''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydınlar yafruşlarrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
kızlar hasta oluyor kocişte hasta bende hasta bakıcı iş başında:)))))
eşim izin alabilirse erken gelecek ondan dolayı o gelmeden halledem işleri muckkkkkk herkesiiiiii

gunaydin_2.jpg

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok annem nerdeeeeeee öyle rahat rahat yuvarlanma bizde
bizimki 15 16lık kaçamak sevgililere döndü ilişki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hele kız anası olunca hiç sorma yasak ilişki modundayız kocalarla:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlardan fırsat kaldıkca ancak:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kıs sen ne gülüp duruyon ayollllll
halinden mi memnunsun yoksam kızlarla rahat rahat yuvarlanıyozmu diyon:roflol::roflol::roflol::roflol:

her ikiside desem:kedi::kedi:
benim kocişin canı yuvarlanmak istesin yolunu buluyo canım kızlarımda çok saflar kandırıyo babası onları:roflol::roflol::roflol::roflol:

her ikiside desem:kedi::kedi:
benim kocişin canı yuvarlanmak istesin yolunu buluyo canım kızlarımda çok saflar kandırıyo babası onları:roflol::roflol::roflol::roflol:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hımmmmmmmmm ondan sen gevrek gevrek gülüyodunnnn
sizi uyanıklar siziiii
bulmuşlar saf bebeleri yuvarlanıp gidiyorlar gördünmü meleğimmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaçak nerelerdesin
Şeniz

geçmiş olsun miniğim [/COLOR][/B]

sağol bitanemmmmmm
kociş yarın raporlu:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ben onu iyileştiririm:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
hadi herkese iyi geceler şimdiden kızları erkenden yatıramda bizde dinlenelim
bugün pek yorucu bir gündü ve belimi sakatladım tutukluk yaptı kımıldamıyo
inşaallah çabuk geçer yoksa sürüngen bir arkadaşınız olacak:roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan herkesleriii diyecemde herkes bizden ibaret:roflol::roflol::roflol:

günaydınlaaaaarrrrrrrrrr herkese şekerlerr
güzel bir gün diliyorum herkese canlarım
kocişim raporlu evde bugün topiğini ihmal edersem kızmayım kendiyle ilgileniyorumdur:jeyyar:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hımmmmmmmmm ondan sen gevrek gevrek gülüyodunnnn
sizi uyanıklar siziiii
bulmuşlar saf bebeleri yuvarlanıp gidiyorlar gördünmü meleğimmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol bitanemmmmmm
kociş yarın raporlu:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ben onu iyileştiririm:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
hadi herkese iyi geceler şimdiden kızları erkenden yatıramda bizde dinlenelim
bugün pek yorucu bir gündü ve belimi sakatladım tutukluk yaptı kımıldamıyo
inşaallah çabuk geçer yoksa sürüngen bir arkadaşınız olacak:roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan herkesleriii diyecemde herkes bizden ibaret:roflol::roflol::roflol:

benim için hava hoş canım kociş düşünsün kızları ne yapacağını:roflol::roflol::roflol:
bu arada geçmiş olsun miniğim hastaları iyileştirecem diye kendini hasta etme dikkat et canımyerimseniben

benim için hava hoş canım kociş düşünsün kızları ne yapacağını:roflol::roflol::roflol:
bu arada geçmiş olsun miniğim hastaları iyileştirecem diye kendini hasta etme dikkat et canımyerimseniben

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canım benim bu arada
yok anam ben daha ayaktayım bişey olmadı
daş gibim karuyammmmmmmmmmmmmmmmmm yıkılmadım ayaktayımmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar
bugün bende erkenciyim
güzel bir gün diliyorum hepimizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar aşk kadınları:asigim:opuyorumnanaktan

merhaba aşk kadınları
nasılsınız şekerlera.s.a.s.

selam topiğin müdavimleri kocalarunun delileriiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
öpüyorum sizi kocaman kocaman şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınlar herkese şekerlerrrrrr
güzel bir gün olması dileğiyle canlarımmmmm
melekim mihribanımmmmmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkk yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canım benim bu arada
yok anam ben daha ayaktayım bişey olmadı
daş gibim karuyammmmmmmmmmmmmmmmmm yıkılmadım ayaktayımmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam topiğin müdavimleri kocalarunun delileriiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
öpüyorum sizi kocaman kocaman şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞeniz

aman hasta olmada canım hep taş gibi olkaydirigubbakcemile3
valla cidden bizden daha delisi yokmuş galiba.ben bile bu kadar kocamı sevdiğimi bilmiyodum eminim kocişde bilmiyodur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back