- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
başın sağolsun bitanemmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allah sevdiği kuluna en zor acıları dertleri yaşatırmış. Rabbim sana sabırlar versin. en zor acıyı çekiyorsun senağlama Rabbim okuttuğun kuranları kabul etsin bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :teselli:
gunaydın canım benım
ekmek kızarttım sekerım bol tereyaglı ustunede peynır
ohhhhhhh
arkasındanda bır kahve bol kopuklu kım tutar bugun bızı kısssssssssss
noluyor bakem orada sekerler yaaaaaaaaaa
kım sızı ısten atacakmıs
cagırın bızı sekerler hemen gelırız topıkceklava: klava: klava: klava:
Hayırlı cumalar hanımlarrrrrrrrr
günaydın hanımlar
hepinizin cuması mübarek olsun:Saruboceq:
pazartesiden beri giremedim herkesler iyidir inşallah hastalar varsa geçmiş olsun
dün benim oğlumun ölümünün birinci senesi idi dün oğlumun mezarını ziyaret ettim senağlama ruhuna mevlüt okuttum tatlı yapıp dağıttımsenağlama allahım hiçbir annenin içini yakmasın
kızarmış ekmek miiii :1shok: :1shok: tamam bekle kuşum şimdi ordayımmmmm
ben zaten dedim kuşummmm oklavayı aldı geliyor dedim. aman gelmesin tamam sen takıl o topikte dediler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
noluyor bakem orada sekerler yaaaaaaaaaa
kım sızı ısten atacakmıs
cagırın bızı sekerler hemen gelırız topıkce
tamam şekercim hemen kk'ya haber uçururuz
napalım kk bağımlılık yaptı valla sabahtan akşama kadar burdayız
çalışamıyorum ya
herkese selam.bu sayfa güzel olmuş.bende kocacıma hala aşıkım.severek evlendik.allah gönlüme göre verdi.bi tanede meyvemiz var.allah mutlulugumuzu bozmasın.onu cooooook seviyorum.ah arada birde didişmesek.ama ben küsünce hemen gönlümü alır canım benim.ama arada küsmekde iyi oluyor hani.
aaa ayıpsın sekerım her sabah kızlarımla ben kızarmıs ekmek yapmazsak kahvaltıdan saymıyoruz onu.
ıyı yapmıssın canım benım
aferın soyle olsunlar canımı yesınlerkötükedihüsokötükedihüso
:roflol::roflol:
ok canım anlasılmıstır bız kk ve topıkce hazır ve nazır beklıyoruzklava: klava: klava: klava:
tedavısıde yok anam bu bagımlılıgın onun ıcın kocalar cocuklar patronlar ıdare edecek artık bızlerı delikafadulden
allah muhafada gun ıcersında gırılmedıgı her surede sıddetı artıyor kendımıze ve etrafa zarar vermeye baslıyoruz delikafadulden
bunu gozen alan hadı ızın vermesın bakemmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sekerler accık kactım yatakları falan toparlayım kızlar uyudukdan sonra ders calısacagım
gorusmek uzere ınsaallah opuyorum sızlerı sekerler
herkese kolay gelsın canlarım
herkese selam.bu sayfa güzel olmuş.bende kocacıma hala aşıkım.severek evlendik.allah gönlüme göre verdi.bi tanede meyvemiz var.allah mutlulugumuzu bozmasın.onu cooooook seviyorum.ah arada birde didişmesek.ama ben küsünce hemen gönlümü alır canım benim.ama arada küsmekde iyi oluyor hani.
sekerler accık kactım yatakları falan toparlayım kızlar uyudukdan sonra ders calısacagım
gorusmek uzere ınsaallah opuyorum sızlerı sekerler
herkese kolay gelsın canlarım
kızlaar bu arada benimde nurtopu gibi bi klubüm oldu.ev almak isteyenle klübü.ilginizi ve bilgilerinizi bekliyomm.
kızlaar bu arada benimde nurtopu gibi bi klubüm oldu.ev almak isteyenle klübü.ilginizi ve bilgilerinizi bekliyomm.
günaydın hanımlar
hepinizin cuması mübarek olsun:Saruboceq:
pazartesiden beri giremedim herkesler iyidir inşallah hastalar varsa geçmiş olsun
dün benim oğlumun ölümünün birinci senesi idi dün oğlumun mezarını ziyaret ettim senağlama ruhuna mevlüt okuttum tatlı yapıp dağıttımsenağlama allahım hiçbir annenin içini yakmasın
günaydın aşık hatunlar
sabah sabah iyi kaynatmışsınız
oku oku bitiremedim maşallah
bu arada hepinizin cuması mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?