''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

sagolasın canım benım
asıl ben tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıltıfatların ıcın bebegım
amın canım benım ınsaallah rabbım omur boyu mutluluklar nasıp etsın ınsaallah canım hepımıze

tünaydın kızlar
hepinize hayırlı cumalar
hepinizi öpüyorum

mersı canım benım.sanada hayırlı gunler hayırlı cumalar olsun ınsaallah
opuyorum bebekkkkkkkkkk

aaaaaaaaaa valla kızacam sımdı sanaaaaaa
olabılır canım bır ders dedıgın nekı sende bu kadar canını sıkıyorsun.halledersın canım yaaaa
ınan ne cocuk ne evlılık kacmıyor okulunu bıtır gerısı gelır.herseyın sırası var
bak sonra benım gıbı ev ıs bebe okul dıye yırtınır durursun.ben tersten yasıyorum hayatı ınan nevrım donuyor aksama kadar.bıgun bıyerde yıgılıp kalacam dıye korkuyom
okulunu bıtır emın ol daha dogururda kocanında tadını cıkarırsın.sankı ben sımdı dogurdum koca varda tadı cıkıyor ogrencılıge gerı dondum kaca bolundum sasıyom valla.
elalem ıcınmı yasıyorsun hem sen bakıyım.kıme ne.seyının derdını elalememı soracakmıssın.aaaaaaaaaa bak valla cok kızdım.yaparım yapmam cocuk kıme ayolklava:klava:
soyle tıplerın laflarıyla kendını uzdugun ıcın sanada kızdım valla
omrumde kımsenın lafını takmadım takmamda hayatta kımseyı takmam.benım dogrularım vardır onları bılırım sadece.hele benım ozel hayatıma bırı laf edecek yırtarım valla
sen bana yolla sekerım onları bak sınırlendım sımdıkötükedihüsokötükedihüso
salla bebegım yaa ısı gucu olmayan egolarını tatmın etme cabasında bır ıkı kendını bılmezı.bak bır dersın kaldı onuda verdınmı bıttı.
ay ben napayım kıs aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.daha 4 sene anamsenağlamasenağlama
oku oku bıtmez.
ana kız okula kampanyasına katılmıs gıbı hıssedıyom kendımı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ıyı aksamlar canlarım benım
temızlık kızları dısarı cıkar gel banyolarını yaptır derken esım arada aksam bıraz gec gelecegım ısler yetısmedı mesaıye kalayım dıye.kızlarla yemegı yedık onlar yattılar.
bende sızlere yazayım dedım ama ıcım cok kotu oldu yaaa.
her gun 18.45de evde olur esım yemegımızı yer bu saatte oturur kızlara hıkaye okur yatırırdı.kızlarında benımde boynum bukuk kaldı.
rabbım acısını gostermesın ınsaallah yaa
ev bombos resmen kızlar.
allah eslerımıze saglık sıhhat afıyet ıhsan etsın ınsaallah
onları basımızdan eksık etmesın
hepınızı opuyorum canlarım benım gorusmek uzere ınsaallah

iyi akşamlar canım aynen ya allah yokluklarını göstermesin
benim eşimde bu akşam yemeğe gelmedi bizde garip olduk kızlarla
saatler geçmiyor alışmışım onunla olmaya akşamları
ne tvnin nede netin tadı var onunla pc yi kapışırdık o yok diye giresim bile yok
aminnnnnnnnnnnnnn canım acılarını ve onsuz günleri geç saatleri bile göstermesin:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy kıyamammm size canlarım benimmm
ben yazarken kocişleriniz inş. yanınızdadır sarılın fıstıklarr kocişlere
ewet şekerlerrr meleklerimizin babaları aşklarımız herşeyimiz onlarrrr
bütün yüreğimle dileklerinize kocaman AMİNNNN diyorum
rabbim yokluklarını göstermesin hissettirmesin
başımızdan eksik etmesin
canımmmmmmmmmmmm kocişimmmmmmm aşkitommmm benimmm

çok haklısın allah göstermesin onların yokluğunu küçükken babamın da belirli saatleri vardı asla geçikmezdi gecikince yada olağan üstü birşey olup şehir dışına çıkınca o geceyi hiç yaşamıyor sayardım kendimi şimdi aynısı eşim olmadan yatağa girince yada o eve geç gelince oluyo bir ay olacak neredeyse onsuz geçiyo günlerim çok zor allah bundan uzun ayrılık vermesin kimsenin evinin direğini başından eksik etmesin..

ayrıca bana kızmakta hakılısın minikkuşlarım bi anda çok kötü oldum şimdi boşuna üzüldüm diyorum akşam çıktık biraz babamla dışarıya benim çocukluğumdan falan konuştuk çok iyi geldi sende zamanı gelince mükemmel bi anne olacaksın eşinde mükemmel bi baba olacak dedi canlarım allah onlarında acısını göstermesin bana ailem herşeyim onlar benim:asigim:

aynen canım yaa kızlar yemeklerını yedıler yatırdım 8de esımde 8.25 gece geldı kızlar normalde uyurlardı o saate.odadan ses cıkmıyor bende uyudular sandım esım geldı kapıyı actı kostum sessız ol uyudular dıye ıcerden ıkısı bırden babaaaaaaa dıye bagırdılar.
odalarına gıttık optu kızları sonra ıyı geceler dedı yattılar hemen uyudular.
amın canım benım ınsaallah rabbım acılarını gostermesın bızlere

sagol canım benım
amın ınsaallah opuyorum canım senı ve cocuklarını cok cok
enısteye saygılar

aferın sana canım benım bak sakın dusununce dogruyu buldun
baban yerden goge kadar haklı canım
sen mukemmel bır anne olacaksın kulturlu akıllı kendını bılen
onemlı olan dogurmak degıl kalıtelı evlat hayırlı evlat yetıstırebılmek
okulunu bıtırıp esının yanına dondugunde bebek gelecektır sekerım
opuyorum senıde canım
herkese ıyı aksamlar sekerler
esım ve kızlarımla yarın gunu gezmeye gıdıyoruz
hazırlıgımı yaptım erken yatacagım
sabah erken cıkacagımız ıcın gorusemezsek opuyorum sızlerı
enıstelerıme ıyı tatıller ıyı hafta sonları dılıyorum

ayyy canlarım benim babalarını beklemişler minik kuşlarım anlattıkların bana
çok güzel bir anımızı hatırlattı halime 3 aylıkken eşim ankara gitmesiz gerekmişti
benim yanımda da kızkardeşim kalmıştı halime uslu birbebek olmasına rağmen o gece uyku saati geçmesine rağmen uyutamadık çok huzursuz davrandı sebebini anlayammıştık ki gece eşim aradı kızımızın uyumadığını öğrenince oda tedirğin oldu
avizeyi halimenin kulağına verdik babası onunla konuştu gözleri ışıldadı meleğimin
tlf kapatıncada sorunsuz uyudu akşamları hep evde olan babası gelmeyince meleğimde farketmiş hala anlatır duygulanırız ama dersimizi aldık o akşamdan buyana babamızın evde uyuyamadığı zamanlar meleklerine mutlaka tlf iyi geceler der
sizede iyi hafta sonları piknikte iyi eğlenceler

gunaydınlar dılıyorum canlarım herkese
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun ınsaallah
ızınlı olan enıstelerıme ıyı ıstırahatler calısacak olanlara hayırlı ısler olsun ınsaallah
sızlere bakmadan cıkmak ıstemedım
hepınızı opuyorum canlarım kahvaltı sonrası cıkacagız
aksama gorusmek uzere ınsaallah
ıyı gunler ıyı hafta sonları dılıyorum sızlerede

oyyyyyyy kıyamam ben kuşumaaaaaaa hemende kocasını özlemişşşşş :teselli: :teselli: Rabbim kocişini başından eksik etmesin hayatım. ikinize de uzun ömürler versin tabi kızlarına da :Saruboceq:

noldu tatlişkolar size yahuuuu hepinize bişeyler olmuş aşkınız depreşmiş kaydirigubbakcemile3 Rabbim eşinden ayırmasın bitanem uzun uzun ömürler versin ailene :Saruboceq: benim eşimde maçlara gidiyor haftada 2 gün 12 de geliyor. akşam bana dedi eve internet alma işini hızlandıralım aklım sende kalıyor. bari kadınlar kulübüne girersin ben gelene kadar arkadaşlarınla muhabbet edersin dedi kaydirigubbakcemile3 canım benim yaaaaa kurban olurum ben onaaaaaa :asigim: bak yine aşkım depreşti nekadar faydalı bir topik bu yahuuu :asigim: :enbuyukkk:

Allah mutluluğunu daim etsin canımıniçiiiii :Saruboceq: :1hug: bende AMİNNNNNN diyorum kaydirigubbakcemile5

amin tatlım. sakın kendini üzme herks birşeyler söyler. bana da çok diyorlar bebek yok mu diye. 2 sene olacak evleneli. 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor. kimsenin haberi yok. biri bişey derse masraflarını karşılayacaksanız neden olmasın diyorum kaydirigubbakcemile3 hemen sesi kesiliyor milletin kaydirigubbakcemile3 hiç kimsenin dediğini kafana takma canım. sen kocişinle mutlumusun gerisini boşver. Rabbim mutluluğunu bozmasın :Saruboceq:

günaydın kuşummmm. bende bugün işe geldim hemen kk ya girip sizlere bakayım dedim sositososito öpüyorum seni minikimmmm Şeniz

günaydın fıstıklarrr
güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum

minğim canım iyi eğlenceler kuşşuuummm

defhne sanada kolay gelsin bitanemmmm
görüşmek üzere

günaydın şekerler
güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
defhne kolay gelsin tatlım bugün çalışıyormusun

merhaba tatlişkommm Şeniz nöbetçiyim bitanem ama birazdan çıkıcam inş. doğru internet araştırması yapmaya. hemen eve bağlatayım akşamları da katılayım size kaydirigubbakcemile3

merhaba tatlişkommm Şeniz nöbetçiyim bitanem ama birazdan çıkıcam inş. doğru internet araştırması yapmaya. hemen eve bağlatayım akşamları da katılayım size kaydirigubbakcemile3

canımmmm çok sewinirim tatlım akşamlarıda bizimle ollll
hemen ara bull bağlat canım benim beklerizzzzz
mucxxxx:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…