da tabi hayatım sen bi saniye çıkmıyorsun benim aklımdan dedi evi arayacaktım gerçekten müşteri geldi sonrada belki uyuyorsundur falan diye aramadım akşam üstü dedi kuzum benim yaa sonra da sırfbenim gönlüm olsun diye yemek yerken masada karşılıklı oturuyor olmamıza rağmen msjlaştıkkaydirigubbakcemile3 evet var bizde birazkaydirigubbakcemile3 boşuna kızmışım yavruma ya
ama bi ara gerçekten hüzün çökmüştü içime ne yalan söyleyim
kocam bitane benim hepinizin kocasını döverkaydirigubbakcemile3
bi de öyle yazmış masada msjlaşırken kaydirigubbakcemile3kk daki arkadaşlarımın kocaları hep yazdı sen yazmadın diye üzüldüm bende diye msj attım karşımda oturan kocamakaydirigubbakcemile3 o da döverim ben onların kocalarını yazmış:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman eniştelere okutmayın ha şaka bunlar şakaaaa.s.
valla okuynca bende güldüm canım allah iyiligini versin...........
yaaa özlem çok zor ya hemen kavuşun günler su gibi geçsin gitsin inşallah:Saruboceq:

amin canım saolasın...

kıs elıf canımmm benım yaa sakın ol aaaaaa kavga cıkarmayın aksam aksam
erkekler boyle ıste canım naparsın seker
ademden gelmeler nede olsa
kım bılır havva neler cekmıstır bır konussada dınlesek
bak bız barı kızıp burda konusabılıyoruz stres atabılıyoruz o napmıs kussede kızsada elı mahkum baska kımse yok anam mecbur ademe:roflol::roflol::roflol::roflol:
evlılık gunah sevap ahlak vs..yok ıstedıgını yapabılır ama baska adamda yokkkkkk:roflol::roflol::roflol:
bunları dusunup halımıze sukretmek lazım sekerım yaaaaaaa
tovbe tovbeeeeeeeeeeeeee

doğru söylüyosun:roflol: havva annemizin da vardı kıs kendine göre derdi töbeee:utangac:
yok minikcim bi ara cidden çok üzüldüm ya bu adam beni neden aramıyor burada kocam da kocam diyorum büyük mi konuşuyorum dedim cidden ya ben hep böyleyim işte bigün aramasa hemen üzülüyorum hele annemlerin yanındayken aramadığı zaman beni özlemiyor mu neden böyle yaptı şu bu yiyorum kendimi. ondan haber alamayınca deliye dönüyorum bide işi biraz dikkat gerektiriyo bişey mi oldu şu mu bu mu kazalar oluyo çok şükür hep ufak şeyler ama yinede insanı korkutuyo
ama tabi özlemedi mi meselesi çok ayrı:utangac:
kısamam ki ben ona yaaa
şimdilik ben kaçar aşkım antrenmana gidecek giyinmek için kalktı yanına gideyim
öptüm kıslaara.s.

ayy kıyamam ya üzülme canım gerçekten çok mesgul demek ki.........

kıyamam ben ona ya yoğun olduğunu biliyorum şuan
evdeki bilgisayardan işyerinin kamera görüntülerini görüyorumsositososito
eve bi gelsinde azcık surat asayım ben onakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sizi kıskandım bende eşime mesaj attım kızlar..
kocişime şeker kociş napıo yazdım..
onun cevabını yazıorum size...
bu yaralı kalbim senin için atıyor.sensiz geçen her günüm özlemine özlem katıyor.bu beden her gün sana kavuşacagı gün yaklaşsın diye yatıyor.seni seviyorum ruhum..........

enıstelerın hasıııııııı romantık enıstem benım
masaallah canım benım rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah seker
ozlem ınsana neler soyletıyor degılmı canım yaaa
ınsaallah tez zamanda kavusursunuz sekerım benım

vay be enişteye bak
benimki cevap yazma gereği bile duymadı:oklava:

kıs su oklavaları ındırın aaaaaaaa topıkler savas alanına dondu
kendınız kasındınız ne dıye adamlara mesaj atalım dıye kalktınız ayaga
heryerde krız ıs yok guc yok adamın ısı vardır yogundur belkı aaaaaaaaaa

şimdi biliyorum bazıları sırf kocamı haklı çıkarmak için yani bana atardı msj demekk iiçin böyle yazdığımı düşünecek ama yemin ederim herifim telefonunu evde unutmuş yatak odamız yukarıda sabah alarmı çalınca kapatmış yastığının altına koymuş ben de bi de güzel yorganı düzelttim üstüne bi de yukarıda olunca duymamışım kendi attığım msjı akşam gelirken de aramadı diye ciddi ciddi üzülmeye başlamıştım kapıyı çaldı açtım tabi üzgünüm ağlıycam nerdeyse hemen sarıldım sen özlemedin mi beni dedim adam şokta tabi özledim hayatım dedi ama böyle şaşkın bi halde neden yazmadın dedim nereye dedi bende cep telefonuma dedim nasıl yazsaydım dedi bende attığım msja cvp olarak dedim hımmm ona bozuğuz yani dedi evet dedim odamızı topladın mı dedi ne alaka sen neden bana msj atmadın neden hiç aramadın diye sıralamaya başlamıştım gel dedi yukarı çıktık yorganı çekti ben de tabi anaaaaam bismillah dedim herif özledim laaan diye saldırcak galiba derkeneeee :utangac:yastığıda kaldırdı telefon orada ben tabi şok:1shok: msj atmayınca kem küm ah uh diye gevelerken oturdum kendi halime gülmeye başladım o da tabi hayatım sen bi saniye çıkmıyorsun benim aklımdan dedi evi arayacaktım gerçekten müşteri geldi sonrada belki uyuyorsundur falan diye aramadım akşam üstü dedi kuzum benim yaa sonra da sırfbenim gönlüm olsun diye yemek yerken masada karşılıklı oturuyor olmamıza rağmen msjlaştıkkaydirigubbakcemile3 evet var bizde birazkaydirigubbakcemile3 boşuna kızmışım yavruma ya
bi de öyle yazmış masada msjlaşırken kaydirigubbakcemile3kk daki arkadaşlarımın kocaları hep yazdı sen yazmadın diye üzüldüm bende diye msj attım karşımda oturan kocamakaydirigubbakcemile3 o da döverim ben onların kocalarını yazmış:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sana soyleyecek soz bulamıyorum canım allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın
aksama kadar gunahını aldın enıstemın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

doğru söylüyosun:roflol: havva annemizin da vardı kıs kendine göre derdi töbeee:utangac:
yok minikcim bi ara cidden çok üzüldüm ya bu adam beni neden aramıyor burada kocam da kocam diyorum büyük mi konuşuyorum dedim cidden ya ben hep böyleyim işte bigün aramasa hemen üzülüyorum hele annemlerin yanındayken aramadığı zaman beni özlemiyor mu neden böyle yaptı şu bu yiyorum kendimi. ondan haber alamayınca deliye dönüyorum bide işi biraz dikkat gerektiriyo bişey mi oldu şu mu bu mu kazalar oluyo çok şükür hep ufak şeyler ama yinede insanı korkutuyo
ama tabi özlemedi mi meselesi çok ayrı:utangac:
kısamam ki ben ona yaaa
şimdilik ben kaçar aşkım antrenmana gidecek giyinmek için kalktı yanına gideyim
öptüm kıslaara.s.

hadı gıt kocıskonu gonder anam yazık bugn nedır senden cektıgı adamcagızın:roflol::roflol::roflol:

aradım şimdi fırça attımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napıyım çok yoğunum aşkım dedi
bende kızdım kapattımkötükedihüso

ıyı halt ettın
kıs allahım yarabbım durduk yere ne can sıkıyon sımdı
hem kendını hem enıstenın canını sıktın
ısınızmı yok anam sızın aaaaaaaaaaaaaaaa

kıyamam ben ona ya yoğun olduğunu biliyorum şuan
evdeki bilgisayardan işyerinin kamera görüntülerini görüyorumsositososito
eve bi gelsinde azcık surat asayım ben onakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eve gelınce falan bısey deme
canını sıkma adamcagızın
ayol ben ders yapacam dıye gomuldum
kocıskom bakınıyo garıp garıp
senağlamasenağlama

herkese ıyı geceler anam artık yatıyorum cok yoruldum gozlerım ve basım agrımaya basladı
allah rahatlık versın herkese canlarım
opuyorum sızlerı sekerler
akıllı durun enıstelerımı uzmeyın

aynı şeyleri yazmışız cnm ,yoksa biz ikiz miyiz kaydirigubbakcemile3

valla öyle galiba tatlişkom baksana kafamız aynı çalışıyo kaydirigubbakcemile3 yoksa sende 25 yaşındamısın kızzzz aynı seri üretim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar şekerler
ben uğramayalı mesajlar filan yazılmış
aksi gibi tlf konturde yok
yarın aldırayımda bir sms bende atayım bakalım ne olacak
:)))))))))))))))))))))))))))

at kuşum at valla. topik aşk kokuyo bugün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar oo mesajlar atılmış ..
ben bugun ev işi yaptım ve pc yi şimdi açabildim bütün işlerim bitti duşumu aldım size geldim......

selam canikom öpüyorum seni Şeniz

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız ben yokken sayfalar dolup taşmış anacım şaşı olcam sayfalara bakmaktan
öptüm kızlar hepinizide

oooooo hoşgeldin canım nerelerdesin. öptüm Şeniz

sekerler ıyı geceler dılıyorum sızlere
aman dıyım enıstelere mesaj yazmadılar dıye kavga cıkarıp canınızı sıkmayın
akıllı durun kızlar ona gore
gorusmek uzere sekerlerrrrrrrrrrrr

iyi geceler minikimmmmmm Şeniz Şeniz

sizi kıskandım bende eşime mesaj attım kızlar..
kocişime şeker kociş napıo yazdım..
onun cevabını yazıorum size...
bu yaralı kalbim senin için atıyor.sensiz geçen her günüm özlemine özlem katıyor.bu beden her gün sana kavuşacagı gün yaklaşsın diye yatıyor.seni seviyorum ruhum..........

wwuuuuwwwwwwww enişteme bak sen beeeeeee romantik enişte kaydirigubbakcemile3 kocişkonun değerini bil yafrum benimki nerden esti yazdı yaaaa kaydirigubbakcemile3 olsun ben onu böle de seviyorum canım o benimmmmmm :asigim:

ben sana dememişmiydim kısssss kaydirigubbakcemile3 adamın yok yere günahını aldın kaydirigubbakcemile3
ayrıca benim kocam senin kocanı döveeeeerrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canım seni Şeniz

aradım şimdi fırça attımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napıyım çok yoğunum aşkım dedi
bende kızdım kapattımkötükedihüso

tatlım yaaaaaaa bi mesaj yüzünden kızma enişteme hadiii gelince bi sarıl barışın. sakın bukadar yok yere küsme adama

herkese ıyı geceler anam artık yatıyorum cok yoruldum gozlerım ve basım agrımaya basladı

bende yatıyorum şekerim. midem fena benimde. Allah rahatlık versin. öptümmm kuşummm Şeniz Şeniz

küser miyim kızlar?azcık naz yapayım sadece:))
o benim yaşama sebebim ya
aşkım depreşti,gelsin kocişim artık:asigim:
herkese iyi geceler

enıstelerın hasıııııııı romantık enıstem benım
masaallah canım benım rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah seker
ozlem ınsana neler soyletıyor degılmı canım yaaa
ınsaallah tez zamanda kavusursunuz sekerım benım

saol canım amin...benim kociş hep böle kıss

kıs su oklavaları ındırın aaaaaaaa topıkler savas alanına dondu
kendınız kasındınız ne dıye adamlara mesaj atalım dıye kalktınız ayaga
heryerde krız ıs yok guc yok adamın ısı vardır yogundur belkı aaaaaaaaaa

sana soyleyecek soz bulamıyorum canım allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın
aksama kadar gunahını aldın enıstemın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadı gıt kocıskonu gonder anam yazık bugn nedır senden cektıgı adamcagızın:roflol::roflol::roflol:

ıyı halt ettın
kıs allahım yarabbım durduk yere ne can sıkıyon sımdı
hem kendını hem enıstenın canını sıktın
ısınızmı yok anam sızın aaaaaaaaaaaaaaaa

eve gelınce falan bısey deme
canını sıkma adamcagızın
ayol ben ders yapacam dıye gomuldum
kocıskom bakınıyo garıp garıp
senağlamasenağlama

valla öyle galiba tatlişkom baksana kafamız aynı çalışıyo kaydirigubbakcemile3 yoksa sende 25 yaşındamısın kızzzz aynı seri üretim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

at kuşum at valla. topik aşk kokuyo bugün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam canikom öpüyorum seni Şeniz

bende seni öptüm şeker.......

oooooo hoşgeldin canım nerelerdesin. öptüm Şeniz

iyi geceler minikimmmmmm Şeniz Şeniz

wwuuuuwwwwwwww enişteme bak sen beeeeeee romantik enişte kaydirigubbakcemile3 kocişkonun değerini bil yafrum benimki nerden esti yazdı yaaaa kaydirigubbakcemile3 olsun ben onu böle de seviyorum canım o benimmmmmm :asigim:

öledir canım benim kociş ...

ben sana dememişmiydim kısssss kaydirigubbakcemile3 adamın yok yere günahını aldın kaydirigubbakcemile3
ayrıca benim kocam senin kocanı döveeeeerrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canım seni Şeniz

tatlım yaaaaaaa bi mesaj yüzünden kızma enişteme hadiii gelince bi sarıl barışın. sakın bukadar yok yere küsme adama

bende yatıyorum şekerim. midem fena benimde. Allah rahatlık versin. öptümmm kuşummm Şeniz Şeniz

iyi geceler canım........

herkes yattı herhalde bende yorgunum uyumak istiyorum ama rüyanaz okuldan yorgun geldigi için hemen uyudu ve şimdi geri uyandı kimbilir kaçta yatıcak ama pcyi tv yi kapatırsam uyur diyorum bendende iyi geceler........

günaydınlarrrr
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle aşk kraliçeleri
ay şekerler akşam eşim dışarı çokmıştı
son kalan kontürle bende sms attım aşkıma
sms iletildi diye mesaj gelmeyince endişelendim
ama arayınca çalıyordu cebi mesaj gitmedi heralde diye düşünüp üzülmüştüm
ama gitmiş eşimde eve gelirken görmüş sms beni üzülmüştür diye çikolatayla geldi eve:asigim::asigim:

000184gz3vf51.jpg

günaydın kızlar
güzel bir gün diliyorum hepimize
eniştelerede bol kazançlı bir gün
öpüyorum görüşmek üzere

günaydın kızlar.
eniştemlerede hayırlı sabahlar ve hayırlı işler.
sadece selam vermek için burdayım.birazdan çıkıcam.gelince görüşürüz öptüm.

günaydın kızlar.
eniştemlerede hayırlı sabahlar ve hayırlı işler.
sadece selam vermek için burdayım.birazdan çıkıcam.gelince görüşürüz öptüm.

günaydın kızlar
güzel bir gün diliyorum hepimize
eniştelerede bol kazançlı bir gün
öpüyorum görüşmek üzere

günaydın
aşk dolu bir gün diliyorum
eniştelerme hayırlı işler

günaydın aşık hanımlar
günaydınlarrrrrra.s.a.s.Şeniz

Back