''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

evet evet ihtiraslı bakışlar atmalıyım demi aynen böyle :jeyyar: :jeyyar: :roflol: yarebbim nasıl faydalı bir topik bu böle yaaaa kaydirigubbakcemile3 minikcim ellerine sağlık valla bu topik çok faydalı oldu bana kaydirigubbakcemile3Şeniz

bu denemeydi tatlım sizin için yine yaparım siz yeterki gelin
beraber yapar yeriz a.scokacimcoook
acemiliği attım sayılır
eniştem aşçı tam not verdi:sm_cool:

tatlım bak mantı konusunda ustayımdır ben. haftasonları açıp buzluğa atıyorum haftaiçi hemen pişirip yiyioruz. kocişim çok sever mantıyı :asigim: ben gelirim sana mantıya da yardım ederim kaydirigubbakcemile5 ama bana da beklerim hee valla yemeğe gelen mantı ister benden süper yapıyormuşum sengözlerimebaksanab

en güzeli canım
inşallah kavgalarınız hep böyle olur sonrada tatlıya bağlanır canım:roflol:

sağol bitanem inşallah :Saruboceq:

günaydın
eniştelerime bol kazançlı gün olsun
hayırlı cumalarrrr

günaydın şekerimmmm Şeniz
herkese hayırlı cumalar olsun. Rabbim hepimizin mutluluğunu daim eylesin :Saruboceq:

gunaydın kızlar
enistelerimize bol kazanclar diliyorum
cumanız mubarek olsun tum dualarınız kabul olur insallah

aminn inş:Saruboceq:
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

günaydın hımm lezzetlidir eminim gelirim şekerimcokacimcoook
günaydın
hayırlı cumalarrrr
günaydın hayırlı cumalar tatlım
teşekkür ederim canıma.s.

heeeeeeeee kalsın canım ozaman yıne ıs basa dusecekse :roflol:
tek sansımız kaldı sekerler pıyango sayısal bıldıgımız tum oyunları oynamaya devam:roflol::roflol:
esım ne oynar ne alır.yılbası bıletı bıle almıyor haram para dıye ama bende tam tersı yemek derdınden kurtulayım ascı tutayım dıye kumarbaz olacak ayolll:roflol::roflol::roflol:

aynen oyle canım benım yaaa soz sekerım seytanın bacagını kırayım topıkdekı tum canlarıma bırer ascı tutacam sızlerıde kurtaracagım anacıgıma.sa.s

günaydın
hayırlı cumalarrrr

gunaydın canım benım cok tesekkur edıyorum allah razı olsun
sanada hayırlı gunler olsun ınsaallah
enısteme hayırlı gunlerrrrrrrrrrrrrr

ne demek sekerım afıyet olsun:roflol:
aynen oyle canım zaten kadın mılletı cabuk gaza gelırız bırde kotu seylerı konusmak hatırmalak daha kotu yapıyor
dedım guzellıklerı konusalım da kocıskolarımıza her daım askla bakalım
sanırım basarıyoruz canım.
her evde olur tartısma.cunku bır hayatı paylasmaya calısan ıkı kısı.herkesın farklı kısılıgı degısık yasam tarzı bır arada bırlesıyor buna bırde hayat sartları cevre aıleler vs..derken ne kadar ask yasarsanız seversenız sevın ıllakı bır yerde bır huzursuzluk cıkıyor.onemlı olan bunları buyutmeden halletmek ve o askı oldurmemek dıye dusunuyorum
askımızı dıllendırıp onu konusup en sınırlı anlarımızda bıle ılk gunku askımızı o heyecanı kendımızde yenıden hıssetmeyı sagladıkmı hersey hallolur emınım.
en guzel asklar bızlerın olsun ınsaallah canım
opuyorum senı bebegımmmmmmmm

gunaydın kızlar
enistelerimize bol kazanclar diliyorum
cumanız mubarek olsun tum dualarınız kabul olur insallah

günaydınlar
hayırlı cumalar
bereketli güzel birgün geçirmemiz dileğiyle

gunaydın canlarım sızlerede
amın ınsaallah
tum enıstelerımıze rabbım hayırlı ısler bol kazanclar nasıp etsın ınsaallah
sızlerede guzel bır gun dılıyorum canlarım

gunaydın canım arkadaslarım benım
hayırlı cumalar olsun sızlere ınsaallah
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
bugun kendıme bakım yapacagım ıslerı bıtıreyımde
cılt sac el ayak bakımı.
hadı kızlar sızlerde kocıskolarınız en onemlısı kendınız ıcın yarım saat ayırın sekerler
aksama asklarımıza daha bır guzel gorunelım ne dersınız??

canımsın yaaaa ne güzelde yazmış :asigim: Şeniz minikcim idolümsün kaydirigubbakcemile5 inş bende yıllar geçtikçe sizler gibi mutlu huzurlu bir yuvaya sahip olurum. bende öpüyorum seni bal kaymağımmmm Şeniz

merhaba dert ve neşe ortaklarım çok canım sıkkın eşim aradı baktın mı notlarına diye geçme sınavın açıklanmış dedi yoo dedim üzülme ama birdersten kalmışsın dedi dünya başıma yıkıldı:çok üzgünüm: bir dönem daha uzadı okulum offf oturdum ağladım napcam ben bitiremeyeceğim bi türlü geçen sene kaldığımı verecem derken bu sene de kaldım herşeyi erteliyorum okul yüzünden bebeği ailemi eşimi hafta sonlarımı bu sene bitecek diye çok seviniyordum bebeğime kavuşabileceğim eşimle daha çok ilgilenebileceğim bizde tam anlamıyla bi yuva olacağız diye gün sayıyordum çok moralim bozuk :a015:

tatlım üzme ama:1hug: kendini sen o dersini verirsin mutlaka
kendine stres yapama herşey yoluna girer
bunda da bir hayır vardır mutlaka sen inancını kaybette olurmu
biz istedikten sonra yapamayacağımız yok bunu unutma yeter ki yürekten isteyip odaklanalım
kendini üzüp yıpratma ama olurmu
herşey yoluna girer oka.s.a.s.a.s.a.s.

eşime kavuşcam diye seviniyordum ama şimdi gerçekten yıkıldım ya ne ümitlerim vardı abartmıyorum gerçekten artık ben de anne olmak istiyorum bu okulu bitirmeden mümkün değil bitanem eşim nasıl üzüldü kim bilir artık o da istiyo benden de yaş olarak büyük çocuklarımız bana dede demesin de diye espiriler yapıyordu şimdi kimbilir nasıl bi hayal kırıklığı yaşadı of ağlamayı kesemiyorum senağlama

inşallah canım inşallah dediğin gibi olur seneye veririm okul gerçekten ikinci planda ben bebek için bitsin istiyorum şimdi bi sene daha mı bekliycem gerçekten milletin ağzı torba değil neler duyuyoruz eşimden şüphelenen var benden şüphelenen var eşimde duyunca çok üzülüyo millet anlamıyo ki ben okuyorum okulu bekliyorum

türkiyeye her geldiğimde ee elif bebek yok mu bu sene de diyorlar yok malum okul falan diyorum imalı imalı yaa tabi tabi diyorlar çok yakınlarım biliyo ama sağdan soldan bilmeyenler moral bozuyo bide eşim tek erkek sülalede onun tarafı daha baskıcı işte soyumuz nasıl yürüyecek artık sizde bi bebek yapın şu bu onlara her gittiğimizde eşimi sıkıştırıyorlar o da son 6 aydır hergün hayaller kuruyo elifim bi bebeğimiz olsun sana şunu yapcam bunu alcam şöyle olcak böyle olcak onu ikimiz yıkıycaz ortamızda uyuycak ogün en mutlu insan ben olcam diyo yavrum.. yanımda allahın bana verdiği en güzel iki şeyle uyuyacağım diyo...senağlama ben de bi türlü ona bunu veremiyorum:tomato:

milleti kafanıza takmayacaksınız tatlım
söylemiş olmak için herşeyi söylerler
o şöyle diyo şu bunu demiş diye takılacak olursak hayatımız kabusa döner
gerçeği siz biliyorsunuz ya
bebeğin zamanı gelimce merak etme sizin planlarınızı düşünmezki
ben geldim der merak etme
insanın 3 şeyinin tarihi değişmezmiş doğduğun,nikahlandığın ve öldüğün bu tarihler asla değişmezmiş bebeğin vakti gelince seni bulur merak etme ozaman korunmada fayda etmez kaydirigubbakcemile3vakti gelmişse annemin okulu var diye düşünmez bir süprizle
ben geliyorum der:ecrin_bebek:

elifcim sıkıntı etme canım
kamilecim çok güzel anlatmış bebeğin belkide hiç beklemediğin bir anda kucağına gelir canım
bu işler birazda kısmet işi.onun belli bir günü vardır ve o gün şaşmaz
hayırlısıyla inşallah sınavlarını verir mezun olursun canım

elif canım üzme kendine
hayırlısı olsun
kamilececiimin dediklerine bütün kalbimle katılıyorum
herşey gönlünce olsun tatlımm:1hug:

işte biz onun rahatı için habire plan yapıyoruz ama doğru kulun bin hesabına allahın bir hesabı yetermiş napalım yaramaz artık gelirse de daha çok sıkarım dişimi okul için napalım yani inşallah allahım bize de yakın zamanda nasip eder ben bu yaz okulum bitmiş gibi davranacağım zaten bi ders değil mi seneye öyle veya böyle veririm destek olduğun için teşekkür ederim canım benim ya bi anda öyle büyük hayal kırıklığı yaşadım ki bin tane şey geldi aklıma ama takmayacağım ne yapalım demi yani ben elimden geleni yaptım hem bu kadar zaman sabrettik bir kaç ay daha dayanabiliriz
konuşanlarda konuşsun takmıycam artık zaten yazın gelmemiz zor annemler gelecek annemlerde durumu biliyo yazın rahatız yani kimsenin lafını duymayacağız

amin inşallah çokk teşekkür ederim mihribancım desteğin için şimdi daha iyiyim ilk duyunca şok oldum ama biraz düşündüm eşimin de sesini duydum tekrar senin canın sağolsun dedi yetti valla boşuna dememişim işte o benim sebebi hayatım diye

elif canım üzme kendine
hayırlısı olsun
kamilececiimin dediklerine bütün kalbimle katılıyorum
herşey gönlünce olsun tatlımm:1hug:

amin adercim hepimizin her dileği gönlümüzden geçtiği gibi olur inşallah o kadar emek veriyorum bi an önce bitsin diye zor şartlar da okuyorum e bide işte bizim planlara uymayınca durum ister istemez insan hayal kırıklığı yaşıyo ama iyiki ailem var eşim var sizler varsınız gerçekten iyiki bu topicte yazıyorum rahatladım gerçekten sizden iyi şeyler duyuncaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…