oyyyyyyy kıyamam ben kuşumaaaaaaa hemende kocasını özlemişşşşş :teselli: :teselli: Rabbim kocişini başından eksik etmesin hayatım. ikinize de uzun ömürler versin tabi kızlarına da :Saruboceq:
noldu tatlişkolar size yahuuuu hepinize bişeyler olmuş aşkınız depreşmiş kaydirigubbakcemile3 Rabbim eşinden ayırmasın bitanem uzun uzun ömürler versin ailene :Saruboceq: benim eşimde maçlara gidiyor haftada 2 gün 12 de geliyor. akşam bana dedi eve internet alma işini hızlandıralım aklım sende kalıyor. bari kadınlar kulübüne girersin ben gelene kadar arkadaşlarınla muhabbet edersin dedi kaydirigubbakcemile3 canım benim yaaaaa kurban olurum ben onaaaaaa :asigim: bak yine aşkım depreşti nekadar faydalı bir topik bu yahuuu :asigim: :enbuyukkk:
Allah mutluluğunu daim etsin canımıniçiiiii :Saruboceq: :1hug: bende AMİNNNNNN diyorum kaydirigubbakcemile5
amin tatlım. sakın kendini üzme herks birşeyler söyler. bana da çok diyorlar bebek yok mu diye. 2 sene olacak evleneli. 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor. kimsenin haberi yok. biri bişey derse masraflarını karşılayacaksanız neden olmasın diyorum kaydirigubbakcemile3 hemen sesi kesiliyor milletin kaydirigubbakcemile3 hiç kimsenin dediğini kafana takma canım. sen kocişinle mutlumusun gerisini boşver. Rabbim mutluluğunu bozmasın :Saruboceq:
günaydın kuşummmm. bende bugün işe geldim hemen kk ya girip sizlere bakayım dedim sositososito öpüyorum seni minikimmmm Şeniz