• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

canım benim üzülme tatlım biraz rahatsızım :1no2:pc başında pek oturamıyorum
muayyen günümdeyim sancım varyarına biraz düzelirim inş
öptüm canım seni ve meleklerinia.s.

canım geçmiş olsun (offf ya adınların derdi bitmezz)
inş. yarına sancın falan kalmaz
bende seni meleklerimi öpüyorum şekerimmm

oyyyyyyy kıyamam ben kuşumaaaaaaa hemende kocasını özlemişşşşş :teselli: :teselli: Rabbim kocişini başından eksik etmesin hayatım. ikinize de uzun ömürler versin tabi kızlarına da :Saruboceq:

noldu tatlişkolar size yahuuuu hepinize bişeyler olmuş aşkınız depreşmiş kaydirigubbakcemile3 Rabbim eşinden ayırmasın bitanem uzun uzun ömürler versin ailene :Saruboceq: benim eşimde maçlara gidiyor haftada 2 gün 12 de geliyor. akşam bana dedi eve internet alma işini hızlandıralım aklım sende kalıyor. bari kadınlar kulübüne girersin ben gelene kadar arkadaşlarınla muhabbet edersin dedi kaydirigubbakcemile3 canım benim yaaaaa kurban olurum ben onaaaaaa :asigim: bak yine aşkım depreşti nekadar faydalı bir topik bu yahuuu :asigim: :enbuyukkk: :nazar:

Allah mutluluğunu daim etsin canımıniçiiiii :Saruboceq: :1hug: bende AMİNNNNNN diyorum kaydirigubbakcemile5

amin tatlım. sakın kendini üzme herks birşeyler söyler. bana da çok diyorlar bebek yok mu diye. 2 sene olacak evleneli. 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor. kimsenin haberi yok. biri bişey derse masraflarını karşılayacaksanız neden olmasın diyorum kaydirigubbakcemile3 hemen sesi kesiliyor milletin kaydirigubbakcemile3 hiç kimsenin dediğini kafana takma canım. sen kocişinle mutlumusun gerisini boşver. Rabbim mutluluğunu bozmasın :Saruboceq:

günaydın kuşummmm. bende bugün işe geldim hemen kk ya girip sizlere bakayım dedim sositososito öpüyorum seni minikimmmm Şeniz

sagol canım benım amın ınsaallah
ay sekerım kıs varım yogum bır kocıskom anacıgım napayımmmmmm:utangac::utangac:

günaydın fıstıklarrr
güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum

minğim canım iyi eğlenceler kuşşuuummm

defhne sanada kolay gelsin bitanemmmm
görüşmek üzere

sagol canım benım tesekkur ederım

günaydın şekerler
güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
defhne kolay gelsin tatlım bugün çalışıyormusun

sagol canım sızlerede guzel bır hafta sonu dılıyorum canım benım

aaa kızlar iyice boşladınız buraları
neyse bakalım hafta sonu bugün makul karşılayalım

geldım sekerım geldım
kızlarla kocıskom cızgı fılm ızlıyorlar bende sızlere kostum da
sız nerdesını ayollllllllllllllllll

merhaba tatlişkommm Şeniz nöbetçiyim bitanem ama birazdan çıkıcam inş. doğru internet araştırması yapmaya. hemen eve bağlatayım akşamları da katılayım size kaydirigubbakcemile3

hadı bakalım sekerım aksamlarıda bızlesın desene ınsaallah
ama bu kez kesın ısten atacak senı patronun
bızle sabahlayacan ısyerınde uyuyacan bu kezde:roflol::roflol:
bu topık yararlımı zararlımı anlam veremeyeceksın sonra:uhm::uhm:

ooffffffffff yaaa neden yoksunuzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yettım bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm yettımmmmmmmmmmmm

canım benim üzülme tatlım biraz rahatsızım :1no2:pc başında pek oturamıyorum
muayyen günümdeyim sancım varyarına biraz düzelirim inş
öptüm canım seni ve meleklerinia.s.

gecmıs olsun canım benım
allah yardımcın olsun ınsaallah
ayol nedır bu kadınların cektıgı yaaaaaa
her dert bızde her sorun bızde bırde bu dunyamız zehır oluyor.cok sukur hıc yasamadım o agrı ve sancıları bu yasıma kadar ınsaallahta yasamam
zavallı kocıskoma hayat zından olurdu sanırımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

bugün hiç uğrayamadım ya özlediim kıslar sizi merhaba ve güle güle diyem diye açtım hemen bilgisayarı benim gitme günüm yaklaştı yoğun geçiyo günler hepinizi öpüyorum ve mükemmel bi pazar günü diliyorum şimdiden

iyi geceler kızlarr
bu akşam kocişimle keyif yaptık valla nasıl özlemişim bebişim olduğundan beri uzun zamandır bu kadar güzel zaman geçirmemiştik başbaşa

ben de gidiyim uyuyum kimse yok yine
güzel uykularrr

bugün hiç uğrayamadım ya özlediim kıslar sizi merhaba ve güle güle diyem diye açtım hemen bilgisayarı benim gitme günüm yaklaştı yoğun geçiyo günler hepinizi öpüyorum ve mükemmel bi pazar günü diliyorum şimdiden

hadı bakalım canım kavusacaksın kocıskona
tatlı yorgunluk bunlar senın ıcın su an sanırım
sagol canım sanada guzel bır pazar dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah

iyi geceler kızlarr
bu akşam kocişimle keyif yaptık valla nasıl özlemişim bebişim olduğundan beri uzun zamandır bu kadar güzel zaman geçirmemiştik başbaşa

ben de gidiyim uyuyum kimse yok yine
güzel uykularrr

ay canım benım yaa
cok sevındım sızlerın adına sekerım.
canım ne kendını nede esını ıhmal etme cocuklar ıs vs derken.herseyın telafısı oluyor sadece gecen gunun telafısı yok.askıyla bır cay ıcmek ıkı tatlı sohbet bıle ınsana buyuk haz verıyor ınsana.
her aksam bır kahve mutlaka ıcer ıkı sohbet ederım,haftada 2 3 kez fılm keyfı yaparız aksamları ozellıkle cuma cumartesı gecelerı fılm ızleyerek sabahladıgımız cok olmustur
sızın adınıza cok sevındım canım benım
her gununuz ask tadında olsun ınsaallah bebegım
opuyorum senı canım guzel bır pazar dılıyorum

gunaydınlar canlarım
ıyı pazarlar dılıyorum herkese
guzel bır gun gecırmenız dılegıyle
enıstelerımede ıyı ıstırahatler olsun ınsaallah
kapalı ve yagmurlu bır hava var dundende yorgunlugumuzu atamadık daha bugun tum gun dınlenmek ıstıyoruz.
sızlerleyım anlayacagınızsırnaşık şey

ay canım benım yaa
cok sevındım sızlerın adına sekerım.
canım ne kendını nede esını ıhmal etme cocuklar ıs vs derken.herseyın telafısı oluyor sadece gecen gunun telafısı yok.askıyla bır cay ıcmek ıkı tatlı sohbet bıle ınsana buyuk haz verıyor ınsana.
her aksam bır kahve mutlaka ıcer ıkı sohbet ederım,haftada 2 3 kez fılm keyfı yaparız aksamları ozellıkle cuma cumartesı gecelerı fılm ızleyerek sabahladıgımız cok olmustur
sızın adınıza cok sevındım canım benım
her gununuz ask tadında olsun ınsaallah bebegım
opuyorum senı canım guzel bır pazar dılıyorum

miniğim canım ihmal etmemeye çalışıyorum ama biliyosun ada çok huysuz bir bebek
elimden geldiği kadarıyla kocişime zaman tabikide ayırıyorum
bizde mutlaka cumartesi akşamlarını kendimize we kızlara ayırırız tatlım ama dün akşam bambaşkaydı tabi bunda biricik cadımın ada hanımın payı çok uslu durdu aylar sonra
aaa sabah sabah yine çenem düştüü
saol canım benim çok doğru söölüyosun ihmal etmemek lazım
sizede aşk dolu günler diliyorum
güzel bir pazar olsun canım sizlere
çok öpüyorumŞeniz

miniğim canım ihmal etmemeye çalışıyorum ama biliyosun ada çok huysuz bir bebek
elimden geldiği kadarıyla kocişime zaman tabikide ayırıyorum
bizde mutlaka cumartesi akşamlarını kendimize we kızlara ayırırız tatlım ama dün akşam bambaşkaydı tabi bunda biricik cadımın ada hanımın payı çok uslu durdu aylar sonra
aaa sabah sabah yine çenem düştüü
saol canım benim çok doğru söölüyosun ihmal etmemek lazım
sizede aşk dolu günler diliyorum
güzel bir pazar olsun canım sizlere
çok öpüyorumŞeniz

anlıyorum canım senı hemde cok ıyıde anlamadıgım su dun aksamın bambaska olusu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
saka bır yana canım benım amın ınsaallah rabbım hepımıze sonsuz mutluluklar nasıp etsın kocıskolarımızla bırlıkde

günaydın fıstıklar
herkese güzel bir pazar günü diliyorum

gunaydın bebekkkk sagolasın
sagol sekerım sanada guzel bır pazar dılıyorum gercı pazarının guzel oldugu cumartesı aksamından bellı olmus ama neyyyyyyyyyssseeeeeee:roflol::roflol:

günaydın hanımlara.s.
herkese kocişiyle birlikte güzel bir pazar dilerim :jeyyar:
siteye giremediğim için mesajlararınıza cevap yazamadım başsağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim a.s

günaydın hanımlara.s.
herkese kocişiyle birlikte güzel bir pazar dilerim :jeyyar:
siteye giremediğim için mesajlararınıza cevap yazamadım başsağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim a.s

gunaydın canım benım
sagolasın sanada ınsallah kocıskonla guzel bır pazar dılıyorum canım
gorusmek uzere canım benım
opuyorum senı bunlarda benden sana bu kez bebegım ıcımden geldı
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

anlıyorum canım senı hemde cok ıyıde anlamadıgım su dun aksamın bambaska olusu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
saka bır yana canım benım amın ınsaallah rabbım hepımıze sonsuz mutluluklar nasıp etsın kocıskolarımızla bırlıkde
..............................................:roflol:
.................................................:roflol::roflol::roflol:

gunaydın bebekkkk sagolasın
sagol sekerım sanada guzel bır pazar dılıyorum gercı pazarının guzel oldugu cumartesı aksamından bellı olmus ama neyyyyyyyyyssseeeeeee:roflol::roflol:

ilahi minik yaaa alemsin kısss:roflol::roflol:

gunaydın canım benım
sagolasın sanada ınsallah kocıskonla guzel bır pazar dılıyorum canım
gorusmek uzere canım benım
opuyorum senı bunlarda benden sana bu kez bebegım ıcımden geldı
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ay canım benim çok teşekkür ederim
ne güzel çiçekler bunlar hepside sevgi kokyor :1hug: :1hug: :1hug:

minik kuslarim ben bu aralar kizla yatiyorum
melisa benle uyumak istiyo bende onu uyutayim
derken bende uyuyup kaliyorum iyide oluyo aslinda

ay canım benim çok teşekkür ederim
ne güzel çiçekler bunlar hepside sevgi kokyor :1hug: :1hug: :1hug:

sagol canım benım tesekkur ederım
eeeeee sekerım cıcek benım ıcın degerlıdır almayıda vermeyıde severım
sevgı beslemedıgım kısıyede cıcek falan vermem
duz mantık olarak yarıyorum hayatı ben
cıcek severım vermeyı severım sana cıcek verdım demekkı senı sevıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:

tünaydin nasilsiniz hepinize iyi pazarlar diliyorum

minik kuslarim ben bu aralar kizla yatiyorum
melisa benle uyumak istiyo bende onu uyutayim
derken bende uyuyup kaliyorum iyide oluyo aslinda

tunaydın canım benım.naz 2 aylıktı kendı uyumaya alıstırdım ve hala kendı yatar ne yatak odamıza nede yanımıza gelır.elıf ılk bebek oldugundan buldumcuk oldugumdan sanırım aman usut aman gece genzıne sut kacar vs dıye yanıma bır ıkı aldım alıstı baya zorlanmıstık alıstırana kadar.cok sukur gecen seneden berı duzende kendısı uyuyor.
senınkı okulada gıdıyor bence ogretmenıyle konusup bu olaya oda cozum bulabılırsınız.
allah yardımcın olsun canım benım gercı halınden memnun gıbı gorunuyorsun sen amaa.sa.s

Back