- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.101
hoşgeldin tatlım nerdesin bakem sen
inş. gönlüne görse versin rabbim
bebişini alırsın kucağını hayırlısıyla
hımm anladım kuşum kolay gelsin
aman şekerim bakışlarda kalsın soğuk savaş ordanda çıksın gittsinnn ,
tamda bebiş isterken yapmayın böyle canım
bugün gönlünü alır mutlaka sen üzme kendini datlummm
merhaba hanımlar
keyifler nasıl canlarım
bugün pazarım vardı kızlarımı yıkadım temizlik yemek falan derken bir türlü giremedim
ancak şimdi oturabildim
ama şimdide siz yoksunuz
inş bitanemm :Saruboceq:
valla buralardayımda çok yazamıyorum. şirkette arkadaş hasta 2 haftadır yok.acayip işim oluyor. yine de çıkmıyorum buralardayım. arada okuyorum vakit kalırsa yazıyorum.
dün eşime kızdım hemen aklıma bizim topik geldi kaydirigubbakcemile3 kızdırdı beni çok ilgi alakayı kesti 1 haftadır adam yaaa. sen çok streslisin işten dolayı bana çatıyosun falan dedi ama ben cevap vermediğim için öyle kaldı. yine soğuk bir savaş oldu bakışlarla falan kaydirigubbakcemile3 kocişimle kavga bile edemiyoruz yahuuu kaydirigubbakcemile3 iyi oldu bu topik bana tartışmadan toparlıyorum hemen kendimi kaydirigubbakcemile3
aman etmeyin kavga
boşver öylede olsun
yüz göz olmak daha kötü
saygıyı yitiriyorsunuz o zaman
bu akşam eve gidince barışırsınız inşallahŞeniz
sağol datlum kıymatlummm Şeniz biz zaten öle bağıra çağıra kavga etmeyiz. soğuk bi savaş olur bakışlarla falan. sonra kocişkom ertesi akşam elinde çiçekle ya da çikolata dolu bir poşetle gelir kaydirigubbakcemile3 5 senedir hep aynı inş değişmez hiç :Saruboceq: bak gene aşkım depreşti :asigim: kaydirigubbakcemile3
buralardayım canımıniçi bugün öğlen geldim işe dünde işim çoktu yazamadım size hemen farketmişsin canım benimmmm Şeniz
ben sizden ayrı kalabilirmiyim hiççç canlarım benimmm Şeniz eve internet alıyorum akşamları da burda olunca görüşücez bol bol kuşummm kaydirigubbakcemile5
burdayım tatlımmm. bi topik daha var. bebiş için uğraşıyorum ya. ordaki kızlara yazdım canım onu görmüşsündür. hemen size de yazayım dedim Şeniz
geldimmmmm :1hug: nasılsın bakalım?
inş bitanemm :Saruboceq:
valla buralardayımda çok yazamıyorum. şirkette arkadaş hasta 2 haftadır yok.acayip işim oluyor. yine de çıkmıyorum buralardayım. arada okuyorum vakit kalırsa yazıyorum.
dün eşime kızdım hemen aklıma bizim topik geldi kaydirigubbakcemile3 kızdırdı beni çok ilgi alakayı kesti 1 haftadır adam yaaa. sen çok streslisin işten dolayı bana çatıyosun falan dedi ama ben cevap vermediğim için öyle kaldı. yine soğuk bir savaş oldu bakışlarla falan kaydirigubbakcemile3 kocişimle kavga bile edemiyoruz yahuuu kaydirigubbakcemile3 iyi oldu bu topik bana tartışmadan toparlıyorum hemen kendimi kaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar
keyifler nasıl canlarım
bugün pazarım vardı kızlarımı yıkadım temizlik yemek falan derken bir türlü giremedim
ancak şimdi oturabildim
ama şimdide siz yoksunuz
sağol datlum kıymatlummm Şeniz biz zaten öle bağıra çağıra kavga etmeyiz. soğuk bi savaş olur bakışlarla falan. sonra kocişkom ertesi akşam elinde çiçekle ya da çikolata dolu bir poşetle gelir kaydirigubbakcemile3 5 senedir hep aynı inş değişmez hiç :Saruboceq: bak gene aşkım depreşti :asigim: kaydirigubbakcemile3
merhaba topiğimizin güzel sevgi dolu bayanları nasılsınız rüya kocasının yanına gitmiş darısı başıma ben de 14 ünde oradayım inşallah eşime söylemedim hep ondan bekliyorum süpriz bi de ben yapayım dedim 14 ü cumartesi zaten evde olur valizlerle falan zor olacak ama olmazsa eşimin en yakın arkadaşıyla eşi gelecek almaya aile dostlarımız yani aşkıma süpriz yapcam dedim inşallah kaçırmaz ağzından..
canim o benim canimmmm.. hayatimin odak noktasi onsuz hersey bos--
neyse sevgülü arkadaşlarım yemekten sonra görüşürüz öptüm çookcokacimcoookcokacimcoooka.s.a.s
iyi akşamlar şekerler
nasılsınız
defhnecim iyi olmana sevindim kolay gelsin canım
bugün ilk defaa mantı yapmayı denedik kızkardeşim ve gelinimizle canı mantı istemiş baktık
hazırıda yok işbize düştü güzel oldu ama
acemi işi olunca güzel oldu heralde :)))))))))))))))
haliyle sizlerede uğrayamadım
hepinize aşklarınızla beraber güzel bir akşam dliyorum
aaaaaaa kıs mantımı yaptınız
ınsan benıde cagırır cok guzel mantı buker sonrada yerım:roflol::roflol::roflol::roflol:
afıyet bal seker olsun canım benım
gorusmek uzere ınsaallah
opuyorum sızlerı
bu denemeydi tatlım sizin için yine yaparım siz yeterki gelin
beraber yapar yeriz a.scokacimcoook
acemiliği attım sayılır
eniştem aşçı tam not verdi:sm_cool:
valla hıc ısrara dayanamam bebegım gelıyorum hemen
bana mantı sarma yemek de baska bısey deme helede bırı yapıp pısırecek ben yıyecem
ohhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeee o gunler.
ooooooo aılede ascıda var.kıs bekar kardesım var varsa bekar ascı kardesımı verem.
belkım damat yapar ben yerım ayolllllllll:roflol::roflol::roflol:
ne yapsamda yemek pısırme derdınden kurtulsam acep:roflol::roflol::roflol:
merhaba topiğimizin güzel sevgi dolu bayanları nasılsınız rüya kocasının yanına gitmiş darısı başıma ben de 14 ünde oradayım inşallah eşime söylemedim hep ondan bekliyorum süpriz bi de ben yapayım dedim 14 ü cumartesi zaten evde olur valizlerle falan zor olacak ama olmazsa eşimin en yakın arkadaşıyla eşi gelecek almaya aile dostlarımız yani aşkıma süpriz yapcam dedim inşallah kaçırmaz ağzından..
yaparız şekerim
bildiğim bekar aşçı yok şekerim
yalnız eniştem evde hiç yemek yapmaz
kardeşimle gaza getirmeye çalışırız :roflol:
bize göstermek için yap bizde sana sonra yaparız deriz ama
yok şekerim kesinlikle yapmaz:1no2:
biz kendi yöntemlerimizi geliştiriyoruz
o bizden tio istediği zaman da biz vermiyoruz meslek sırrı diyoruz:roflol::roflol:
malesef şekerim aşçı damat çözüm değil
maaşla tutmak tek çare:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?