''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

Güldürdün beni kız. Okutma boşver.
:roflol: :roflol: :roflol:

sağol canım benim ŞenizŞenizŞeniz

efsunefecim anladığım kadarıynan bugün eşinin doğum günü öncelikle kutlu olsun :şakkıdı:
dünde benim eşimin doğum günüydü :asigim:
ve biz eşlerimizi çok sevmemizin bi sebebide kova burcu olmaları zandımca he ne dersin :şakkıdı:
anam sen ne burcsun?
:1hug::1hug::1hug:

eşlerinizin doğum günü kutlu olsun hanımlar
bende eşimde aslan burcuyuz ama bir çok noktada kişiliklerimiz farklı
bu işte bir yanlışlık olmalı ama neCADIARZU
örneğin ben çok sakin sabırlı bir insanım eşimse sinirli bir tip
neyseki biz orta yolu bulduk sayılır
7 yılda o biraz sakinleşti bende erkekleştim:roflolsesimi yükselttiğimde sen çok erkek oldun derde bana):roflol:
ama ne yapalım ortasını bulmazsan evlilik yürümezki aynı burç bile olsan:roflol:

okusunda utansın sekerım
yanıldıgını gorup
kadınları hep sıkayet eden memnunıyetsız olarakmı goruyorlar ne anlamıyorum
bız burada askımızı haykırıyoruz
onlarda acsın bır sıte karıma asıgım dıye bagırsınlar ya yıyorsa:roflol::roflol::roflol:
gozune gozune sokarak okut sekerım bence:jeyyar::jeyyar:

okuduğu yok zaten canım sadece bakacam diyo sonra unutuyo:roflol:

ısıne gelmemıstır canım kotu bısey yazmıyoruz dıyea.sa.s

ben bır boga kadınıyım esımde yay erkegı.zaten esımın yerıne baskası olsa benı evde tutmaz dıye hep soylerımkötükedihüso
accık cadıyımdırda.
evde ılk ve son soz benımdır.ılk sozum son sozum oldugundan kımse ses cıkaramaz.
bızım eve demokrası daha ugramadı:roflol::roflol:
halımden memnunum ben evdekılerde alıstı gul gıbı gecınıp gıdıyoruz:roflol:
saka bır yana esımın anlayısı sevgısı saygısı dusuncelıgı evlılıgımızın yurumesınde cok buyuk etken.canım kocıskom benımmmmmmmmmmmm
yırım ben senıııııııııııııııııııııııı
ŞenizŞeniz

SAĞOL CANIM BENİM
SENİN EŞİNİNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
EVET KOVA AMA BENİM TAM ZIT BURCUM HİÇ GEÇİNEMEZMİŞİZ
BEN AKREP BURCUYUM CANIM
EVLİLİK DÜŞÜNÜLEMEZ BİLE DİYOR delikafadulden
BİZ 14 SENE NASIL BERABER YAŞADIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
AYRICA 1989 DAN BERİDE BERABERİZdelikafaduldendelikafadulden

doğru söylüyosun canım ya onlarda açsınlar bir klüp
sonrada bizim gibi bir topik yapsınlar eşlerine aşklarından bahsetsinler ama bunu kaç erkek yapar tartışılırsengözlerimebaksanab
okutma konusuna gelince ters etki yapıp adam şımarmasın canım ya
ondan korkuyorum yoksa okuturum:roflol:

efsun canım eniştemin doğum günü kutlu olsun şekerim rabbim uzun ömürler versin seninle beraber

meraba bayanlar nasılsınız pazar günü yazamadım
minikkuşlarım eniştem seni üzdü mü diye sormuştun en son yok o üzmedi ben biraz agresiflik yaptım ortam biraz gerilmişti ama şimdi herşey yolunda bu ayın 15inde dönüyorum kocamın yanına onu çok özledim valla
eee sizler nasılsınız

hayirli olsun sekerim ben girmekte biraz tedirgin oldum ama benim esim hic umursamaz ilgilenmez birisidir hic romantik degildir beni cok sinr eder ama yinede iyiki var

hayirli olsun sekerim ben girmekte biraz tedirgin oldum ama benim esim hic umursamaz ilgilenmez birisidir hic romantik degildir beni cok sinr eder ama yinede iyiki var

aramızda sanırım çok kişinin eşi gerekli durumlar dışında yani bi evlilik yıl dönümü olsuuuun efendime söyliyiim bi doğum günü olsuuun yani bunların dışında çok romantik değildir onun için hiç üzülme:1hug:

Hoşgeldin canım. a.s.

İyi akşamlar kızlar.
Kocişkom biraz hasta :asigim:
grip olmuş ilaç falan verdim yattı
uyudu hemen. Bende bu arada size bir bakayım dedim,
ama kimse yok. :1rolleyes:

iyi geceler şekerler
napıyorsunuz nasılsınız bakalım
diye hemen buraya koştum ama kimseler yok:1shok:
herkes aşkının yanında demek ki
bende gezmeye pek alıştım
aşkımı evde bırakıp:dance:
bu akşamda gelin napıyor diye
onu görmeye gittim birkaçgündür ses çıkmıyordu
görümce olarak teftiş yaptım geldimkaydirigubbakcemile3
elifmrtcim geçmiş olsun enişteye
benimkide hastaydı birkaçgündür
artık iyileşmeye başladı

:roflol: hımm demekki bu içten içe bi psikolojik durum benim ablamda yani görümcem ilk zamanlar bitanem sesin çıkmıyor diye gelirdi benden gidince de böyle etrafta görümcelik yapıyorum diyodu her halde:jeyyar:
olsun ben çok severim ablamı bitanem o benima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…