- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.721
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok annem nerdeeeeeee öyle rahat rahat yuvarlanma bizde
bizimki 15 16lık kaçamak sevgililere döndü ilişki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hele kız anası olunca hiç sorma yasak ilişki modundayız kocalarla:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlardan fırsat kaldıkca ancak:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kıs sen ne gülüp duruyon ayollllll
halinden mi memnunsun yoksam kızlarla rahat rahat yuvarlanıyozmu diyon:roflol::roflol::roflol::roflol:
ahanda sana tebessümün suyu çıkmış haliŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
her ikiside desem:kedi::kedi:
benim kocişin canı yuvarlanmak istesin yolunu buluyo canım kızlarımda çok saflar kandırıyo babası onları:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınlar yafruşlarrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
kızlar hasta oluyor kocişte hasta bende hasta bakıcı iş başında:)))))
eşim izin alabilirse erken gelecek ondan dolayı o gelmeden halledem işleri muckkkkkk herkesiiiiii
her ikiside desem:kedi::kedi:
benim kocişin canı yuvarlanmak istesin yolunu buluyo canım kızlarımda çok saflar kandırıyo babası onları:roflol::roflol::roflol::roflol:
kaçak nerelerdesin Şeniz
geçmiş olsun miniğim [/COLOR][/B]
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hımmmmmmmmm ondan sen gevrek gevrek gülüyodunnnn
sizi uyanıklar siziiii
bulmuşlar saf bebeleri yuvarlanıp gidiyorlar gördünmü meleğimmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol bitanemmmmmm
kociş yarın raporlu:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ben onu iyileştiririm:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
hadi herkese iyi geceler şimdiden kızları erkenden yatıramda bizde dinlenelim
bugün pek yorucu bir gündü ve belimi sakatladım tutukluk yaptı kımıldamıyo
inşaallah çabuk geçer yoksa sürüngen bir arkadaşınız olacak:roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan herkesleriii diyecemde herkes bizden ibaret:roflol::roflol::roflol:
benim için hava hoş canım kociş düşünsün kızları ne yapacağını:roflol::roflol::roflol:
bu arada geçmiş olsun miniğim hastaları iyileştirecem diye kendini hasta etme dikkat et canımyerimseniben
günaydın hanımlar
bugün bende erkenciyim
güzel bir gün diliyorum hepimizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar aşk kadınları:asigimpuyorumnanaktan
merhaba aşk kadınları
nasılsınız şekerlera.s.a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canım benim bu arada
yok anam ben daha ayaktayım bişey olmadı
daş gibim karuyammmmmmmmmmmmmmmmmm yıkılmadım ayaktayımmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
selam topiğin müdavimleri kocalarunun delileriiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
öpüyorum sizi kocaman kocaman şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?