''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

merhaba hanımlar
elifcim aramıza hoş geldin canım
eşin nerde ki canım
özlem duyuyorum demişsin

merhaba teşekkür ederim eşim avusturyada ben türkiyedeyim
ailemi ziyerete geldim eşimde gelmişti ama o döndü ben kaldıııım
benim durumum çok karışık yani şimdi kocamı özlerim ağlarım giderim evime anama babama ağlarım senağlama
hatatım hep özlemekle geçeceksenağlama
yine de kocamla mutluyken dayanıyorum annemlere de ona hiç dayanamıyorum:utangac
:

merhaba teşekkür ederim eşim avusturyada ben türkiyedeyim
benim durumum çok karışık yani şimdi kocamı özlerim ağlarım giderim evime anama babama ağlarım senağlama
yine de kocamla mutluyken dayanıyorum annemlere de ona hiç dayanamıyorum:utangac
:

canım geçici bir süre için ayrıymışsın
bu kadar üzülmene gerek yok
bence ailenle güzel vakit geçirmeye bak canım
nede olsa burdan gidincede onları özleyeceksin:1hug:

iyi gecelerrrrrr
minikciiim keyif dolu saatler diliyorum datluuummm iyi seyirlerrrr

herkese iyi uykularrrrrrrrrrrrrr

sagol canım benım
fılmımız bıttı sızlere bakayım dedım yatmadan

[ı]ben de varım...
Benim kocam da sebeb_i hayatım
bitanem canımın içi herşeyim onu o kadar çok seviyorum kiiii
iyi ki o var en zor günlerim onunla geçip gitti her sıkıntımda göz yaşımı sildi herşey geçecek dedi
hasta olsam gözünü kırmadan baş ucumda durdu
ateşimi ölçtü...
Yeri geldi annem yeri geldi babam oldu
o benim mutluluk kaynağım...
Onun elini tutmadan uyuyamam güzel gözlerine bakmadan huzur bulamam
o elini yüzüme koyar bi kere güzel karım der bütün acılar diner
seni çok seviyorum kocaammm yakışıklım....
Bu kulübü kuran arkadaşlara minnettarım kocamı çok özlemiştim içimi döktüm şimdi bide şöyle bi grup kuralım kocasını özlediği için göz yaşlarını dindiremeyenler kulübüsenağlama
[/ı]

[ı]merhaba teşekkür ederim eşim avusturyada ben türkiyedeyim
:[/ı]

aramıza hosgeldın canım
allah mutlulugunuzu bozmasın ınsaallah canım
rabbım tez zamanda kavustursun ınsaallah sızlerı

ayy saolun kızlar hb bende sizleri ösledim valla..naber nasılsınız bakalım.........

ıyıdır gece kusum benım
bızde ozledık sekerım yaaaa
tekrardan hosgeldın canım benım

canım geçici bir süre için ayrıymışsın
bu kadar üzülmene gerek yok
bence ailenle güzel vakit geçirmeye bak canım
nede olsa burdan gidincede onları özleyeceksin:1hug:

evet haklısın mihribancım bu akşam ufak bi gerginlik oldu da aramızda galiba onun etkisiyle fazla duygusal davranıyorum bu gece

minikkuşlarım teşekkür ederim
ismin çok dikkatimi çekti biliyormusun benim annemde bana kendimi bildim bileli minik kuşum der, halakaydirigubbakcemile3

minikkuşlarım teşekkür ederim
ismin çok dikkatimi çekti biliyormusun benim annemde bana kendimi bildim bileli minik kuşum der, halakaydirigubbakcemile3

sagol canım benım
eeeeeeee annelerın gozunde evlatlar mınık kuslarıdır canım
bende oyle dıyorum kızlarıma uye olurkende ılk gelen aklıma ısımlerıydı elıf ve naz
ama o ısım varmıs dırek mınık kuslarım geldı
esımıde kattım esım ve kızlarım benım mınık kuslarımdır

sagol canım benım
eeeeeeee annelerın gozunde evlatlar mınık kuslarıdır canım
bende oyle dıyorum kızlarıma uye olurkende ılk gelen aklıma ısımlerıydı elıf ve naz
ama o ısım varmıs dırek mınık kuslarım geldı
esımıde kattım esım ve kızlarım benım mınık kuslarımdır

:nazar::nazar:allah çok güzel günler göstersin minik kuşlarınla sana inşallaaaaah:Saruboceq:a.s.

:nazar::nazar:allah çok güzel günler göstersin minik kuşlarınla sana inşallaaaaah:Saruboceq:a.s.

amın ınsaallah canım
rabbım hepımıze gostersın ınsaallah guzel gunler

iyi geceler kızlar ben yatar..demekki gerginlik hala geçmedi ki kocişim msnini açmadı :çok üzgünüm:ne yapalım uyuyum bariii..:sm_confused:

ıyı geceler canım
hayırdır ben kacırdım sanırım canım enıstem uzdumu senı:oklava:

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

ALINTIDIR.............

ıyı geceler sekerler
yatmadan once kalorısı 0, yureklerı erıten bır tatda sızlere tatlı sozler

iyiyim canım sen nasılsın
b3ende iyiyim tatlım saol..
sagol canım benım
fılmımız bıttı sızlere bakayım dedım yatmadan

aramıza hosgeldın canım
allah mutlulugunuzu bozmasın ınsaallah canım
rabbım tez zamanda kavustursun ınsaallah sızlerı

ıyıdır gece kusum benım
bızde ozledık sekerım yaaaa
tekrardan hosgeldın canım benım

saol minigim bende özledim canım....

bu tatlı sözler için teşekkürler miniğim
ben bunları eşime okutayım iyisimikaydirigubbakcemile3
iyi geceler hepinize canlarıma.s.a.s.

bu tatlı sözler için teşekkürler miniğim
ben bunları eşime okutayım iyisimikaydirigubbakcemile3
iyi geceler hepinize canlarıma.s.a.s.

okut anam okut
adamlar bıze kesın netı yasaklayacaklar yaaaaaa
her gun bır ıcatla gelıyorsunuz dıye
allah sonumuzu hayır etsın ınsaallah
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sanada ıyı geceler canım

kapanısta acılısta benden oldu uzun aradan sonra sekerler
gunaydınlar dılıyorum canım arkadaslarım
enıstelerım ve sızlere ıyı pazarlar dılıyor
sız kocıskosunun asıkları hatunlarımı opuyorum yafrular
gorusmek uzere ınsaallah canlarım.

ben de varım...
benim kocam da sebeb_i hayatım
bitanem canımın içi herşeyim onu o kadar çok seviyorum kiiii
iyi ki o var en zor günlerim onunla geçip gitti her sıkıntımda göz yaşımı sildi herşey geçecek dedi
hasta olsam gözünü kırmadan baş ucumda durdu
ateşimi ölçtü...
yeri geldi annem yeri geldi babam oldu
o benim mutluluk kaynağım...
onun elini tutmadan uyuyamam güzel gözlerine bakmadan huzur bulamam
o elini yüzüme koyar bi kere güzel karım der bütün acılar diner
SENİ ÇOK SEVİYORUM KOCAAMMM YAKIŞIKLIM....
bu kulübü kuran arkadaşlara minnettarım kocamı çok özlemiştim içimi döktüm şimdi bide şöyle bi grup kuralım kocasını özlediği için göz yaşlarını dindiremeyenler kulübüsenağlama

Hoşgeldin canım a.s.

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

ALINTIDIR.............

ıyı geceler sekerler
yatmadan once kalorısı 0, yureklerı erıten bır tatda sızlere tatlı sozler

Teşekkür ederiz harikalar için. a.s.

Günaydın herkese pazar pazar bir bakayım dedim size :roflol: dayanamıyorum. :teytey: :teytey:

günaydın şekerlerim...
kocişiyle olanlar evde olanlar güzel bi pazar kahvaltısı yapıodur şimdi emininim...ahh canım olsaydı bizde öle yapardık kızımla zorla kahvaltı yaptık eşim nete gircek birazdan onu bekliyoruz bizde.......

Back